Quote (ExTazzZy @ Thu, Aug 30 2007, 12:09am)
Net.. MMO.. olyan mint a trojan, lassan esz meg, es lassan belebolondulsz

A narkok, heroin exta meg ezek meg gyorsan esznek meg, de ahoz magadtol kell hogy belemenj, a netet meg aladrakjal ill meglatod valahol es mar a fuggoseg elougrik, nekem anno havernal jott elo.. meglattam net minden fasza voltam kemeny 11 eves raszoktam a chatelesre aztan akkor mar nem csak neha jatszottam d1 / d2 meg Jk2 CS.. hanem minden nap.. nyari szunetem abbol allt (kesobb) hogy reggel 9kor keltem kimasztam a furdobe tisztaba raktam magam lementem egesz napi kaja piaert aztan GOGO JK2 este ejfelkor sleep kb aztan megint ugyanez.. aztan jott a mu online arra megjobban rafuggtem, aztan vissza JK2 megint mu aztan d2 + mu jott a CSS omfg.. regi szep emlekek mikor nem nettel hanem inkabb haverokkal toltottem az idot, jo persze mostis logok veluk, csak mar kevesebet es ahelyett h mostis valami buliban lennek itt baszom ezt a szart.. foleg h mar aszem megis bolondultam hangokat hallok masik szobabol mikozben egyedul vok itthon, aztan fulembe "sugta" valaki a nevem meg iesmik, megyek WCre hatam mogott a mirror es veres kes a hatam mogott.. kicsit durva.. alvas zavaraim is vannak mindez 15 evesen.. gg.. es nemis lehet leszokni arrol h gepezz, cigirol konnyen leszoktam de errol pff.. help

nem nehéz a téma.... 13-14 évesen egész napom abból állt,hogy diabloztam,diabloztam,diabloztam... aztán egyszercsak rájöttem,hogy ez kurvára nem ér semmit,és hagytam a picsába...
azt ajánlom, hanyagold a jáétkokat,menj le a haverokkal dumálni (ha vannak), keress magadnak egy jó kis sportot,ami leköt,és ha sikerül elfoglalni magad,hidd el nem is fog hiányozni... ez az én véleményem