d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Summon Necro Ahogy Én Szeretem > :)
Prev178910Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 116.11
Nov 14 2007 03:07pm
Quote (vtibor @ Wed, Nov 14 2007, 10:05pm)
Hmm, beszeljunk a hammeredrol is.. smile.gif

STFU smile.gif
Member
Gold: 35.00
Nov 14 2007 08:06pm
Quote (Genthor @ Tue, Nov 13 2007, 12:05pm)
Szerintem:

- nem kell max block, ott lesz egy csomó skele, őket fogják ütni úgyis -- > nn dex, mehet az összes pont vitára
- én maxolnám a mage-ket is, infy + lower resist elég nagyot dob a sebzésükön
- golem mastery helyett clay golemet maxolnám és azt használnám iron golem helyett, elég durvál lassítja az ellent

Én így csináltam előző hc ladderben, ölt mindent.

vouch smile.gif
Member
Gold: 165.76
Nov 14 2007 10:48pm
Nos igen, de infinity-ből inkább golemet csinálok, és máris máshogy fest a sebzés smile.gif
Member
Gold: 1.00
Nov 15 2007 12:53am
mindenki maskepp csinalja, es mindenkinek mas a jatekstilusa, van aki kevesebb vitaval eli tul de maxblockak,
van aki block nelkul sok vitaval, jatekstilus fuggvenye is...
sztem ez egy maxblock buil, akkor ebbe felesleges belekotni...-
ha maxblockbol tudtok jobbat akkor post...
ha vitasat akartok csinaljatok vita leirast...
Member
Gold: 2,015.00
Nov 15 2007 03:41am
HC-ban tényleg nem árt a blockkal is törődni, mert az, hogy a necrot nem ütik, csak a seregét, vaskos tévhit. Ha betelézel a kulimászba úton Baalhoz, igen nagy pofonokat lehet kapni (bár a sereg lassú telézésnél is gyorsan öl, de nem elég gyorsan és meg tudják csapni csúnyán a necrot is) Emiatt nem árt egy kis fhr is (bár a necinek nem létfontosságú az eltelézés a kulimászból, ha van blockja és mellette a serege, mert azok rendet tesznek)
Jómagam is nagy summon necro fan vagyok (most is kiraktam gyorsan egy lev 96-os sc karit reset után, de ott leálltam augusztusban és a szintjét nem emelem tovább, elég az) A summon necro nagyon jó allround kari pvm-ben mftől überezésig mindenre.

Mivel én is überezek vele, a reviveket kimaxoltam (nagyon brutális, amit egy akkora sereg csinál, lehet vele egyszerre két, egymás mellett ledecrepifyzett übert is ölni azonos időben)

A Beastot meg eth double axébe kell rakni, stylish itemek a legjobbak^^
Member
Gold: 165.76
Nov 15 2007 06:09am
Quote (Aruns @ Thu, Nov 15 2007, 10:41am)
HC-ban tényleg nem árt a blockkal is törődni, mert az, hogy a necrot nem ütik, csak a seregét, vaskos tévhit. Ha betelézel a kulimászba úton Baalhoz, igen nagy pofonokat lehet kapni (bár a sereg lassú telézésnél is gyorsan öl, de nem elég gyorsan és meg tudják csapni csúnyán a necrot is) Emiatt nem árt egy kis fhr is (bár a necinek nem létfontosságú az eltelézés a kulimászból, ha van blockja és mellette a serege, mert azok rendet tesznek)
Jómagam is nagy summon necro fan vagyok (most is kiraktam gyorsan egy lev 96-os sc karit reset után, de ott leálltam augusztusban és a szintjét nem emelem tovább, elég az) A summon necro nagyon jó allround kari pvm-ben mftől überezésig mindenre.

Mivel én is überezek vele, a reviveket kimaxoltam (nagyon brutális, amit egy akkora sereg csinál, lehet vele egyszerre két, egymás mellett ledecrepifyzett übert is ölni azonos időben)

Egyébként igazad van, block tényleg kell, főleg az ilyen telézések miatt.
Member
Gold: 1,978.00
Nov 15 2007 07:15am
Quote (Aruns @ Thu, 15 Nov 2007, 10:41)

wub.gif heart2.gif
esküszöm, az 5socketes eth double axeomnak jobban örültem, mint akármelyik másik cuccnak, amit találtam biggrin.gif

Member
Gold: 217.00
Nov 15 2007 08:07am
Nekem tetszik ez a build.
Gz ateec.

Member
Gold: 234.50
Nov 15 2007 10:04am
Ateec, köszi, hogy leírtad a buildet... most már tudom, hogy skillezzük/statoljuk márk nekróját... még bo barb is lesz hozzá, ha nem szúrjuk el a hátralévő másfél actot...
Bár kétlem, hogy első körben beastot/pridet/infyt tolunk rá, jó lesz kezdésnek a hoto/insight/obedience hármas is, aztán majd márk összeemefeli a jobb cuccokra a zsét biggrin.gif

Ezek szerint belekezdtél az újba? Minden jókat hozzá...
Member
Gold: 3,551.99
Nov 15 2007 10:31am
Quote (RRC @ Wed, Nov 14 2007, 05:43pm)
egy baj van summon necroval, hogy pub gamekba mindenki leordítja. "NO SUMMONS NOOB" stb.

sc noob
Go Back To Magyar Topic List
Prev178910Next
Add Reply New Topic New Poll