Quote (-joey- @ Jun 14 2015 06:18pm)
Ezt még bepostolom, ha már megírtam, sorry:
Ez a te nézőpontod. Mert neked ez a 4-5 ember, akivel általában leállok/leállunk vitázni, a barátod.
Ha picit megnéznéd a dolgokat a másik oldalról is, akkor talán észrevennéd, hogy nem csak ti öten jártok erre a fórumra, és vannak itt még páran (aki minden bizonnyal a ti értékrendetek szerint nyilván ostoba és semmirevaló és nyomorék) akiket kifejezetten zavar az, ahogyan ti hatalmas arccal bunkóztok orrba-szájba.
Btw: képzeld én is szoktam. Jancsi tudja. A saját társaságomban, sörözés közben elmondom xy-t annak amit szerintem érdemel. Társaságban viszont tudok ember módjára viselkedni, és nem nyomorékozok le mindenkit, aki egy picit másképpen viselkedik, mint én. Vagy esetleg nem kövérezem le a másik barátnőjét, vagy nem zárom be és veszem el a pénzét, nem fojtogatom, nem verem meg és még sorolhatnám. És akkor még jöhet ide az unalomig ismert és kiforgatott hugyozós téma, mert más érv úgy sincs a szavaim ellen. Jó. Kivétel erősíti a szabályt. :D
Visszatérve a társasági viselkedési normákra: és akármennyire is furcsa amit most írok, de bizony ez a fórum is egy társaság, ahol szerintem azért nem árt ha az ember ember módjára tud beszélni a másikkal, és nem csak anyázik reggeltől-estig, mint az általánosban. Lehet, hogy évek múlva nem leszel büszke arra, amit írtál, vagy akár a főnököd is elolvashatja (ez azért elég valószínűtlen, de érdemes elgondolkozni, ki mennyire vállalja fel az itteni viselkedését). Mert ez a szar ugye itt marad. És bár Kovássy Levi még 40 évesen az apja cégében ücsörögve is önelégülten fog visszalapozgatni, hogy milyen jól elküldött mindenkit a kurva anyjába ízes-parasztosan, ahogy azt kell, szerintem az itt lévők többségének talán van annyi esze, hogy legalább elolvasta, amit írtam, és beleképzelte magát a másik helyébe.
Szóval, ha a bicskanyitogatásról beszélünk, igen, engem zavar, és nem nem megyek el, mert zavar, és nyilván nem te se mész el, tehát mind itt vagyunk, érted társaság, szóval akár vissza is lehetne venni, és akkor nincsenek ezek a viták.
És legvégül: ofc baszd meg ez itt az internet, de attól még te te vagy, szóval, ha úgy beszélsz mint egy cigány (csak példa volt), akkor ne várd, hogy másnak könyveljelek el, csak azért mert internet. :D
Sry ha nem fedi az egészet a válaszom, szalonnátsütünk és nem tudok itt ülni végig
Elsősorban ez az én nézőpontom, de a hunsubra aktivan járó embereket fedi, ami nem 4-5 ember
Egyáltalán nem "lebasztalak" illetve nem annak szántam az előző postomat, nemhiszem hogy túl elfogult lennék a témában, mivel hiába haverom irl. jara, szerintem is szinte mindig tulzásba viszi és sokszor gusztustalan a forumos viselkedése, volt is már hogy anyáztunk egymásra e miatt.
És igen, vicces, de most tanulom az info szobeli érettségi témaköröket, és vastagbetűs a "beszélgetési norma megtartása az interneten is", de ne mondja már nekem senki, hogy ezt valaha valaki olyan komolyan vette, mint ahogy élőben beszél.
Annál is inkább, mivel ide "kikapcsolódni", időtelbaszni, pótcselekvésként jár a nagyrészünk, és lehet, hogy nem azt a modorát veszi elő egy fárasztó nap/veszett játék után, mint amivel az angol királynővel beszélne.
Előző postban csupán azt akartam hangulyozni, hogy egy kicsit ez a visszatérésed olyan, mintha a baráti társaságodba hirtelen vakként csöppenél be, és a mimika-testbeszéd teljes hiányában kéne beszélgetned velük.
Nem tudnád, hogy egy "anyád", vagy "igyekezz már te szar", "anyád is gyorsabban hozza a söröm", .... most vicc vagy éppen ingerülten mondja valaki.
A hosszu flamepartyn kivül (ami a következőkböl szokott indulni) ugy veszem észre, hogy a nem teljesen egységes "jelrendszer" az, ami fölött más elsiklana, te felkapod a vizet -> vita
majd irok még ha meg tovább a fonál meg typo tldr etc csak odaég a kajám