d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Mennyitől Ribanc?
Prev178910Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.00
Jan 18 2013 11:02am
Quote (ecneB @ 18 Jan 2013 17:34)
ha a jew mivoltodat nem nezem, akkor siman birlak. nem hinnem, hogy egy rossz arc srac vagy irl, csak tenyleg mindig mindent mondasz, s nem lesz belole szinte semmi ilyen-olyan excuse.cfg-k miatt ^^

ez a 6-7% ez nem vmi sok :c
kozel 21%-t adtam le 1 honap alatt nyaron :P tudom a cigi

ha heti 1 kgnal tobbet fogysz az nem jo
Azt jelenti h izomvesztes van, tul keves a ch
Member
Gold: 279.00
Jan 18 2013 11:06am
Quote (fahrii @ 18 Jan 2013 19:02)
ha heti 1 kgnal tobbet fogysz az nem jo
Azt jelenti h izomvesztes van, tul keves a ch

volt ott minden, ebben igazat adok, de zsir nem maradt rajtam "egy deka" sem

This post was edited by ecneB on Jan 18 2013 11:06am
Member
Gold: 26.00
Jan 18 2013 11:16am
Quote (szabika @ 17 Jan 2013 17:58)
http://velvet.hu/blogok/randi/2013/01/12/hazafele_menet_a_buszost_is_megcumiztak/

nem tudom mit gondoljak...részemről az ilyen 10+os az már gáz így egyetemista szinten. 24-25 évesen meg minden bulival mással dugni meg kimondottan ciki.
others?

jelentkeztem buszsofőrnek
Member
Jan 18 2013 11:18am
Quote (ecneB @ 18 Jan 2013 18:06)
volt ott minden, ebben igazat adok, de zsir nem maradt rajtam "egy deka" sem

elhiszem meg lattam is
anno amikor kezdtem az edzest nekem is volt egy durva fogyas, kb 20 kilo, de ezt nem a dietanak koszonhettem hanem h kb heti 5x jartam le edzeni lofasz kaja mellett
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jan 18 2013 11:22am
Renátó
Member
Gold: 279.00
Jan 18 2013 11:24am
Quote (fahrii @ 18 Jan 2013 19:18)
elhiszem meg lattam is
anno amikor kezdtem az edzest nekem is volt egy durva fogyas, kb 20 kilo, de ezt nem a dietanak koszonhettem hanem h kb heti 5x jartam le edzeni lofasz kaja mellett

ma voltam bnom csaladjaval diploma oszto utan trofeaban :D

2x palocleves
6 szelet hus (haromfele volt) melle krumpli fank meg ketfele salata
utana toltam 5 perc pihit es elmentem hozni egy kibaszott nagy adag sztrapacskat es mivel nem talaltam porit hozza ezert feltetkent rakurtam harom szelet hortobagyit
desszertet mar alig birtam

This post was edited by ecneB on Jan 18 2013 11:24am
Member
Jan 18 2013 11:52am
Quote (ecneB @ 18 Jan 2013 18:24)
ma voltam bnom csaladjaval diploma oszto utan trofeaban :D

2x palocleves
6 szelet hus (haromfele volt) melle krumpli fank meg ketfele salata
utana toltam 5 perc pihit es elmentem hozni egy kibaszott nagy adag sztrapacskat es mivel nem talaltam porit hozza ezert feltetkent rakurtam harom szelet hortobagyit
desszertet mar alig birtam

:(
En meg ma ettem eg, finom nagy kanal lenmagolajat!!!
Member
Gold: 2,366.74
Jan 18 2013 12:05pm
Quote (fahrii @ 18 Jan 2013 18:52)
:(
En meg ma ettem eg, finom nagy kanal lenmagolajat!!!

jo étvágyat!
Member
Gold: 206.00
Jan 18 2013 03:03pm
Richárd

„Engem nem érdekel, hogy a nő előttem 0, 2, 4 vagy 50 férfival volt. A lényeg az, hogy összesen kétféle nő van:

1. Akinek van annyi agya, hogy felfogja, amikor a legelején közlöm, hogy egyikről sem akarok hallani.

2. Amelyiknek nincs.

És el kell mondjam, nagyon szomorú, hogy a 90% képtelen megérteni, hogy engem az se zavar, ha százzal volt, az se, ha kurva, de ha elmeséli, akkor már nem érdekel. És ez akkor is így van, ha összesen egyetlen eggyel volt előttem, és azt meséli el. Inkább legyen ribanc, de kussoljon, ennyit várok el.

És a legtöbbje, mire rájön, hogy nem vicceltem, és tényleg zavar, már késő. Pedig szólok az elején, és szépen: „kössünk üzletet, egy szót se az exekről. Mit szólsz?”

Erre úgy a nők tíz százaléka képes szellemileg. A többi azt hiszi, hogy ha más férfiakról beszél, akkor:

1. Nincs jelentősége.

2. Előremozdítja az ügyet, mert a. féltékennyé tesz, b. magabiztosabbnak tűnik, c. kelendőbbnek tűnik => idiótának tűnik.

Az ilyet azonnal kirakom.

Annak a tíz százaléknak, aki megérti, hogy nem beszélünk róla, szintén tíz százaléka képes odafigyelni arra (tehát a nők 1%-a), hogy úgy fogalmazzon, hogy mindig ketten legyünk.

„Sokan mondták, hogy jól áll nekem a fekete bugyi” helyett „a barátnőim szerint jól áll nekem a fekete, te mit gondolsz?”

„Mindig azok a férfiak vonzottak, akik” helyett azt mondja, „tudom, hogy engem az a férfi vonz majd, aki”.

Nem azt mondja, hogy „szeretem, ha hátulról keményen dugnak”, hanem azt, hogy „szeretem, ha hátulról keményen dugsz”.

Valahol itt kezdődik az érzelmi intelligencia. Elég ritka. És nincs olyan férfi, akit a múlt emlegetése ne zavarna.”

szerintem this. faszomat nem érdekli hogy kivel volt előtte, a karcagi ismerkedés ezért döglött már az elejétől, mert ha megtetszik a 'nagy' éjszakai életben valaki, akkor biztos lesz egy jótékony ismerős, aki megmondja, hogy kit cidázott le, kivel volt, kivel nem, mit, hogy, merre. nn
Member
Warn: 10%
Jan 19 2013 10:34am
Quote (Jancsipapa @ Jan 18 2013 10:03pm)
Richárd

„Engem nem érdekel, hogy a nő előttem 0, 2, 4 vagy 50 férfival volt. A lényeg az, hogy összesen kétféle nő van:

1. Akinek van annyi agya, hogy felfogja, amikor a legelején közlöm, hogy egyikről sem akarok hallani.

2. Amelyiknek nincs.

És el kell mondjam, nagyon szomorú, hogy a 90% képtelen megérteni, hogy engem az se zavar, ha százzal volt, az se, ha kurva, de ha elmeséli, akkor már nem érdekel. És ez akkor is így van, ha összesen egyetlen eggyel volt előttem, és azt meséli el. Inkább legyen ribanc, de kussoljon, ennyit várok el.

És a legtöbbje, mire rájön, hogy nem vicceltem, és tényleg zavar, már késő. Pedig szólok az elején, és szépen: „kössünk üzletet, egy szót se az exekről. Mit szólsz?”

Erre úgy a nők tíz százaléka képes szellemileg. A többi azt hiszi, hogy ha más férfiakról beszél, akkor:

1. Nincs jelentősége.

2. Előremozdítja az ügyet, mert a. féltékennyé tesz, b. magabiztosabbnak tűnik, c. kelendőbbnek tűnik => idiótának tűnik.

Az ilyet azonnal kirakom.

Annak a tíz százaléknak, aki megérti, hogy nem beszélünk róla, szintén tíz százaléka képes odafigyelni arra (tehát a nők 1%-a), hogy úgy fogalmazzon, hogy mindig ketten legyünk.

„Sokan mondták, hogy jól áll nekem a fekete bugyi” helyett „a barátnőim szerint jól áll nekem a fekete, te mit gondolsz?”

„Mindig azok a férfiak vonzottak, akik” helyett azt mondja, „tudom, hogy engem az a férfi vonz majd, aki”.

Nem azt mondja, hogy „szeretem, ha hátulról keményen dugnak”, hanem azt, hogy „szeretem, ha hátulról keményen dugsz”.

Valahol itt kezdődik az érzelmi intelligencia. Elég ritka. És nincs olyan férfi, akit a múlt emlegetése ne zavarna.”

szerintem this. faszomat nem érdekli hogy kivel volt előtte, a karcagi ismerkedés ezért döglött már az elejétől, mert ha megtetszik a 'nagy' éjszakai életben valaki, akkor biztos lesz egy jótékony ismerős, aki megmondja, hogy kit cidázott le, kivel volt, kivel nem, mit, hogy, merre. nn

ezért jó a nagy kétmilliós fővárosban élni
Go Back To Magyar Topic List
Prev178910Next
Add Reply New Topic New Poll