Quote (Karan2_Returned @ 4 Nov 2012 17:57)
Sok a dodge.
Azert irtam csak hogy informatikus leszek mert egyik leggyakoribb feladatok köze tartozik hogy rakjunk össze egy rendszert a vevö igenyei szerint.
Nem olvastam vegig a topicot, csak a te postodat amire elöször valaszoltam.
Azt meg hogy kell-e neki annyi RAM meg csak ö tudja megvalaszolni, nem tudom mit akar pontosan csinalni a geppel, csak irtam, hogy ritkan kell 8 GB.
Utolso pontban igazad van, ha ennyi penzt szan ra akkor mindegy, csak gondoltam tudna masra is költeni a partizezer forintot amit meg lehetne sporolni.
Quote (Csabi @ 4 Nov 2012 11:20)
mar régóta szeretnék venni egy jó kis asztali gépet csak nem tudom hogy milyet, mindenképpen magamnak akarom összeállitani,
többnyire full hd videószerkeztésre használnám meg néha játékraa keret olyan ~250k
aki segit nekem összerakni egy fasza gépet annak adok fgtt

előre is köszönöm!
Ez nem elég pontos te szerencsétlen?
Mit írjon még oda? Anyám szülinapi tortáját akarom jutyúbra felrakni fullhdban mert partnerprogramos tag vagyok és kapok érte pénz vagy mi a faszt akarsz komolyan?
Agyér görcsöt kapok tőled esküszöm. Ha valamihez nem értesz akkor ne ezzel próbáld magad kimagyarázni. az meg amikor én utoljára videót szerkesztettem kb 4 éve volt és a fullhd még nem volt akkora mainstream dolog.
Az meg hogy a "vevő" kérésére összerakni egy gépet... Ideültetem apámat egy forró csokival, megnyitom neki az aqua.hu-t és egyszerű logikával kitalálja hogy mi jó mihez, és melyik az amelyik ár/érték arányban megfelelő.
Ehhez aztán kell az informatika.