Quote (bbaallaaggee @ 21 May 2010 01:52)
nekem boltból életem egyik meghatározó élménye volt, hogy lehettem kb 6-7 éves, szüleimmel kiugrottunk bécsbe vásárolni, bementünk valami öltönyboltba, apámnak köszönt az összes eladó. és én megkérdeztem, hogy "apa! téged itt ismernek??" "igen kisfiam. én vagyok itt a vásárló."
annyira wtf moment volt hogy el is szomorodtam a 7 éves fejemmel hogy bezzeg nálunk milyen szar
igen, kicsivel másabb a mentalitás.. de hát ez van, mi a balkán határán élünk.. és még inkább vagyunk kelet / délekelet, mint közép, vagy ne agy Isten, nyugat európa..
Quote (IvOjoGhuRT @ 21 May 2010 01:54)
jó hát én meg évekig jártam egy kis abc-be mert szimpik voltak a népek és úgy gondoltam a cigit tök mind1 hol veszem és az a pár 10 forint amivel drágábbak a cuccok meg megfinanszírozom nekik
aztán egyszercsak abba botlottam, hogy nincs cigijük... mondom nemgond kifogytak
de miután a köv 10 alkalomból 7x nem volt narancssárga pall mall ( ami nem egy ritka cigi valljuk be ) azután már nem nagyon mentem... főleg azért mert szerintem a cigi idővel úgyis elfogy, figyelhetnének hogy van raktáron mindig
de sajna nekem sajnos ninsc hozzá "pofám" hogy így megmondjam a frankót népeknek... én már csak ilyen nyuszi vagyok xD
én, mint ahogyan azt Balázs is írta, úgy gondolom, hogy vevő vagyok és dolgozzanak meg azért, hogy megkapják tőlem a fizetésüket...
vannak ilyen nagyon fasza beszélgetéseim kanadai/amerikai bankkal.. amikor hülyének néznek. arra nagyon tudok rage-elni. mert bizony a mocskos rokonait a frontoffice-os balféknek, hogy nem tud / nem akar engem kiszolgálni, amikor abból kapja a fizuját, hogy én náluk kereskedem.