Quote (Karan2_Returned @ Apr 1 2016 12:52pm)
Most ahogy nezem a videot feltünt hogy majdnem az összes politikus akik azt akarjak hogy ide jöjjenek a menekültek azok nök. Ki gondolta hogy jo ötlet engedni politizalni öket?
16:10-nel mutatjak ahogy egy nemet iskolaban verik a nemet gyerekeket a homoknegerek, az en pujam szerintem magantanulo lesz.
az a baj az se jó
full szocializálatlan lesz
ha meg ilyen válogatott társaságba kerül akkor meg azt se fogja tudni mi a fasz van odakint a világban csak tv-ben látja és csodálkozik h élnek emberek akik nem basszák ki a másnapos kenyeret a kukába
:xd
szerintem jó ha tapasztalja közvetlenül, hogy hogyan élnek a plebek meg úgy általában, hogy néz ki egy átlagos senkiházi élete
inkább arra kell felkészíteni valahogyan, hogy helyén tudja kezelni a dolgokat (ezt mondjuk fogalmam sincs hogy lehetne elérni) szal hogy ne akarjon a menőgyerekre hasonlítani mert rá nevetnek a lányok meg félnek tőle, ne vegye fel más emberek dolgait etc
mondjuk amig nem kezd el serdülni addig nem is lesz vele gond szal még addig kéne vhogy olyan magabiztossá tenni, h ne inogjon meg semmilyen körülmények között
dehát ez olyan sok tényezős dolog h megszámolni nem lehet
figyelsz két dologra akkor másik kettő rés szabadon marad (ezernyi lyukból folyik a szar a világból a gyerekre neked meg van két kezed... döntsd el milyen ritmusban melyik lyukat tömögeted, h azért mindenből kapjon; de ne túl sokat etc)
ezért se akarok gyereket gec, nagyon nehéz feladat épkézláb embert nevelni akinek _semmi_ baja sincs/se lesz
főleg ugy h én se vagyok normálisX:D:XDG:XD