d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Iso Magyar Kifejezés
Prev1789101112Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 124.96
May 20 2010 06:29pm
Quote (TassassinHc @ 21 May 2010 01:20)
khm, nem hülye vagyok :D csak nyitott és őszinte.
ilyenekről nem beszélnék soha. nem úgy gondolom, hogy 'amiről nem tud az nem fáj'. úgy viszonyulok a másikhoz ahogyan elvárom, hogy hozzám is viszonyuljanak.

de ez nem taktikázás. ez józan ész. az megvan. taktikázásra ilyen szempontból pl a párkapcsolat kialakulásához vezető útra gondolok. elmondom, hogy mit akarok és mit hogyan gondolok. és ez sokszor sok a másik nemnek...
amit én mondjuk nem értek. én egészen nagyon boldog lennék attól, ha a szemembe mondaná, hogy mit szeretne.

na mondjuk most jót röhögtem magamon. volt, hogy a szemembe mondta, de nem hittem el neki. én többet akartam kihozni a kapcsolatunkból. mondhatni beletörődtem és mást keresek. különben nagyon jó barátok vagyunk, de azért még mindig bele vagyok zúgva.. :)

^_^

ez az őszinteség elég fontos dolog, de sajna sokan nem élnek vele

és ellentétben balagee-val én nem mondom mindnekinek a szemébe a véleményem... itt is mindenkiről van egy véleményem de ez inkább magamnak van, kis gondolataim szövödményéhez

szóval nálam az őszinteség többnyire párosul a konfliktuskerüléssel.. ami elég fura de attól még ha megkérdezik elmondom a véleményem, de jobb szeretem a nyugit és békét
Member
May 20 2010 06:32pm
Quote (TassassinHc @ 21 May 2010 01:26)

tadada 2

+1-ért sose kérj elnézést :D
Member
Gold: 1.21
May 20 2010 06:35pm
Quote (IvOjoGhuRT @ 21 May 2010 02:29)
^_^

és ellentétben balagee-val én nem mondom mindnekinek a szemébe a véleményem... itt is mindenkiről van egy véleményem de ez inkább magamnak van, kis gondolataim szövödményéhez

szóval nálam az őszinteség többnyire párosul a konfliktuskerüléssel.. ami elég fura de attól még ha megkérdezik elmondom a véleményem, de jobb szeretem a nyugit és békét

azért 200 kilós kancigánynak én sem mondom a villamoson a szemébe hogy büdös vagy. :D
Member
Gold: 3.03
May 20 2010 06:39pm
Quote (bbaallaaggee @ 21 May 2010 01:29)
minél nagyobb egy társasát, annál inkább szorul a háttérbe az őszinteség. ettől még lehetnek akármilyen jó emberek is akár

lol naposmarci szindróma :DDDDD

kapkodjad be :P

Quote (IvOjoGhuRT @ 21 May 2010 01:29)
^_^

érdekes elgondolás, de érthető.

én mondjuk a legtöbb emberről (akiről van annyi infóm, hogy véleményt alkothassak) azért nem mondom ki, mert kb leszarom őket. sajnos. ez sokszor nem túl jó.
ezt pl előző kedvesem nehezen viselte. hogy így le tudok szarni más 'élőlényeket'. aki olyan munkát végez, azt a szerint kezelem. ez szerintem nem rossz. és nem lenézésből teszem, vagy azért mert én különb volnék és mást dolgozom.

csak hogy érthető legyek, volt pl pincér akinek szóltam, hogy takarodjon el és jöjjön vissza úgy, hogy mosolyog és akkor kérdezze meg, hogy mit kérek inni. remélem érthető vagyok.. fáradok.. :)
Member
May 20 2010 06:39pm
Quote (TassassinHc @ 21 May 2010 01:20)
khm, nem hülye vagyok :D csak nyitott és őszinte.

this :P
Member
May 20 2010 06:41pm
Quote (TassassinHc @ 21 May 2010 01:39)
kapkodjad be :P

érdekes elgondolás, de érthető.

én mondjuk a legtöbb emberről (akiről van annyi infóm, hogy véleményt alkothassak) azért nem mondom ki, mert kb leszarom őket. sajnos. ez sokszor nem túl jó.
ezt pl előző kedvesem nehezen viselte. hogy így le tudok szarni más 'élőlényeket'. aki olyan munkát végez, azt a szerint kezelem. ez szerintem nem rossz. és nem lenézésből teszem, vagy azért mert én különb volnék és mást dolgozom.

csak hogy érthető legyek, volt pl pincér akinek szóltam, hogy takarodjon el és jöjjön vissza úgy, hogy mosolyog és akkor kérdezze meg, hogy mit kérek inni. remélem érthető vagyok.. fáradok.. :)

hát ez az amit én pl kihagyok... nem adok neki borravalót, megjegyzem a fejét és a helyet és nem megyek vissza

kb ugyanez máshol is. aki nem olyan azzal nem eszek egy kondérból :D
Member
May 20 2010 06:48pm
Quote (IvOjoGhuRT @ 21 May 2010 01:41)
hát ez az amit én pl kihagyok... nem adok neki borravalót, megjegyzem a fejét és a helyet és nem megyek vissza

kb ugyanez máshol is. aki nem olyan azzal nem eszek egy kondérból :D

áá én szólok, hogy alakítsa át az ábrázatát és akkor beszéljünk... :)
meg különben is, ha valaki el akar adni, az viselkedjen úgy.

de pl volt, hogy jégpályára lépek be és a felügyelő belemarkol a felkaromba, hogy nem mutattam be a karszalagomat. felhívtam rá a figyelmét, hogy talán kérje és utána rendezkedjen...

btw nemrég költöztem ide (másfél hónapja), úgy 3 hete lementem egy kisboltba, mondjuk 300 méterre van..

boltos közvetlen, segítőkész, mondja mit hol találok, a blokkra azonnal írja a telefonszámot és a nyitvatartást. mondta, ha mondjuk beteg lennék, de kell valami, másnapra megszerzik, np. etc etc.. ilyen helyre szívesen visszatérek.
(jó drága a csokiskekszük, de azért ott veszem... /mert a spar-ban nincs xD/ )
Member
Gold: 1.21
May 20 2010 06:52pm
nekem boltból életem egyik meghatározó élménye volt, hogy lehettem kb 6-7 éves, szüleimmel kiugrottunk bécsbe vásárolni, bementünk valami öltönyboltba, apámnak köszönt az összes eladó. és én megkérdeztem, hogy "apa! téged itt ismernek??" "igen kisfiam. én vagyok itt a vásárló."

annyira wtf moment volt hogy el is szomorodtam a 7 éves fejemmel hogy bezzeg nálunk milyen szar
Member
May 20 2010 06:54pm
Quote (TassassinHc @ 21 May 2010 01:48)
áá én szólok, hogy alakítsa át az ábrázatát és akkor beszéljünk... :)
meg különben is, ha valaki el akar adni, az viselkedjen úgy.

de pl volt, hogy jégpályára lépek be és a felügyelő belemarkol a felkaromba, hogy nem mutattam be a karszalagomat. felhívtam rá a figyelmét, hogy talán kérje és utána rendezkedjen...

btw nemrég költöztem ide (másfél hónapja), úgy 3 hete lementem egy kisboltba, mondjuk 300 méterre van..

boltos közvetlen, segítőkész, mondja mit hol találok, a blokkra azonnal írja a telefonszámot és a nyitvatartást. mondta, ha mondjuk beteg lennék, de kell valami, másnapra megszerzik, np. etc etc.. ilyen helyre szívesen visszatérek.
(jó drága a csokiskekszük, de azért ott veszem... /mert a spar-ban nincs xD/ )

jó hát én meg évekig jártam egy kis abc-be mert szimpik voltak a népek és úgy gondoltam a cigit tök mind1 hol veszem és az a pár 10 forint amivel drágábbak a cuccok meg megfinanszírozom nekik

aztán egyszercsak abba botlottam, hogy nincs cigijük... mondom nemgond kifogytak

de miután a köv 10 alkalomból 7x nem volt narancssárga pall mall ( ami nem egy ritka cigi valljuk be ) azután már nem nagyon mentem... főleg azért mert szerintem a cigi idővel úgyis elfogy, figyelhetnének hogy van raktáron mindig

de sajna nekem sajnos ninsc hozzá "pofám" hogy így megmondjam a frankót népeknek... én már csak ilyen nyuszi vagyok xD
Member
May 20 2010 06:59pm
Quote (bbaallaaggee @ 21 May 2010 01:52)
nekem boltból életem egyik meghatározó élménye volt, hogy lehettem kb 6-7 éves, szüleimmel kiugrottunk bécsbe vásárolni, bementünk valami öltönyboltba, apámnak köszönt az összes eladó. és én megkérdeztem, hogy "apa! téged itt ismernek??" "igen kisfiam. én vagyok itt a vásárló."

annyira wtf moment volt hogy el is szomorodtam a 7 éves fejemmel hogy bezzeg nálunk milyen szar

igen, kicsivel másabb a mentalitás.. de hát ez van, mi a balkán határán élünk.. és még inkább vagyunk kelet / délekelet, mint közép, vagy ne agy Isten, nyugat európa..

Quote (IvOjoGhuRT @ 21 May 2010 01:54)
jó hát én meg évekig jártam egy kis abc-be mert szimpik voltak a népek és úgy gondoltam a cigit tök mind1 hol veszem és az a pár 10 forint amivel drágábbak a cuccok meg megfinanszírozom nekik

aztán egyszercsak abba botlottam, hogy nincs cigijük... mondom nemgond kifogytak

de miután a köv 10 alkalomból 7x nem volt narancssárga pall mall ( ami nem egy ritka cigi valljuk be ) azután már nem nagyon mentem... főleg azért mert szerintem a cigi idővel úgyis elfogy, figyelhetnének hogy van raktáron mindig

de sajna nekem sajnos ninsc hozzá "pofám" hogy így megmondjam a frankót népeknek... én már csak ilyen nyuszi vagyok xD

én, mint ahogyan azt Balázs is írta, úgy gondolom, hogy vevő vagyok és dolgozzanak meg azért, hogy megkapják tőlem a fizetésüket...

vannak ilyen nagyon fasza beszélgetéseim kanadai/amerikai bankkal.. amikor hülyének néznek. arra nagyon tudok rage-elni. mert bizony a mocskos rokonait a frontoffice-os balféknek, hogy nem tud / nem akar engem kiszolgálni, amikor abból kapja a fizuját, hogy én náluk kereskedem.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1789101112Next
Add Reply New Topic New Poll