Quote (AngryBug @ Wed, 27 Aug 2008, 03:57)
hat...
en most ki nem allhatom exyt és ő se engem, de ez aztan kibaszottul geciség...énis lettem volna annyira ideges hha képet postolnának rólam hunsubra
egyáltalán kinek mi köze ahhoz hogy hogynezek ki? aki haver, és ismerem az ofc kap rólam képet.
kaptak is. és nem rakták fel hunsubra... engem nemnagyon érintene meg mint exyt, de azért 1 picit nem örülnék neki.. :S
itt szerintem senki se tökéletes, max egoista
és abban értek eggyet hogy ezt nem leoltás miatt, viselkedés miatt hanem egyszerű "feltünési viszketegség, vagy geciség"
e: ja és déjv, összehaverkodok veled, küldök képet majd összeveszünk és az lesz az első dolgod h felrakd a képen hunsubra?
angry - yes

amíg haverok vagytok addig meg csak szép átkreációkat csinál belőle
btw
persze geciség másról képet feltenni a beleegyezése nélkül, de őszintén, hol érdekes hogy exzy hogy néz ki?
ha vkit igazán hidegen hagy hogy itt ki mit gondol, akkor a kép se zavarja.
rólam is lehetne nagyon szép kis képeket előkeresni 12 éves koromból.. tök szexy voltam meg kell hagyni, de aki ezen röhög hogy vki milyen volt / van ... istenem... annak csak gratulálni lehet.
én is szívesen röhögök másokon, meg szeretek gúnyolódni de nem teszem köz szemlére és nem röhögök a képébe hogy "heheheee de rusnya vagy" hanem szépen röhögök magamba és megyek tovább...
ez szimpla hozzáállás kérdése.
tapintat és érettség.. semmi több
( húúúh ezt aztán megmondtam!

továbbá király vagyok mert van 3 db-m a disciple setből!! újabb hurrá-t kérek!!

)
This post was edited by ReDEyeS on Aug 26 2008 08:06pm