d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Identitás
Prev1789101149Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 1,630.69
Jan 26 2013 11:00am
Az teljesen normalis ha valaki különlegesnek erzi magat - mindenki atmegy ezen a szakaszon, altalaban fiatalabb korban.
Ez nem szanalmas gondolkodasmod, söt, jele annak, hogy elkezdenek komolyabb dolgok is foglalkoztatni.
A következö lepes az az hogy eszreveszed a körülötted levö embereket, akik egytöl egyik különlegesek a maguk modjan.
Ha valaki kevesebb, akkor mar csak azert is különleges. Ha valakinek semmi különösebb tulajdonsaga sincs akkor az különlegesen atlagos.
Utana rajössz hogy maga az emberiseg ami a különleges, nem te, vagy akarki mas.
Member
Gold: 834.97
Jan 26 2013 11:00am
oh god
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jan 26 2013 11:03am
fuck me im so indie
Member
Gold: 80.00
Jan 26 2013 11:04am
Member
Gold: 411.00
Jan 26 2013 11:04am
en most coelhot olvasok sulis feladatkent :-DD
Member
Gold: 279.00
Jan 26 2013 11:05am
Quote (Karan2_Returned @ 26 Jan 2013 19:00)
Az teljesen normalis ha valaki különlegesnek erzi magat - mindenki atmegy ezen a szakaszon, altalaban fiatalabb korban.
Ez nem szanalmas gondolkodasmod, söt, jele annak, hogy elkezdenek komolyabb dolgok is foglalkoztatni.
A következö lepes az az hogy eszreveszed a körülötted levö embereket, akik egytöl egyik különlegesek a maguk modjan.
Ha valaki kevesebb, akkor mar csak azert is különleges. Ha valakinek semmi különösebb tulajdonsaga sincs akkor az különlegesen atlagos.

jol osszefoglaltad, kedves krisz baratom
hogy allsz az oroszokkal, illetve feederekkel? :DDDD

en meg tartom magam ahhoz, hogy szanalmas ez a gondolkozas, mai napig zavar, hogy rengeteg mindenbol kimaradtam gimis koromban amiatt, mert olyan kibaszott kulonlegesnek ereztem magam

Member
Gold: 3.03
Jan 26 2013 11:09am
Quote (ecneB @ 26 Jan 2013 18:05)
jol osszefoglaltad, kedves krisz baratom
hogy allsz az oroszokkal, illetve feederekkel? :DDDD

en meg tartom magam ahhoz, hogy szanalmas ez a gondolkozas, mai napig zavar, hogy rengeteg mindenbol kimaradtam gimis koromban amiatt, mert olyan kibaszott kulonlegesnek ereztem magam

én is.. és minden egyes elmaradt dolognak is örülök.
Member
Gold: 710.00
Jan 26 2013 11:29am
Quote (ecneB @ Jan 26 2013 04:45pm)
aruld mar el, kedves op, hogy mitol gondolod, hogy te annyira kulonleges vagy, mint masok? megsugom, en is egy idoben azt hittem (16 evesen), most viszont epeszuen belegondolva, inkabb szanalmas gondolkosmodom volt, hogy annyira kulonlegesnek hittem magam, egyaltalan nem vagyok. sot, sokszor irigykedek, szamomra egyszerunek tuno emberekre, hogy mennyire masok vagyunk, egyediek.

attol, hogy te kiskorodban a barbirol almodoztal, hogy milyen csini lenne roszaszin ruhacskaban, mig a tobbiek a grundon jatszottak egymassal semmivel nem leszel tobb. inkabb kevesebb..

de tenyleg erdekelne, mert szamomra semmi kulonleges nincs benned, egyszeruen visszataszito ez a gondolkosmodod, illetve maga a talalas formaja is csopog a nyaltol es logikai defektektol.

/e vedd mar eszre, hogy krisz (karan) illetve nerz is azert posztol ilyen deep dolgokat, mert ok is nevetnek, csak ok igy kozlik.. -.-

leginkább az a vicces ahogy a gyerekben lejátszodik ez
leül, néz kifele a fejéböl, majd 10 perc után arra a következtetésre jut hogy mennyire különleges

"én 3-4 napja találtam meg, mikor írtam egy önelemzést. mikor elkezdtem írni, még nem volt identitásom. sok velem egyidősnek nincs"

meg ez a mondat :DDDDDD
ezt ki képes elolvasni röhögés nélkül

This post was edited by sylke on Jan 26 2013 11:30am
Member
Gold: 138.00
Jan 26 2013 11:30am
Quote (Karan2_Returned @ Jan 26 2013 05:00pm)

Huu, ez nagyon igaz :)
Valóban valami ilyesmi játszódik le bennem.

Quote (ecneB @ Jan 26 2013 04:45pm)
aruld mar el, kedves op, hogy mitol gondolod, hogy te annyira kulonleges vagy, mint masok? megsugom, en is egy idoben azt hittem (16 evesen), most viszont epeszuen belegondolva, inkabb szanalmas gondolkosmodom volt, hogy annyira kulonlegesnek hittem magam, egyaltalan nem vagyok. sot, sokszor irigykedek, szamomra egyszerunek tuno emberekre, hogy mennyire masok vagyunk, egyediek.

attol, hogy te kiskorodban a barbirol almodoztal, hogy milyen csini lenne roszaszin ruhacskaban, mig a tobbiek a grundon jatszottak egymassal semmivel nem leszel tobb. inkabb kevesebb..

de tenyleg erdekelne, mert szamomra semmi kulonleges nincs benned, egyszeruen visszataszito ez a gondolkosmodod, illetve maga a talalas formaja is csopog a nyaltol es logikai defektektol.

/e vedd mar eszre, hogy krisz (karan) illetve nerz is azert posztol ilyen deep dolgokat, mert ok is nevetnek, csak ok igy kozlik.. -.-

Értem miről beszélsz. Boldogok a lelki szegények. Persze, hogy azok. De valamiért nekem (és ahogy hallom neked is) kinyílt a lelkiismereted. Tessék vele foglalkozni! Sokkal fontosabb az mint gondolod!
Member
Gold: 710.00
Jan 26 2013 11:31am
Quote (diablo2g @ Jan 26 2013 05:30pm)
Huu, ez nagyon igaz :)
Valóban valami ilyesmi játszódik le bennem.

Értem miről beszélsz. Boldogok a lelki szegények. Persze, hogy azok. De valamiért nekem (és ahogy hallom neked is) kinyílt a lelkiismereted. Tessék vele foglalkozni! Sokkal fontosabb az mint gondolod!

valami közeli hozzátartozod felpofozhatna de ugy istenesen
Go Back To Magyar Topic List
Prev1789101149Next
Closed New Topic New Poll