d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Ladder Slasher > Hun Discuss
Prev17891011381Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 250.00
Jul 25 2010 01:02pm
Quote (Psyclon @ 25 Jul 2010 19:18)
Maga az alap ötlet jó. Csak szarul van kivitelezve.
Ha mondjuk max 1 év lenne hogy felhuzd 55-re a mutodat úgy, hogy nem n24/7 ben csak mutolnál, az oké lenne.
De hogy több év keljen hozzá... ez az amit igazából elbaszták.

WoW hoz tudnám hasonlítani. Ugye ott vannak szakmák, fishing is etc. De max és tényleg max 24/7 horgászol és megvan a max szint, a két szakmához azért picit több kell, de akkor sem évek kérdése. Plussz ott még honorálják is a bele fektetett időt.
LS-ben pl mutnál el tudnám képzelni, hogy 1 szint legyen 0.25 ml vagy ilyesmi.

Na mind1. A lényeg, hogy az alapötlet jó, csak elbaszták a kivitelt. De ezt már nem fogják megváltoztatni. Már késő lenne.

Én a régi LS-t sírom vissza mindig mikor játszok. Az volt az igazi Ladder Slasher.

Pontosan így van.

Nem lehet ehhez a mostanihoz hasonlítani a régit.

Mute+Well=Profit :)

Imádtam mutelni.

Most meg peca+főzés+akármik is vannak nem is érdekelnek csak well meg lvlv húzás. ennyi.
Member
Gold: 0.00
Jul 26 2010 03:09am
Valaki ls most?

lvl1 ofc.
Member
Gold: 6,440.13
Jul 26 2010 03:15am
Quote (Psyclon @ Jul 25 2010 06:18pm)
Ha mondjuk max 1 év lenne hogy felhuzd 55-re a mutodat úgy, hogy nem n24/7 ben csak mutolnál, az oké lenne.

WoW hoz tudnám hasonlítani. Ugye ott vannak szakmák, fishing is etc. De max és tényleg max 24/7 horgászol és megvan a max szint, a két szakmához azért picit több kell, de akkor sem évek kérdése. Plussz ott még honorálják is a bele fektetett időt.

Na mind1. A lényeg, hogy az alapötlet jó, csak elbaszták a kivitelt. De ezt már nem fogják megváltoztatni. Már késő lenne.

Én a régi LS-t sírom vissza mindig mikor játszok. Az volt az igazi Ladder Slasher.

Ha olyan lenne mint a runescape (azzal kb 5 percet játszottam, de ott legalább térben mozog a karakter, van normális rajzolt világa) akkor inkább horgásznának az emberek. De így, hogy egy csíkot kell a képernyőn baszogtatni az xp-hez ... kurva unalmas.
Member
Gold: 124.45
Jul 26 2010 03:58am
Quote (Psyclon @ 25 Jul 2010 18:18)

az a ciki, hogy minden egyes kurva újítás után a régi verziót sírják vissza az emberek. Ez azért jelent valamit. Egy újítás volt, ami tényleg fasza volt: a catacoms multi bevezetése, és ennyi. Mikor átálltak grafikusra, az még kiheverhető volt, utána catacoms fasza, majd folyamatos romlás tulajdonképpen. Van pár jó kis újítás, ami alapból benne kellett volna lennie (nem kell kattindatni folyamatosan, és hasonlók), de amúgy ratyi az egész.
Member
Gold: 6,440.13
Jul 26 2010 04:02am
Quote (Oberon_os @ Jul 26 2010 10:58am)
az a ciki, hogy minden egyes kurva újítás után a régi verziót sírják vissza az emberek. Ez azért jelent valamit. Egy újítás volt, ami tényleg fasza volt: a catacoms multi bevezetése, és ennyi. Mikor átálltak grafikusra, az még kiheverhető volt, utána catacoms fasza, majd folyamatos romlás tulajdonképpen. Van pár jó kis újítás, ami alapból benne kellett volna lennie (nem kell kattindatni folyamatosan, és hasonlók), de amúgy ratyi az egész.

attól tartok túlnőtte a programozói képességeit ez a játék

Igazán felbérelhetne valakit, hogy kicsit pimpesítsen a játékon, legalább grafika terén. Szerintem egy-két ezer dollárt simán megérne belefektetni.

This post was edited by beni on Jul 26 2010 04:02am
Member
Gold: 519.11
Jul 26 2010 11:26am
Quote (beni @ 26 Jul 2010 12:02)
attól tartok túlnőtte a programozói képességeit ez a játék

Igazán felbérelhetne valakit, hogy kicsit pimpesítsen a játékon, legalább grafika terén. Szerintem egy-két ezer dollárt simán megérne belefektetni.

Hát nem tudom, én azért játszok ezzel, mert olyan kis egyszerű, de nagyszerű ^_^
Szóval grafikailag leszarom [ azaz annyiban nem, hogy régen jobb volt ]

Quote (beni @ 26 Jul 2010 11:15)
Ha olyan lenne mint a runescape (azzal kb 5 percet játszottam, de ott legalább térben mozog a karakter, van normális rajzolt világa) akkor inkább horgásznának az emberek. De így, hogy egy csíkot kell a képernyőn baszogtatni az xp-hez ... kurva unalmas.

Nem arról van leginkább szó, hogy unalmas. Hanem az, hogy az ember belefog és tudja előre, hogy évek kellenek hozzá, hogy eljusson érdemleges szintre. Ez persze pár játéknál nem is gáz, mint a wow [ tom sokat hozom fel ], de a wow és ez a játék teljesen más. A wow-ban évek kellenek ahhoz, hogy a karaktered olyan legyen amiért leszopsz egy lovat, itt meg hogy olyan legyed a karid hogy leszopj egy lovat el kell tűrnöd paul faszát a szádban, hisz ezekkel az újításokkal szájbakurt mindenkit aki imádta az LS-t. Évek kellenek egyes tulajdonságo kfelhúzsához. ÉVEK. Szerintem ezt ő sem gondolta komolyan. Vagy ha igen, akkor vagy nem gondolta át teljesen, vagy spontán egy idiota ezen a téren.

Quote (Oberon_os @ 26 Jul 2010 11:58)

Igen, de ezt annyiszór átrágtuk és megtárgyaltuk. Mégis folyamatosan viszatér.
De nem is csoda, Paulnak nem így kellett volna csinálnia. Nem látom értelmét annak amit tett. Egy játékkal azért játszanak az emberek mert élvezik, mert omfg ez milyen kis szaros játék és mégis!!!
Régen a kis paraszt gyerek vett a kökeményen össze kuporgatott 100 fg-jéből két lvl 55 ös itemet és összenyomta, majd lett rajta 100 ++ ee amiért kapott annyit, hogy vett magának imba haladós cuccokat és neki vágott az LS játékának.
Kiölte magát a játék élményét, hiába hozott bele olyan sokmindent. Amit bele tolt az jó meg minden, de nem így.

De mindezek ellenére kitartok amellett, hogy hiába játszottam sok játékkal úgy mint az LS nem fogott meg semmi.
Szóval GZ Paulnka a játékért.
Member
Gold: 519.11
Jul 26 2010 02:42pm
Epic wyvernskin robe
Level Req: 40
Physical Defense: 0 to 15
Magical Defense: 24 to 73

+1 Strength
+82 Max Mana
+1 to 12 Life per Attack
+1 to 14 Life per Kill