Quote (Epiphone @ 1 Feb 2011 14:17)
bocs, de én sajnállak, hogy huszonakárhány évesen úgy nyáladzol, mint egy óvodás. két láb az avád, hogy 'idegesíts' és csak úgy dicsérgeted szellemestert, mert neki is az... inb4 kurva okos akarsz lenni, de most fogd meg magad, és gondolkozzel azon, hogy huszonévesen nem a 30k netpostra kéne verni a pömpid, meg hogy te már 05 óta itt vagy, és nem az én reportolgatásommal meg idegesítésemmel kéne foglalkozni. és ez a topik mindenkinek szól (főleg gürke, fry, flutter, lacketto,szellemiq és agyalágyult haverjaik) aki ezt a dedót csinálja. inb4 síííírsz. egyikőtök sem tud értelmesebbet hozzászólni, senki majmok. harcikacsáról meg jaráról inkább szót se ejtek, mert az már tényleg a legalja alatt van legalul.
HABZOTT A SZÁM, MIKOR EZT ÍRTAM, TY

De most komolyan ember, te normális vagy?
Miért akarsz egy olyan közösség része lenni, ahol mindenki utál, mert itt most felsoroltad a hunsub legaktívabb embereinek a felét.
Nem értelek, komolyan nem értelek... Ha itt ilyen vagy valószínűleg irl is ilyen vergődő szabályos álat vagy.
Egyébként meg már gyökereiben elrontottad a dolgokat a régi multijaiddal mutatott magatartásoddal.
Egyszerűen szarj a flémre, vagy takarodj.