d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Ncov Topic
Prev17879808182252Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,567.50
Mar 21 2020 06:53am
ha tippelnetek kene, mennyi ideig fogja ez az egesz a mindennapi eletet visszatartani a kornyezo orszagokban?
Member
Gold: 6,352.66
Mar 21 2020 06:53am
Miért fogyott el a WC-papír a boltokból?
A #maradjotthon típusú hashtag-hez hasonlóan megjelenhetnének a #csakaszükségesetveszem típusú hashtag-ek.
Member
Gold: 122.92
Mar 21 2020 07:20am
Quote (XxX_matthewkukaca_XxX @ Mar 21 2020 01:53pm)
ha tippelnetek kene, mennyi ideig fogja ez az egesz a mindennapi eletet visszatartani a kornyezo orszagokban?

Remelem <2 honap de sztem kovi 1-2 hetben dol el mennyire rippel el az eu
Member
Gold: 1,593.00
Mar 21 2020 07:33am
Quote (anyd @ 21 Mar 2020 19:36)
3 millio forint nem nagy penz angliaban
egyik kollegam egy eve ment ki, es mar most tobb penzt rakott felre ugy hogy egyedul tartja el kettojuket

150e forint nem nagy penz Magyarorszagon, kb 1 honapja en is elvertem 150k-t 2 nap alatt.

Amugy meg igenis sok penz 3 millio/8000 font, foleg ugy hogy Amerikaban 700$-ba kerul, Kanadaban 600$(Kanadai dollar), Ausztraliaban meg 300$(Ausztral dollar).
Foleg most szamit nagyon soknak a szutyok brexitjuk miatt, mert igy elesnek 20+ vizum mentes orszagtol.

Nem az IT haverokrol van szo akik 4000+ fontot keresnek havonta, hanem azokrol akiknek van gyerek(ek), keresnek minimalt(1300 font egy honapban), fizetik a lakbert, tomegkozlekedest, iskolat/ovodat, valamit esznek is ha meg marad.
Magyarazd el nekem hogy ebbol hogyan is lesz 3 millios(8000 fontos) befektetes?
Magyarok kozott is ismerek olyat aki rendesen iskolazott, ertelmes, fiatal, megbizhato ember, es raktarba vettek fel minimalra mert mar 30 helyrol visszadobtak a jelentkezeset, de angolok kozott is van olyan ismerosom az egyetemrol aki diplomas es nem talal a szakmajaban munkat mert egy 26 evestol 30 ev tapasztalatot kernek.

En pl nem keresek szarul tbh, anyamek sem de hugom sajnos ugyan ebben a keringoben van hogy nem talal palyakezdokent a szintjehez melto munkat atm, de meg igy sem nagyon engedhetjuk meg magunknak hogy csak ugy lebasszuk az asztalra a forro dollarokat hogy allampolgarok akarunk lenni.

Foleg ugy hogy lakberre elmegy 1000 font korul egy atlag csaladnak, Londonban meg a duplaja.

Anyamek is mondtak hogy aki most panikvasarlast csinal az nem a csoro melos aki minimalberert robotol hanem a faszkalap range roveres akinek meg a seggebol is penz folyik.
Azok nyilvan felvasaroljak raklapszam a szaropapirt meg a lisztet, de ofc a legolcsobbat mert zsido gecik, es ofc kinek marad a dragabb dolog? Hat persze hogy a csoves melosnak az ehber penzbol.

Quote (Cpt_Ghost @ 21 Mar 2020 20:41)
mibol fektetsz be ha nincs mibol levente
nem mindenki it developer programozo havi nyolcvanezer fontert.

Ez.

Quote (josheide @ 21 Mar 2020 20:04)
Egyedül két embert eltartani (gondolom informatikusként) egy dolog.

Két gyereket carryzni, akiknek az óvoda havi 2000 font (2 gyerek esetén a második gyerek kedvezményes, szóval összesen csak 3000) már kicsit neccesebb.

Én tök megértem, ha valakinek két gyerekkel és vmi kevésbé menő állással nincs pénze állampolgárságért folyamodni.

Ez is.
Member
Mar 21 2020 07:37am
Quote (XxX_matthewkukaca_XxX @ 21 Mar 2020 20:53)

Ha a kinai helyzethez merten kellene tippelni, akkor szerintem meg legalabb 2 honapig csak a vergodes lesz, talan nyarra lehet normalis elet megint Europan belul, de attol is fugg hogy mennyire veszik majd komolyan az Eu-ban, ha szarnak bele mint az olaszok, akkor valoszinuleg az ev vegeig is kitarthat a jarvany.
De ezt az is befolyasolja majd hogy Afrikaban mennyire szabadul el ez a szar, ha ott megindul, akkor szerintem meg jovo ilyenkor is ezt fogjuk nyogni.
De lehet hogy egyik tipp se fog bejonni, tippmixen is mindig buktam, szoval lehet hogy pont az ellenkezoje fog megtortenni.
Member
Gold: 0.92
Mar 21 2020 07:43am
Quote (Smat @ Mar 21 2020 02:33pm)
150e forint nem nagy penz Magyarorszagon, kb 1 honapja en is elvertem 150k-t 2 nap alatt.

Amugy meg igenis sok penz 3 millio/8000 font, foleg ugy hogy Amerikaban 700$-ba kerul, Kanadaban 600$(Kanadai dollar), Ausztraliaban meg 300$(Ausztral dollar).
Foleg most szamit nagyon soknak a szutyok brexitjuk miatt, mert igy elesnek 20+ vizum mentes orszagtol.

Nem az IT haverokrol van szo akik 4000+ fontot keresnek havonta, hanem azokrol akiknek van gyerek(ek), keresnek minimalt(1300 font egy honapban), fizetik a lakbert, tomegkozlekedest, iskolat/ovodat, valamit esznek is ha meg marad.
Magyarok kozott is ismerek olyat aki rendesen iskolazott, ertelmes, fiatal, megbizhato ember, es raktarba vettek fel minimalra mert mar 30 helyrol visszadobtak a jelentkezeset, de angolok kozott is van olyan ismerosom az egyetemrol aki diplomas es nem talal a szakmajaban munkat mert egy 26 evestol 30 ev tapasztalatot kernek.

En pl nem keresek szarul tbh, anyamek sem de hugom sajnos ugyan ebben a keringoben van hogy nem talal palyakezdokent a szintjehez melto munkat atm, de meg igy sem nagyon engedhetjuk meg magunknak hogy csak ugy lebasszuk az asztalra a forro dollarokat hogy allampolgarok akarunk lenni.

Foleg ugy hogy lakberre elmegy 1000 font korul egy atlag csaladnak, Londonban meg a duplaja.

Anyamek is mondtak hogy aki most panikvasarlast csinal az nem a csoro melos aki minimalberert robotol hanem a faszkalap range roveres akinek meg a seggebol is penz folyik.
Azok nyilvan felvasaroljak raklapszam a szaropapirt meg a lisztet, de ofc a legolcsobbat mert zsido gecik, es ofc kinek marad a dragabb dolog? Hat persze hogy a csoves melosnak az ehber penzbol.

Ez.

Ez is.

'Anyamek is mondtak hogy aki most panikvasarlast csinal az nem a csoro melos aki minimalberert robotol hanem a faszkalap range roveres akinek meg a seggebol is penz folyik.
Azok nyilvan felvasaroljak raklapszam a szaropapirt meg a lisztet, de ofc a legolcsobbat mert zsido gecik, es ofc kinek marad a dragabb dolog? Hat persze hogy a csoves melosnak az ehber penzbol.'

sztem hülyeségeket beszélsz, termelésben jártam a minap és az operátorok azzal dicsekedtek hogy melyiknek van otthon 50 meg 60 kg csirke a fagyasztóban, meg hogy mekkora budipapírt akasztottak

legjobb ebben az egész szituban, hogy akárhova megyek (legyen az általános iskolai végzettségű vagy felsőoktatást végzett), mindenki gecire érti ezt az egész vírust, mitől van, miért van, meddig fog tartani, mit kell csinálni. Közben meg szerintem a 99% a nőklapjából tájékozódik.

Te is annyira tudod osztani a bölcseleteket a részvényekről meg mit hogy kéne mintha 800iqs movementeket hajtottál volna végre egész életedben

egyébként én 900k hufot verek el óránként
Member
Mar 21 2020 07:55am
Quote (rapiddani @ 21 Mar 2020 21:43)
'Anyamek is mondtak hogy aki most panikvasarlast csinal az nem a csoro melos aki minimalberert robotol hanem a faszkalap range roveres akinek meg a seggebol is penz folyik.
Azok nyilvan felvasaroljak raklapszam a szaropapirt meg a lisztet, de ofc a legolcsobbat mert zsido gecik, es ofc kinek marad a dragabb dolog? Hat persze hogy a csoves melosnak az ehber penzbol.'

sztem hülyeségeket beszélsz, termelésben jártam a minap és az operátorok azzal dicsekedtek hogy melyiknek van otthon 50 meg 60 kg csirke a fagyasztóban, meg hogy mekkora budipapírt akasztottak

legjobb ebben az egész szituban, hogy akárhova megyek (legyen az általános iskolai végzettségű vagy felsőoktatást végzett), mindenki gecire érti ezt az egész vírust, mitől van, miért van, meddig fog tartani, mit kell csinálni. Közben meg szerintem a 99% a nőklapjából tájékozódik.

Te is annyira tudod osztani a bölcseleteket a részvényekről meg mit hogy kéne mintha 800iqs movementeket hajtottál volna végre egész életedben

egyébként én 900k hufot verek el óránként

Nyilvan nem mindenkire vonatkozik amit irtam, de nagyon sok peldat lattam angliaban is, meg itt kinaban is.

En pl nem sokat tudok rola csak amiket en ateltem, azt nyilvan tenykent kozlom, mint pl a teszteles is, nem 2-300k hufba kerul fejenkent ahogy irjak, hanem a toredekebe, es ez teny, nem kitalacio.

Meh, nem osztom a bolcseleteket, de varhato volt hogy megzuhan a piac es mindenki eladni akar es igy is lett. Hogy ezutan mi lesz? Fasz se tudja, de nem is mondok rola semmit mert nem vagyok 800iqs faszagyerek. Holdolok aztan kesz, ha meg bedol minden akkor nem mindegy? Majd gyilkoljuk egymast kovekkel meg botokkal aztan jonapot.

/e
En meg valakinek az anyjara verem ra a 150k hufot percenkent.

This post was edited by Smat on Mar 21 2020 07:56am
Member
Gold: 5,302.77
Mar 21 2020 07:59am
Quote (XxX_matthewkukaca_XxX @ Mar 21 2020 01:53pm)

Minél laposabb a járványgörbe, annál hosszabb lesz a járvány lecsengése.
Member
Gold: 2,567.50
Mar 21 2020 08:01am
Quote (Smat @ Mar 21 2020 02:33pm)

Ez.

Ez is.

vagy a faszkalap kinai terepjaros

LOLXD
Member
Mar 21 2020 08:06am
Quote (XxX_matthewkukaca_XxX @ 21 Mar 2020 22:01)
vagy a faszkalap kinai terepjaros

LOLXD

A szerviz bezart mar lassan 2 honapja emiatt a geci miatt, vinnem kene olajat cserelni mert meg van 2 ingyenes szervizem, de igy lehet hogy beall a fotengej csapagy dugyok szimoringek etc kosz teso etc.
Go Back To Magyar Topic List
Prev17879808182252Next
Add Reply New Topic New Poll