d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Csak Olvasd El! > Nem én írtam,de írhattam Volna
Prev1789
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.09
Jun 3 2010 07:19am
elolvastam
Member
Gold: 0.00
Jun 3 2010 07:19am
Már volt postolva.
Member
Gold: 255.38
Jun 4 2010 01:33am
bump! ;)
Sziasztok!
Hát srácok! Nem semmi,hogy milyen vitát indítottam el!!!Köszönöm,hogy írtatok jót és rosszat is a korosztályunkról!(Megjegyzem,hogy én egy cseppet előbb voltam gyerek,mint a 80'-as évek,de nagyjából stimmel.)
És igenis igaza van annak,hogy mi basztuk el!!! Én is így látom.Sajnos ennek még nem csengett le az igazi,teljesértékű következménye-következményei!
Csak annyit tudok mondani,hogy az én családomban igyekszem a kölkömmel-kölkeimmel foglalkozni...Igen,járunk horgászni,viszem magammal melózni is(fizetek neki) :) szal,van rengeteg program,ahol jól érzi magát, együtt a család.De kockulni is hagyom, ha akarja hiszen adminkodik is.Sajnos,ez -mint tapasztalom-nincs mindenhol így!Sok esetben érthető is,hogy miért,le is írtátok.Lehet,hogy az én családom a kivétel?Emlékszem,amikor született a kisebbik,egy hónapig voltam fizu nélküli szabin és segítettem a nejemnek itthon.Hát,jópárszor volt NYAKIG szaros a pelenkában! :D De,gondolom ez nem érdekel benneteket.

Tehát! Még1x ty all!
Member
Gold: 69.85
Jun 4 2010 02:12am
Quote (Boaapci @ 4 Jun 2010 09:33)
bump! ;)
Sziasztok!
Hát srácok! Nem semmi,hogy milyen vitát indítottam el!!!Köszönöm,hogy írtatok jót és rosszat is a korosztályunkról!(Megjegyzem,hogy én egy cseppet előbb voltam gyerek,mint a 80'-as évek,de nagyjából stimmel.)
És igenis igaza van annak,hogy mi basztuk el!!! Én is így látom.Sajnos ennek még nem csengett le az igazi,teljesértékű következménye-következményei!
Csak annyit tudok mondani,hogy az én családomban igyekszem a kölkömmel-kölkeimmel foglalkozni...Igen,járunk horgászni,viszem magammal melózni is(fizetek neki) :) szal,van rengeteg program,ahol jól érzi magát, együtt a család.De kockulni is hagyom, ha akarja hiszen adminkodik is.Sajnos,ez -mint tapasztalom-nincs mindenhol így!Sok esetben érthető is,hogy miért,le is írtátok.Lehet,hogy az én családom a kivétel?Emlékszem,amikor született a kisebbik,egy hónapig voltam fizu nélküli szabin és segítettem a nejemnek itthon.Hát,jópárszor volt NYAKIG szaros a pelenkában! :D De,gondolom ez nem érdekel benneteket.

Tehát! Még1x ty all!

Nha ezt Én mint gyerek is kb így éltem meg és mint apa is így szeretném majd később, pár év múlva.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
Jun 4 2010 04:08pm
Hát tele van igazsággal.
Ma ha körbenézek az utcán ezt látom:
-balra tőlem 15 fős cigány banda késekkel
-jobbra tőlem 10 emós szarházi miniszoknyás anorexiás csajokkal
-előttem pedig talán 1-1 normális ember, talán..

Ha lenne fiam, és meglátnám hogy hazajön festett körömmel, hajjal, szemmel, és amúgy is 1 buzis testalkata van, basznám úgy nyakon hogy a taknya a szemét nyaldosná.
Nem értem, hogy ezeknek milyen szüleik vannak. Ez lenne a modern világ ?
Vagy csak én nevelkedtem rossz helyen?! Nem hiszem..
Member
Gold: 1.00
Jun 4 2010 04:31pm
a vilag valtozik. engem a nagyszuleim neveltek inkabb mint anyam. kicsit maskent is allok dolgokhoz mint a korosztalyom.

erdekes egyebkent, h akiknek a szulei 50 korul vannak, azert joval normalisabbak, mint a most 35-40 eves szulok gyerekei. en 87es vagyok anyukam 55 eves most, es meg mindig nagyon messze voltunk mi attol, h karomkodjunk egy tanarnak, vagy eppen megussuk v barmi ilyen... ezek utanunk kezdodtek. nincs most kedvem tobbet irni mert faradt vagyok, de holnap jovok ide kivesezni ezt a dolgot...
Go Back To Magyar Topic List
Prev1789
Add Reply New Topic New Poll