d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev178910114303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Dec 12 2010 12:33pm
Quote (ElCapitano @ 12 Dec 2010 20:31)
Életem 2. normal gameje. Lvl 5 vok. Azon én is néztem minek neki a 3 zeal. :D

Vegyél fel és carry-zek neked :D
Member
Gold: 0.18
Dec 12 2010 12:33pm
Quote (Anarkin @ 12 Dec 2010 19:33)
Vegyél fel és carry-zek neked :D

Az mit jelent? Botok ellen csapattam pár órát, meg ez a game, de ez is defeat lett. .D

This post was edited by ElCapitano on Dec 12 2010 12:34pm
Member
Dec 12 2010 12:35pm
Quote (ElCapitano @ 12 Dec 2010 20:33)
Az mit jelent?

Carry az aki solo lane-en van (középen mindenképp, és fent is egyedül vannak ha van jungeles)

Középen egyedül kapja az xp-t, nagyobb szintű lesz, és erősebb mint az alsók

Általában gyenge champ-ok mennek oda (ashe, mf, trist, kassa, társai) mert nagy dmg-t csinálnak és túl hamar meghalnának ha akkorák lennének mint mindenki más

Carry = hátán hordja a teamet, kb így fordítanám le ^^

This post was edited by Anarkin on Dec 12 2010 12:36pm
Member
Gold: 0.18
Dec 12 2010 12:37pm
Quote (Anarkin @ 12 Dec 2010 19:35)
Carry az aki solo lane-en van (középen mindenképp, és fent is egyedül vannak ha van jungeles)

Középen egyedül kapja az xp-t, nagyobb szintű lesz, és erősebb mint az alsók

Általában gyenge champ-ok mennek oda (ashe, mf, trist, kassa, társai) mert nagy dmg-t csinálnak és túl hamar meghalnának ha akkorák lennének mint mindenki más

Értem, sokat kell még tanulnom. Főleg hogy egyedül yi-t ismerem mert ezzel gyakoroltam meg champiomath elmondta milyen cuccokat vegyek. Szal ha ezt valaki kiválasztja előlem mással freekill vagyok. :D Majd addolak de most indulnom kell.
Banned
Gold: 0.00
Dec 12 2010 01:28pm
Sziasztok!
Hááth sajnálom hogy bannolva vagyok ( amit még mindig nem nagyon értem, hogy érdemeltem ki) és nem tudok mélyebben beszélgetni erről de hát ez van..
LoL-t kb fél éve játszom, - ahogy már Josheide leírta - Fulkol accon, usa-n. Aki szeretne kérdezni/ beszélgetni róla vegyen fel, majdnem minden karihoz tudok ötletet adni.

Pár kérdésre véleményem:
- Ryze: osztom Klontar véleményét, borzasztó erős mágus karakter, a válaszokkal ellentétben szerintem nagyon is aoe, az ultija MINDEN spelljét AoE-vé teszi, igy az elsőt (400+10% mana dmg)is és a 3. at pedig dupla AoE-vé teszi..
Tippem team fight-ra : ulti -> valakit lefogsz -> 3. skill ( magic pen) 1. skill. // passive: minden spellhasználat -1 sec cd, majdnem folyamatosan nyomható.

- Fiddle : egyik kedvenc karakterem, erdőzni szoktam vele. én a főbb erényét nem a fearnek tartom, hanem annak hogy miután elkezdtél életet szívni a skill 3x os ranget kap, mellesleg kb 200 ap val 5 ös skillszinten towert lehet tankolni vele.
Teamfight: Bokorból ulti, madarat bedobod AoE silence, befeareled a aki veszélyesnek tűnik és a legkevesebb magicresisteset elkezded szívni, amíg nem kapsz stunn-t stb-t 3 ember se üt le.

- Karthus : nem szeretek vele játszani, viszont egy teamfightbe kellhet. amit mindenképp ki kell neki rakni az a Mejail Soulstealer, a low hp-sokat ultival leöli és kapja az ap stacket. 1. skillje szépet üt, a 3. nagyon eszi a manát vigyázni kell.

Kapitány képéhez: Yi-t kb jól rakod bár ez eléggé elfeedelt game volt, (cipőn kivül) 3. itemnek egy kis lefesteal-t raknék.

pár hasznos oldal:
http://www.leagueoflegends.com/ - official honlap
http://leaguecraft.com/ - tutorialok, hozzászólások és ami talán a legjobb: Free skinek amiket CSAK TE látsz in-game de kicsit érdekesebbé teheti :-) (nekem pld.: Arthas Menethil allias Litch king Mordekaiser)
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/League_of_Legends_Wiki - LoL wikia, a fanatikusabbaknak sok érdekességgel.
http://www.lol-hungary.hu/ - magyar lol fansite, eventekkel, hírekkel, karaktertörténetekkel magyarul
http://www.nerf.hu/ - magyar LoL hírportál, a legfrisseb lol hírek egy helyen.

Remélem segítettem pár kezdőnek! :)
Üdv: Szeder

inb4 report, multi, bann, leszarom etc
Member
Gold: Locked
Dec 12 2010 02:18pm
Quote (Anarkin @ Dec 12 2010 08:26pm)
Végre egy topic erről !

Anarkin, EU-n ofc (lvl 30, ~700 win)

Phantom Dancer-es Singed, 3 Zeal + no dmg Trist -- ez milyen level? :o

Szia felveszlek én is , championmath accom ,de már addoltalak.

Member
Gold: 47.25
Dec 12 2010 02:21pm
Quote (Anarkin @ 12 Dec 2010 19:26)
Végre egy topic erről !

Anarkin, EU-n ofc (lvl 30, ~700 win)

Phantom Dancer-es Singed, 3 Zeal + no dmg Trist -- ez milyen level? :o

Addollak, ha np. Nem carryzes miatt, csak heccbol, na meg esetleg azert tolhatnank egyutt 1-2 game-et. Van ugyis Skypeod, azon dumalhatunk kozben ^^
Member
Gold: 2,496.00
Dec 12 2010 02:23pm
mindjart fellepek usan, ha akar vki jatszani
Member
Gold: Locked
Dec 12 2010 02:25pm
Kezd beindulni a topic.
Member
Dec 12 2010 03:15pm
Ryze meg Yi egyébként közel használhatatlanok lesznek lvl 30-at elérve, nem azért mondom hogy hagyjátok őket, mert én is imádom pl. Yi-t, csak hogy ne lepődjetek meg

--

Kis info ami hasznos lehet:

Vannak Tier List-ek amik beosztják a championokat 1-től 5-ig külön csoportokba hogy melyik mennyire jó arra, amire szánták (nem pedig arról szól, hogy mennyivel jobb egy champ önmagában, mint egy másik)
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=109533

Ezt pl. érdemes átnézni, igazat ír: "ha tökéletesen elsajátítjátok a Tier 1 / Tier 2-es champokat, akkor hatalmas mértékű javulás várható"

Rövid magyarázat: Ryze azért szörnyű, minden tekintetben, mert lehet hogy hatalmas burst, és jól néz ki, de egy teamfightban a range-e eltörpül, kivadásszák a team-ből mert egy veszélyforrás és semmi escape mech-je nincs
Yi kap egy exhaust-ot és utána az ellenség ranged Ashe-ja 2 hiteli (vagy egy nyuszi a bokorból is akár)

(utolsó tier) Hard to place on a team: Swain, Katarina, Alistar, Ryze, Urgot, Mal’zahar, Tryndamere, Mundo -- ezek is olyanok ha belegondoltok, amiket lényegében 1 mozdulattal semlegesíteni lehet, DE ha nem is halnak meg akkor is felesleges amit tudnak

Én pl imádok minden champ-al játszani (meg is vannak) de ha nyerésre mész (ranked, nem normal game) akkor ez sokat számít -- egy jó team választás és a tapasztaltabbakat simán meg lehet verni

Jellemzően 1 AD carry (mid) és 1 AP carry (top) köré épül a team, alul egy erős duo lane kell, és a maradék 3-nak tudnia kell: tankolni, supportolni és jungelezni, az már változó hogy milyen mixben (a jungler tank-e vagy dps, etc) -- és ezek mellett minél több CC kell, lehetőleg AOE (amumu, sona, 2 aoe ethalon míg janna, sona support first pick-ek)
Go Back To Magyar Topic List
Prev178910114303Next
Add Reply New Topic New Poll