Quote (banyek @ 6 Jul 2010 16:24)
éppeszűség? Beszélgetünk erről kicsit? Legyen megint lackettó téma, ok ? csak mert ő itt az Isten, ő itt a pro, nem én keresem a pénzem vacak tízéves szar játékkal, nem nekem vannak kutyáim, ja és bocs, rólad itt nem beszélek, meg sem említelek, bár te is benne vagy a csapatban..
szóval elkanyarodtunk, azt akartam kérdezni, hogy szerinted mennyire normális embert kiskéssel daraboló rl videót nézegetni csurgó nyállal, arra élvezni, arra verni ? 6 éves kislányokat molesztálni? ( ezt nem merem pontosan állítani, én is úgy hallottam nem is tudom melyik családtól.. ), mennyire normális állandóan leugatni a másikat, állandóan beszólni neki, sosem adni neki igazat, teljesen hülyének nézni, a lelki világát kívülről semmibe venni, állandóan nap mint nap próbálni sértegetni, kínos hlyzetbe hozni ?
és basszus hogy ez is hosszú lett
és ezzel mi a baj? lehet hogy te bekerültél az isten fasza alá a többhónapos fizetett szabadsággal, de a nagy átlag nem itt van
nyugodtan említsél meg engem is, szerintem van olyan, mint egy normálisnak tartott munkahely, beosztással és munkatervvel, az más tészta, hogy te a socket guideig jutottál
a második fele : talán ha annyit beszélnél vele, mint én, akkor tudnád, hogy miképp is áll az általad említett dolgokhoz, nem betegebb, mint bárki más itt.
a harmadik rész meg : hát bazmeg elvették a lapátod a virtuális homokozóban és ki is nevettek, deszar. ennyi idősen túl kéne lépni, hogy itt nem viselnek el