d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Jókedv
Prev1789101120Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.31
Jul 6 2010 09:45am
Quote (Vharimatras @ 6 Jul 2010 17:44)
igen kihagytam egy vesszőt

látom megfogtad a lényeget :)

nem a vesszőre gondoltam, megkeresed, vagy.. ?
Member
Gold: 710.00
Jul 6 2010 09:46am
Quote (banyek @ Jul 6 2010 03:45pm)
nem a vesszőre gondoltam, megkeresed, vagy.. ?

nem, tudom, miröl, beszélsz,
,,,,

azért a haLYnalt nem nagyon üti semmi sem

This post was edited by sylke on Jul 6 2010 09:47am
Member
Gold: 0.00
Jul 6 2010 09:47am
Quote (banyek @ 6 Jul 2010 16:24)
éppeszűség? Beszélgetünk erről kicsit? Legyen megint lackettó téma, ok ? csak mert ő itt az Isten, ő itt a pro, nem én keresem a pénzem vacak tízéves szar játékkal, nem nekem vannak kutyáim, ja és bocs, rólad itt nem beszélek, meg sem említelek, bár te is benne vagy a csapatban..

szóval elkanyarodtunk, azt akartam kérdezni, hogy szerinted mennyire normális embert kiskéssel daraboló rl videót nézegetni csurgó nyállal, arra élvezni, arra verni ? 6 éves kislányokat molesztálni? ( ezt nem merem pontosan állítani, én is úgy hallottam nem is tudom melyik családtól.. ), mennyire normális állandóan leugatni a másikat, állandóan beszólni neki, sosem adni neki igazat, teljesen hülyének nézni, a lelki világát kívülről semmibe venni, állandóan nap mint nap próbálni sértegetni, kínos hlyzetbe hozni ?

és basszus hogy ez is hosszú lett

és ezzel mi a baj? lehet hogy te bekerültél az isten fasza alá a többhónapos fizetett szabadsággal, de a nagy átlag nem itt van

nyugodtan említsél meg engem is, szerintem van olyan, mint egy normálisnak tartott munkahely, beosztással és munkatervvel, az más tészta, hogy te a socket guideig jutottál

a második fele : talán ha annyit beszélnél vele, mint én, akkor tudnád, hogy miképp is áll az általad említett dolgokhoz, nem betegebb, mint bárki más itt.

a harmadik rész meg : hát bazmeg elvették a lapátod a virtuális homokozóban és ki is nevettek, deszar. ennyi idősen túl kéne lépni, hogy itt nem viselnek el ;)
Member
Jul 6 2010 09:55am
Quote (Janou @ 6 Jul 2010 17:47)
és ezzel mi a baj? lehet hogy te bekerültél az isten fasza alá a többhónapos fizetett szabadsággal, de a nagy átlag nem itt van

nyugodtan említsél meg engem is, szerintem van olyan, mint egy normálisnak tartott munkahely, beosztással és munkatervvel, az más tészta, hogy te a socket guideig jutottál

a második fele : talán ha annyit beszélnél vele, mint én, akkor tudnád, hogy miképp is áll az általad említett dolgokhoz, nem betegebb, mint bárki más itt.

a harmadik rész meg : hát bazmeg elvették a lapátod a virtuális homokozóban és ki is nevettek, deszar. ennyi idősen túl kéne lépni, hogy itt nem viselnek el ;)

minden állításotok addig igaz, míg nem kerül magatokkal szembe ugyan az..

bolded:

odáig jutottam, hogy írtam egy olyan dologról guidet, ami a teljesen alapról szól, helyesen, napokig utána járva, és erre a fél sub ellenem támadt mert CP meg pár kutya kitalálta hogy ugyan, nekem nem lehet igazam..
Egyedül Joey volt képes igazat adni, nyílvánosan..
Igen, Cp még ennek ellenére sem volt képes elfogadni a választ, és nyílt egy gyönyörű topic róla, hogy én mekkora egy retardált hülyegyerek vagyok, meg minek írok hibás guidet, igaz a hibás guide mai napig kint van..
Amúgy nem értek diablóhoz, nagyon rég nem játszottam, egy mf karaktert nem tudnék önmagam összerakni, de a maxdam jewelnek tudom a maximum értékét, mert tistában vagyok a pre és suffix rendszerrel ;)

This post was edited by banyek on Jul 6 2010 09:56am
Member
Gold: 112.00
Jul 6 2010 09:55am
Mi a faszért kell minden kibaszott topicot szétcseszni?
Member
Gold: 0.00
Jul 6 2010 09:58am
Quote (banyek @ 6 Jul 2010 16:55)
minden állításotok addig igaz, míg nem kerül magatokkal szembe ugyan az..

bolded:

odáig jutottam, hogy írtam egy olyan dologról guidet, ami a teljesen alapról szól, helyesen, napokig utána járva, és erre a fél sub ellenem támadt mert CP meg pár kutya kitalálta hogy ugyan, nekem nem lehet igazam..
Egyedül Joey volt képes igazat adni, nyílvánosan..
Igen, Cp még ennek ellenére sem volt képes elfogadni a választ, és nyílt egy gyönyörű topic róla, hogy én mekkora egy retardált hülyegyerek vagyok, meg minek írok hibás guidet, igaz a hibás guide mai napig kint van..
Amúgy nem értek diablóhoz, nagyon rég nem játszottam, egy mf karaktert nem tudnék önmagam összerakni, de a maxdam jewelnek tudom a maximum értékét, mert tistában vagyok a pre és suffix rendszerrel ;)

blablabla

csak felhoztam hogy te mit csináltál diablóban, minden basztatás nélkül, nem kell megmagyarázni + abszolúte nem érdekel.
Member
Jul 6 2010 10:00am
Quote (Janou @ 6 Jul 2010 17:58)
blablabla

csak felhoztam hogy te mit csináltál diablóban, minden basztatás nélkül, nem kell megmagyarázni + abszolúte nem érdekel.

értem, bocs, csak az, akkor is érzékenyen érintett..
Member
Gold: 6,440.13
Jul 6 2010 10:00am
Quote (banyek @ Jul 6 2010 04:07pm)
legalább annyi van, mint neki volt az enyémhez, így van ?  A másik, hogy jöttök itt minden zagyva szöveggel, erre csak egy szimpla spam topic, és dögöljek meg.. Kössz :D

Mivan? Csak gicca meg én nyomorék életem a jó téma?

én azért érzek egy kis különbséget egy kalandos szerelmi történet és egy családi tragédia között, lehet, hogy neked is disztingválni kéne ellentétek ide vagy oda

Quote (banyek @ Jul 6 2010 04:16pm)
miszerint mérlegeled ? Az egyik három életbe került, a másik egy párkapcsolatba, és folyamatos támadás a fórumon, ahol próbálunk gúnyt űzni a másik érzéseiből ?

arról nem beszélve, hogy amikor leült a téma TE hoztad fel, hogy milyen vicces ezzel trollkodni

This post was edited by beni on Jul 6 2010 10:01am
Member
Jul 6 2010 10:02am
Quote (beni @ 6 Jul 2010 18:00)
én azért érzek egy kis különbséget egy kalandos szerelmi történet és egy családi tragédia között, lehet, hogy neked is disztingválni kéne ellentétek ide vagy oda

akkor ezzel azt akarod mondani, hogy mindenki a maga terhét cipelje, és felesleges különbséget tenni a kettő között ?
Quote (beni @ 6 Jul 2010 18:00)
arról nem beszélve, hogy amikor leült a téma TE hoztad fel, hogy milyen vicces ezzel trollkodni

gicca (bocs, de így is érted, nem kell megint fél oldalt írnom.. )

This post was edited by banyek on Jul 6 2010 10:03am
Member
Gold: 2,366.74
Jul 6 2010 10:03am
Quote (beni @ 6 Jul 2010 17:00)

hát amikor leirta elsőre nálam is kinyilt a bicska

de jobban átgondolva mi a faszt idegesítem magam ez egy forum, mondjuk Rezs leverhetné a veséjét

utána lehet megjönne az esze...
Go Back To Magyar Topic List
Prev1789101120Next
Closed New Topic New Poll