Quote (beni @ Sat, Jan 19 2008, 12:34am)
Egyrészt ha előbb meg akarja venni a cuccokat akkor arra 15fg is bőven kevés lesz szóval fölöslegesen jössz azzal hogy perf cuccokra nincs fgje mikor egy mondattal később azt javaslod hogy előre vegyen meg mindent. Ez jó szar mondat lett, de fáradt vagyok és nincs kedvem újrafogalmazni <.>
Másrészt meg elkezdi a karit és ami esik neki azt használja.
Nem kell 20/20/10 anit venni, de ha egy közepes torchot és közepes anit beszerez (unid pl) akkor már majdnem ott van resistben mint amit mondtam.
Használhat res amut amíg nem esik neki jobb vagy nem vesz jobbat stb ... Selffound cuccokban is lehet játszani.
egy szoval se mondtam hogy vegyen perf cuccokat hanem szerezze be előre amit tud hogy nehogy később netudja használni mert nincs elég str/dex akármilye, a magatalálos karikról meg annyit hogy hellen eléggé halandók, én pl 3szor haltam mire úgy döntöttem hogy veszek inkább rá cuccokat.
e:
Quote (beni @ Sat, Jan 19 2008, 12:44am)
Na igen, de 15fg ből semmit nem lehet venni. Egy druid summon skiller kerül kb annyiba. ^^
Régebben mindig selffoundosban játszottam és nem haltam le. Van csomó könnyen beszerezhető cucc, ami meglepően jó. Berakok egy 50 allreses wardot egy pgemmel és máris maxos minden resistem. Ha nincs str akkor gyűrűkkel, amuval operálsz amíg nem jön fel a többi item.
Nade mindegy. Elkanyarodtunk nagyon a topictól :\
hát tényleg kevés de pl viper meg egyéb low cucc beszerezhető pár pgmért is abból lehet venni párat 15 fgből
elég sok ilyen game szokott lenni amiben kis szerencsével találsz hasznos cuccokat is, azért egy dudu summon sk-ért nemadnék 1 fgt se xd
This post was edited by kopek66 on Jan 18 2008 05:49pm