Quote (bbaallaaggee @ 30 Sep 2012 13:53)
parasztvakítás/10, nyilván helyből drágább, mint egy utólagos rendszer, másrészt milyen fasza lehet kifizetni a javítást ha belédkoccannak hátulról
minél prémiumabb valami, annál igényesebb megoldású pl a futóműve. nem akkor kell költeni valamire ha elromlik és nem akkor megbízható valami, ha a motorja jár. magyar utakon évente megzabál egy ilyen kocsi legalább 2-3 szilentet, és ez még a legocsóbb kiadás
és még a rákot is gyógyítja..
nagyhibrid az egészen más tészta, az egész műfajt csak adózási megfontolásból találták ki, valóban jobban eszik, mint egy sima benzines azonos teljesítménnyel, de dízellel azért szerintem pariban van
azt viszont ne akard nekem beadni, hogy olcsóbb bele a fék, olaj, vezérműszíj, bármi, mint egy korabeli X5-be vagy Tuaregbe vagy bármibe. Japán autókba az alkatrészek nagyon lóbaszó drágák tudnak lenni
a 450H-ban, ha jól tudom, pl nincs vezérműszíj.
mivel az indulás, megállás sokkal szabályozottabban történik kevésbé kopnak a fékek. (lehet, hogy nem olcsóbb, sőőt még drágább is valamivel.. de kilométerre leosztva jobban jössz ki a dologból)
és ugyanez vonatkozik a többi dologra is.
ha nem taposod a két pedált, akkor nagyon jól összerakott stabil cucc.