Quote (Bendeguz @ 19 Jun 2012 17:00)
Lehet, hogy neked nem tűnik alázásnak, de mint az a tavalyi topicból is kiderült ezzel nem csak én vagyok így. 8 ~ )
Ja, kurvára szánalmas vagyok, amiért emlékeztetlek minden postban hogy ki is vagy valójában, egy féreg ember. Miért találnék ki újat? Most mondhatnám, amiket postoltál jspre, hogy goabulikba járkász minden héten aztán beversz néhány extázitablettát meg bekaparod a szemed alá az lsdt aztán a földön fetrengsz mint egy kutya, dehát elég lesz az is hogy megloptad a barátod aki jóindulattal meghívott egy bulira a saját házában, ezt mindig le fogom írni ne aggódj, sajnos ilyennek születtél.
:DDD
csak megsúgom, hogy 2-3 havonta járok bulizni, szóval ezt megint benézted rezsike
wow, egy tavalyi topicból kiderült, hogy egy hullámhosszon vagy cpvel meg vissel, egyetértetek egy 6 éves témában! menj, pacsizz velük! *buksimi*
Quote (Bendeguz @ 19 Jun 2012 17:02)
Ja, bugnak tökre igaza van, főleg úgy hogy lófasz fogalma sincsen az egészről.
Bocs, hogy egy fórumon vagyok és válaszolok az engem sértő postokra, én kérek elnézést mr. 180k
Ha ez téged szórakoztat akkor gondok vannak az agyaddal, bár ezzel eddig is tisztában voltam.
btw azon is mosolygok, hogy kb. semmi fogalmad nincs az egész lopós storyról csak annyi, hogy "rici házibuli 180k tacskó hurr durr" és úgy ugatsz minden postodban
engem a visszamaradott postjaid olvasása szórakoztat, meg a reakcióid
nem írnék vissza, ha nem így lenne.
This post was edited by TouchCow on Jun 19 2012 09:09am