Quote (bbaallaaggee @ Sep 9 2012 09:21am)
Értem. Ha akkora kibaszott kretén vagyok hogy a bankkártyámra írtam a pinkódját és így az esetleges tolvaj tud vele vásárolni, akkor megérdemlem.
Ha valamit az én érdekemben tesznek akkor azt én nagyon illedelmesen meg fogom köszönni, de hadd mondhassak már le erről a tündéri kis kedvességről, aranyosak meg minden, de nem szorulok rá.
És nem citálok én semmilyen törvényt, nem azért nem adom oda a pénztárosnak, mert hurrdurr nem vagyok köteles. A rendőrnek is csak azért adom oda, mert basszameg köteles vagyok. Az, hogy a kártyámról elolvassa a nevem az én döntésem volt, mert kártyával akartam fizetni. De a személyimet NEM akarom neki oda adni, mert egy kibaszott senki.
Továbbá érdekel még hogy miért ne lehetne esetleg a kártyájával együtt valaki személyijét is ellopni. Én például egyáltalán nem hasonlítok a saját személyi képemre. De egy kicsit sem. Akkor engem nem is engednének vásárolni?
Szerintem te nem is gondolkodsz, csak fröcsögsz, mert az jobban áll. Csak egy dolog: mi az, hogy te lemondasz arról, hogy a te érdekedben tegyenek valamit? Arra gondolsz, hogy mondhasd azt, hogy ne ellenőrizzék a személyi azonosságodat, mikor vásárolsz? Ez mind nagyon szép és jó, de abba nem gondolsz bele, hogy adott esetben az, aki megszerezte a kártyát tőled ugyanezt mondaná és kurvára nem a te védelmedben? Másrészt a kártyával fizetés a te döntésed, amiből tudja a neved ... de személyit már nem adsz, mert csak egy pénztáros és nem vagy köteles. Tisztára, mint egy kisgyerek.
Nem azt mondom, hogy ez überfasza védelmet nyújt, azt sem, hogy én a média markt helyében bevezetném, de lófasz károd nem származik belőle, mindenki leszarja, hogy téged, hogy hívnak. Én azt is leszarom, hogy a reptéren kapunk kell átmenni vagy megmotoznak, mert az én érdekemben történik, miközben kurva kényelmetlen a procedúra.
This post was edited by beni on Sep 9 2012 02:56am