Quote (sylke @ 26 Jan 2014 16:08)
: )
: )
Quote (putincykavodka @ 26 Jan 2014 16:08)
Csokott multija imo
én is erre gondoltam először amúgy
Quote (ToldiSenior @ 26 Jan 2014 16:07)
Itt mélyebb okok is vannak. Már a nagyapám is tagja volt a pártnak (amíg görögkatolikus pappá nem szentelték). Másik nagyapám is mindig a Magyar Nemzetet olvasta, nekem is ez a kezdőlapom.
Egy téma: oktatás. Itta asszem nem vagyok fogalmatlan, 1997 óta (másodéves egyetemista korom óta) középsulikban tanítok. Tavaly nem volt érettségizős osztályom, de volt két előrehozott érettségis gyerekem. Tavalyelőtt októberben tönkrement a CD-s magnó, leadtam de nem javították meg, és nem is kaptam másikat. A hallott szövegértést nem gyakoroltuk emiatt, 4-es is lett mindkét srác, pedig angolból dics 5-ös volt mindkettő. Idén 2 csoportom is van, de hiába reklamáltam, hogy 1 éve nincs magnó. Végül saját pénzen vettem meg, mert nem tehetem meg 32 gyerekkel, hogy nem készítem fel őket. Most nem a mártírt játszom, ez tény. Feldühít, hogy mi pénzt vonnak ki az oktatásból. Ezt a Fidesz nagyon-nagyon rosszul csinálja. És a tavalyi ügyet is nagy bénázásnak tartom, hogy ne legyen államilag támogatott hely a jó szakokra. Sokat hibázik a Fidesz oktatás-ügyben, ez sajnos tény, ezen nincs mit szépíteni.
ok, de a kérdésre mi a válasz?