Quote (Anarkin @ 5 Jun 2023 14:42)
igen, igen, majd 4 óra múlva, ha megöltünk még 50 mobot T3-ban, mi is olyan pro-k leszünk, mint te
de
ugye a beszélgetés arról szól, hogy mi mennyi óra, megéri-e 70 dollárt kiadni 50-500 órányi szórakozásra, stb.
70 dollár egy kétszemélyes kajálás amúgy a városban
láthatóan butthurt vagy, és utálod, hogy nem egy d2 ez is, én is így vagyok ezzel, de azért na; azt állítani, hogy ár érték arányban nem éri meg :DD még odáig se jutottam el h light sorc helyett kipróbáljam a fire-t, mert az is idő, nem beszélve más classokról
ár-érték arány vitába nem fogok beszállni egy olyan emberrel aki hetente 20kt elver taxira csak hogy ne kelljen véletlen se szembetalálkoznia egy nyuggerrel a buszon
nem kell gundelbe menni összehasonlítani a dolgokat, konkrétan ránézel egy grim dawnra vagy last epochra, feleannyiba kerülnek és kb ugyanannyi kontentet kapsz meg jobb gear+skill systemet.
poét meg se említem
d2t meg telibeszarom, 100 jobb játék van a d2nél, de valahogy a d4 release előtt se sikerült kitalálni a blizzardnak hogy miért ölnek arpgkbe az emberek többszáz órát
Quote (SteelMeetsSteel @ 5 Jun 2023 14:31)
nehany napos jatekban "skill issue"
enis 5x-es vagyok, de pl nightmare dungeonrol nem is hallottam
lehet te basztad el azzal hogy mindenrol tul sokat tudsz es mar most minmaxolsz
world tier 3 -> megcsinálsz egy tree of whisperset, ha bemákolod ad egy pakkot ami nem normal lesz hanem unique, azt kiveszed és az dobni fogja a nightmare dungeon sigileket
aztán majd valamikor craftolni is tudsz
This post was edited by MarcusD on Jun 5 2023 06:08am