Quote (Anarkin @ Jul 4 2012 01:16pm)
this
én pl mindig merev vagyok, vagy dolgozom/tanulok/gyűjtögetek, sosem tengek-lengek csak úgy 5 percet sem, de ez nagyon sokat változott az utóbbi időben
még most is nagyon nehéz elvonatkoztatnom attól hogy függő vagyok arra hogy csináljak valamit (ld fentiek egyikét), de azért csak alakul..
pl tegnap átmentem hozzá munka után, és amúgy egyedül folytattam volna a fentiek egyikét, így meg csak odabújtam, nézték a nővérével 400-adszor a szül. fel-t, és 3 perc alatt elaludtam -- az életben nem dőlnék ki napközben, de ez ilyenkor mindennél megnyugtatóbb
nekem a bújás pl százszor fontosabb mint maga a sex -- vmi ilyesmire akartam kilyukadni
Ne is mondd, minálunk -no homo- "bujcizás"-nak van nevezve, és van, hogy órákig nem szabadulok, és a végén már teniszt nézek v nemtudom :'D
Pl cseppet sem esett nehezemre a szingli életes hajnali 3kor fekszek után hozzá szokni ahhoz, hogy lefekszem mellé 10-1kor az ágyba tvt nézni ő meg hozzámgömbölyödve alszik el.
Ha nagyon akarok utána is feltudok kelni gépezni, de azaz igazság, hogy 50 esetből 1x van ilyenˇ^