Quote (Smat @ 24 Jun 2012 19:34)
Olyan érzés fog el mint a limitlessben a srácot amikor beszedi az "nzt" tablettát?
Kicsit balfaszul írtam le, de hogyha láttátok a filmet akkor szerintem tudjátok mire gondolok.
egyáltalán nem
csak a teától _szerintem_ nem érzel semmi különöset
tea+cigi kombót én is próbáltam, attól kellemesen elálmosodsz
nekem személy szerint annyi volt, hogy sokkal kipihentebben ébredtem, álmodtam is, de teljesen átlagos álmok voltak
nzt fílinghez inkább a kratom hasonlít, de az sincs a közelében sem:D de attól tényleg jobban tudsz kommunikálni az emberekkel, jobb kedved van, érdekesebbek a dolgok meg valaki jobban is tanul tőle
edit: csicsi
Hatások:
Ez a növény igen sokoldalú hatásai tekintetében.
- Amiért itt a helye, az az álmok területén kifejtett katalizáló hatása:
- Intenzív, részletgazdag, tiszta álmok. Ezek lehetnek hétköznapi, problémamegoldó, erotikus stb. témájúak, de a szer elősegíti a különleges, úgymond „nagy álmok” átélését. Ezek maradandó élmények, inspirálják az alkotómunkát, el lehet rajtuk gondolkozni, de van, hogy csak kiemelkedően érdekes, izgalmas álombéli fikciók, kalandok.
- Előfordul profetikus álom.
- Előfordult kettős szintű álmodás.
- Egyéb technikák elsajátítása nélkül is átélhető bizonyos esetekben az álom közbeni tudatra ébredés, majd az álombéli események irányítása. Álomkontroll technikával kombinálva növeli a tudatos álmodás lehetőségét, gyakoriságát.
- Előfordul olyan „mélyre telepedő” álom, hogy az szinte már emléknek tűnik.
- Eredetileg emésztési, gyomor- és vesepanaszok esetén alkalmazott általános gyógynövény. Tapasztalat, hogy izomrándulás, megerőltetés miatti hátfájás tüneteit is enyhítheti.
- Rendkívüli frissességet eredményez a fogyasztás utáni reggelen.
- Bizonyos értelemben kivédi a másnapi, alkohollal kapcsolatos, nem kívánt hatásokat.
- Másnap egyfajta eufórikus hatás észlelhető bizonyos esetekben, de az eddig említett hatásoknak köszönhetően általános, hogy javul a közérzet.
This post was edited by farki on Jun 24 2012 12:37pm