Quote (bajcli @ May 7 2012 10:12am)
én se nagyon hiszem, hogy lenne ilyen, leginkább azért, mert 5-ből 2 kari full melee, és többször mondták, hogy ilyen szinten nem tervezik csapatjátéknak a d3-at, minden kari végig kell tudja vinni egyedül is
barbárral meg monkkal meg hogy kiteolsz
esetleg olyat tudok elképzelni, hogy mittomén ami ilyen 170k hpt sebez, az olyan lesz, mint d2 a5ben azok a robbanó slayerek, de azoknak a robbanásából is ki lehetett állni melee karival is...
bár ki tudja, lehet, inferno tényleg akkora szopás lesz, hogy barbárral dobálni kell, monkkal meg harangot baszkodni, hogy ne 1-shotoljanak a mobok.
Szerintem lehet bizonyos párhuzamot vonni ezálalt a d2vel, hogy ott is voltak a tankos karik, meg azok, akik jól damoltak, csak mivel ellett baszarintva, ötvözni lehetett a kettőt és csomó karival kilehetett tolni pl8 hellt eZ. Itt meg jobban rámennek, hogy a soso ne legyen már tank, tehát hogy elkerülhetetlenné tegyék a csapatjátékot, ilyen igyekvés a d2ben is megfigyelhető volt(trist). Szerintem hell az, ahol jó cuccokban egyedül is boldogulsz, sőt, viszont infernon lehetetlen lesz egy karival végigmenni, vagy krvalassú, de majd meglátjuk