Quote (Saenchai @ 3 Aug 2012 20:01)
mert mondjuk azt a minimális kis esélyt is elveszi az átlag játékostól, hogy valami jó fogást találj + így még jobban folyik a pénz az egyszerre kurva sok botot futtató itemshopokhoz, akik így valamilyen szinten befolyásolni tudják pl. az árakat
pontosan ugyanannyi esélyed van találni egy jó fogást a search gomb megnyomása után, mint a kispista ah botjának
most félreértés ne essék, nem védem az AH botokat, csak nem értem, hogy miért az AH botokat bántja mindenki, amikor ők csinálták a legkisebb damaget
a folyamatos resell miatt folyamatosan vonták ki a goldot a forgalomból, illetve az árakat is stabilizálták valamennyire
ezzel szemben aki vett 100 D3-t, s 24/7 törte a köcsögöket leoric előtt... na ilyenek miatt feleződött a gold értéke hetente kb
és ezt bármelyik fórumon nézem, senki se említi, mindenki hurr durr csúnya AH botok, miattuk nem tudok venni normális cuccot, miattuk vagyok szegény
kedvencem az "AH botok miatt értéktelenedett el a gold"
ezért sem értem, hogy az első nagyobb banvévvel miért az AHbotokat célozták meg, s miért jóval később a sarkoth farmereket