d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Viccek Topic > Postolj Fárasztó Vicceket
Prev17879808182397Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 69.85
May 1 2008 08:05am
egy old kedvencem:

Réges régen, a tv hőskorában esténként még a nők olvastak fel esti mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra.
- Szervusztok, gyerekek! - köszönt illendően az ötvenhárom éves szakállas figura. - Fecske anyó vagyok... - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől. A mesélő, nagydarab szakállas figura folytatta:
- ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollegák szerint ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes és kellékes halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstől. Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a stúdiót:
- ...és a fészekből kilóg a szép villás farkam..

és pár újabb:

Magyar tévések kimentek Moszkvába forgatni egy hétre és egy elég jó hotelben szálltak meg. Első nap, semmi dolguk nem lévén, végigitták a bár itallapját többször is, oda-vissza. Mikor este elég illuminált állapotban visszamantek a szobájukba, egyiküknek az az ötlete támadt, hogy keressenek lehallgatót, mert biztos van. Elkezdtek keresni, egyszercsak az egyik megszólalt, hogy a szőnyeg alatt lesz, mert ott valami dudorodik. Feltekerték a szőnyeget és egy bazi nagy anyacsavart találtak. Kicsavarták, az alattuk lévő szobában meg leszakadt a csillár...

Melbourne-ben történt az év elején. A Nyugati Körút, Western Ring Road autópályán a rendőrség először bemért egy kocsit, amely 6 km/órával gyorsabban haladt a megengedettnél. Utána mentek, megelőzték és leállították. A vezetővel közölték a tényeket és 135 dollárra megbüntették. A kormánykerék mögött ülő személy megköszönte a bírságról szóló okmányt és elővette a hivatalos Munkavédelmi Ellenőr igazolványát. Majd ő is kiállított egy számlát, ahol bűnösnek találta a tulbuzgó rendőrt, mert a rendkívül forgalmas úton nem viselte a különben kötelező rikitó színű foszforeszkáló mellényét. A büntetés 800 dollár.

Közvéleménykutatást végeztek Németországban. A kérdés ez volt: "Egyetért-e azzal, hogy túl sok külföldi él országunkban?". Az eredmény:
24% Igen
11% Nem
65% Bok (törökül: szart)

Egy kisboltban dolgozom. A múltkor egy vevő a pulton felejtette a mobilját. Megnéztem rajta a címlistát, és felhívtam a Mama feliratnál jelzett telefonszámot. Elmondtam a hölgynek, hogy a fia telefonja nálunk van.
- Azonnal intézkedem - válaszolt a Mama.
Kis idő múlva megcsörrent a mobil, felvettem:
- Halló?
- Kisfiam, a kisboltból telefonáltak, hogy náluk van a mobilod, menj érte!

Egy német csatornán a meghívott vendég George Lucas volt, a harmadik rész kapcsán. A beszélgetés alatt végig egy szinkrontolmács fordította a beszélgetést a műsorvezető és Lucas közt. Az interjú végén megkérték, hogy mondjon valamit, ami mind a hat Star Wars részre jellemző, mire frappánsan azt mondta: "May the Force be with you.". A tolmácsnak sem kellett több, azonnal fordított: "Május negyedikén találkozunk.".

Az én sztorim rövid és velős. Az unokatesóméknál nyaraltunk a bátyámmal (mint anno sokszor gyerekkorunkban), és egyik este mindahányan (öten) lementünk a helyi diszkóba. Remek zene volt, ökörködtünk, igazán jól éreztük magunkat. Egyszer csak odalépett hozzám egy egészen helyes srác, majd miután viszonoztam érdeklődő pillantását, a következőt kérdezte:
- Gyüssz topogni, gecó?
Eltartott néhány másodpercig, mire felfogtam, hogy táncolni hív. Nem mentem.
Member
May 1 2008 08:16am
Valós betelefonálások a 197 különleges tudakozóba:

- A Frédi és Béniben az ökör köri autónak hol van a szarva? Lent, fönt vagy középen?

- A szumó birkózók, miután elvégezték a "dolgukat", ki tudják-e maguknak törölni a seggüket?

- Tessék már megmondani, hány óra van most Hawaii-on!
- 6:55 reggel, a mai napon.
- Miért? Máskor több van?

- Jó estét, a nyolcadik kerületben elütöttem egy sólymot az autómmal!
- És non stop állatorvosi rendelőt tetszik keresni?
- Jaj nem, dehogyis! Egy preparátort, aki ezt még ma este megcsinálja, mielőtt tönkremegy.

- Jó napot kívánok! A debreceni ABROSZ Biztosító számát keresem.
- Nem lehet, hogy Argosz?
- Abrosz vagy Argosz, nem mindegy?

- A hatodik kerületben keresek egy biliárdszalont. Az a neve, hogy B-I-L-I-Á-R-D-S-Z-A-L-O-N.

- Csókolom. Mit kaptam ma házi feladatnak?
- Hát azt nem tudom.
- Baszki anyád!

Ügyfél MÁV információt kér:
- Belföldi vagy nemzetközi információt kér?
- Hát, nemzetközit. Budapestről mennék Győrbe.

Nem csak az ügyfelek a hülyék:
- Üdvözlöm, XY vagyok, miben segíthetek?
- A kollégája a 198-on a nemzetközi tudakozóra irányított, amikor a Római Fürdő telefonszámát kértem!

- A VIII. kerületnek a számát kérem.
- Kérhetném egy kicsit bővebben, hölgyem?
- Hát nem tudok csak annyit, hogy VIII. kerület, Budapest.
- És a kerületen belül mit keres?
- Hát a kórházat!
- A kerületben több kórház is van. Melyikre gondolt?
- Hát ahol anyakönyveznek!
- Nem az anyakönyvi hivatalt keresi?
- De! Adja már azt a számot, na!

- Az előbb volt a rádióban egy szám. Tudna segíteni?
(nagy sóhaj)
- Miről volna szó?
- Jó, akkor dúdolom...

- Hűtőszerelő köllene, na!
- És milyen hűtőről lenne szó uram?
- Hát erről itt ni a sarokban!

- Találtam a telefonkönyvben egy szakaszt, amiben az volt írva, hogy szakmai tudakozó és a maga száma volt ott. Ez mit jelent? Tudnak nekem munkát adni?
- Nem hölgyem, ez azt jelenti, hogy ha páldául Miskolcon szeretne egy képkeretezőt, akkor én azt megkeresem önnek.
- Hát nekem csak 8 általánosom van. Milyen munkát tud adni?

---

Egy reggel 103-as busszal úgy uszkve századmagammal cammogok fel a lágymányosi hídra, az autóbuszöbölben azonban egy taxi álldogált, és nem akarta beengedni a buszt. Buszsofőr nyomja a dudát, utasok idegesen pislogtak, végül kinyitotta az ajtót. Taxis barátunk közben anyázva kiszállt az autójából, majd fel a buszra, hogy most aztán jól megmondja... A buszsofőr látva ezt becsukta a vezetőfülke ajtaját, majd miután a taxis nagy hévvel felszállt a buszra, becsukta a busz ajtajait is és elindult. A taxisofőr húsz méter után már könyörgött neki (a taxi közben ott állt nyitott ajtóval a megállóban), hogy nyissa ki az ajtót, de a sofőr meg sem állt a következő megállóig (budai alsó rakpart)...

A radiológus magához hívatja a beteget:
- Van egy jó és egy rossz hírem, melyiket mondjam először?
- A rosszat, doktor úr!
- Rendben. A röntgenfelvételén egy nagy kiterjedésű, rosszindulatú tumor látszik!
- Hát ez szörnyű, és mi a jó hír?
- Photoshoppal el tudom tüntetni.

Néhány hónappal ezelőtt a CIA-nál üresedés volt egy merénylői állásra. Igen nehéz egy ilyen beosztásra megfelelő embert találni, és a jelentkezőknek jó néhány teszten és ellenőrzésen kell átesni, mielőtt egyáltalán szóba kerülhetnek, mint jelöltek. Miután néhány jelentkezőt leellenőriztek, gyakorlatoztattak és leteszteltek, két férfira és egy nőre szűkítették le a jelentkezők körét, de csak egy emberre volt szükségük. Elérkezett az utolsó próbatétel napja, ahol végre kiderül majd, ki kapja meg a titkos állást. A CIA emberei, akik a tesztet vezették, egy hatalmas fémajtóhoz vezették az egyik férfit, és adtak neki egy pisztolyt.
- Tudnunk kell, hogy követi az utasításokat, függetlenül a körülményektől - magyarazták. - Ebben a szobában ott ül egy széken a felesége. Fogja ezt a fegyvert, és ölje meg!
A férfi döbbenten nézett rájuk:
- Ezt nem mondhatják komolyan! Soha nem tudnám lelőni a feleségem!
- Nos - mondta a CIA egyik embere -, maga egyértelműen nem a megfelelő ember erre a munkára. Így aztán odaviszik a másik férfit az ajtóhoz, és odanyújtják neki a fegyvert.
- Tudnunk kell, hogy függetlenül a körülményektől követi az utasításainkat - magyarázták a második embernek. - Odabent ott ül egy széken a felesége. Fogja ezt a pisztolyt, és ölje meg!
A második férfi kissé megdöbbent ezek hallatán, de azért magához vette a fegyvert, és bement a szobába. Teljes csend volt úgy 5 percig, majd kinyílt az ajtó.
- Megpróbáltam, de egyszerűen nem tudtam meghúzni a ravaszt és lelőni a feleségem. Azt hiszem nem én vagyok a maguk embere.
- Valóban nem - felelt a CIA egyik embere. - Maga nem alkalmas erre az állásra. Vigye csak haza a feleségét. Most már csak a nő volt hátra. Őt is odavezetik a nagy fémajtóhoz, és odanyújtják neki a pisztolyt.
- Biztosan tudnunk kell, hogy függetlenül a körülményektől, követni fogja az utasításainkat. Ez az utolsó teszt. Odabent ott ül egy széken a férje. Fogja ezt a fegyvert, és ölje meg.
A nő elvette a fegyvert, és benyitott a szobába. Amint becsukódott az ajtó, a CIA emberei vad fegyverropogást hallottak. Összesen 13 lövést. Aztán elszabadult a pokol a szobában. Sikoltozást, verekedést hallottak és dörömbölő hangokat a falakon. Ez jónéhány percig ment így, aztán hirtelen csend lett. Az ajtó lassan kinyílt, és ott állt előttük a nő. Letörölte az izzadságot a homlokáról, és így szólt:
- Hé fiúk, nem mondták, hogy a pisztolyban vaktöltények vannak! A székkel kellett agyonvernem az átkozottat!!
Member
May 1 2008 08:27am
A skót lányát feleségül kérik:
- Elvennéd a lányom akkor is, ha nem adnék egy penny hozományt sem?
- El én!
- Akkor nem adom hozzád. Elég hülye van már a családban.

Két székely beszélget:
- Te! A fiam belepisilte a nevét a hóba!
- És?
- De a te lányod kézírásával!

Kolozsváron János és Pista kocsmázni mennek. Futva közeleg feléjük egy úr:
- Legyenek szívesek, mondják meg, hol van az állomás. - kérdi románul. Mire János:
- Mi nem tudni.
Az úr továbbszalad, Pista pedig megkérdi:
- Te János, miért nem mondtad meg, hogy hol van az állomás? Lekési az az ember a vonatot!
- Hagyd csak! Azt mondják, hogy már 2000 éve itt vannak, tudhatnák, hogy hol van az állomás!

Bemegy a székely legény a kocsmába és elkiáltja magát:
- Ki meri megütni az apámat?!
Néma csend, a legény még egyszer elkiáltja magát:
- Ki meri megütni az apámat?!
Erre odalép egy szekrény nagyságú ember és durr, az apának egy nagy pofont lekever.
Erre a székely legény:
- Jöjjön innen édesapám, mert itt még agyonverik magát!

Megy egy székely az utcán, kutyát lóbálva a fején. Ezt meglátja egy székely apó, és csak rákérdez:
- Hé te, miért lóbálod azt a kutyát a fejed fölött?
- Örömet szerzek neki!
- Mikor lesz ennek a kutyának így öröme?
- Majd ha leteszem a földre...

A cigányprímás elmegy a kontráshoz:
- Te Gázsi! Én megmásztam a feleséged.
- Nem báj, a bándába márád.
- De Gázsi, én áttám neki ötven forintot is.
- Nem báj, gázdág a bándá.
- De Gázsi, lápostetüt káptám t?le!
- Mit ákársz ötven forinté', szentjánosbogárát?

A cigány fönt van a hajón tengerészként. Egyszer csak elordítja magát:
- Kapitány úr, süllyed a harosz!
- Te cigány, ez nem harosz, hanem hajó!
Erre a cigány:
- Ha jó volna, akkor nem süllyedne!

Két roma beszélget:
- Mikor voltál legutóbb könyvtárban?
- Két éve.
- És mit vittél ki?
- A fénymásolót meg a videót!

Két cigány fekszik, egyszer csak megszólal az egyik:
- Alszol?
- Nem.
- Van egy százasod?
- Alszom.

- Hogy megy neked, Kohn?
- Nem panaszkodom, Grün. Tegnap is a világ egyik leggazdagabb emberénél ebédeltem.
- Nem igaz!
- De igaz. A McDonaldsnál...

A szőke nőt elviszi a barátja az Operába, ahol a nő be akarja bizonyítani, hogy igenis okos! Egyszer csak lemutat a nézőtérre, és szól a barátjának:
- Nézd csak, az ott nem Viktória királynő?
- Ugyan, Viktória királynő rég meghalt!
- De most mintha megmozdult volna...

Az apa bemegy a kisfia szobájába, hogy jóéjszakát kívánjon neki. A gyereknek lidérces álma van, nyög, sír, forgolódik. Az apja felkölti, és nyugtatgatja, kérdezi mi baj van. A gyerek elmondja, azt álmodta, hogy Margit nagynéni meghalt. Apja megnyugtatja, hogy Margit néni teljesen jól van, és betakarja a gyereket, hogy aludjon tovább. Másnap Margit nagynéni meghal.
Néhány nap múlva az apa ismét felmegy a fia szobájába, hogy jóéjszakát kívánjon neki. A fiának ismét lidérces álma van, az apja felkölti és kérdezi mi baj. A fiú most azt mondja, azt álmodta, hogy a nagypapa meghalt. Apja megnyugtatja, hogy a nagyi teljesen jól van, és betakarja a gyereket, hogy aludjon tovább. Másnap a nagypapa meghal.
Egy hét múlva, hasonlóan, az apa este felmegy a fia szobájába, hogy jóéjszakát kívánjon neki. A gyereknek ismét lidérces álma van, az apa felkölti, és kérdezi mi a baj. A gyerek sírva válaszol, hogy azt álmodta, hogy az apja meghalt. Megnyugtatja a fiát, hogy teljesen jól érzi magát, betakarja, és mondja neki hogy aludjon csak nyugodtan, minden rendben van.
Az apa visszamegy a hálószobába, lefekszik, de nem tud elaludni, annyira fél. Másnap reggel halálra van rémülve, mert komolyan hiszi, hogy meg fog halni. Felöltözik, majd kocsival elindul a munkahelyére, de rettenetesen óvatosan vezet, nehogy valami baleset történjen. Nem mer ebédelni, mert fél az ételmérgezéstől. Mindenkit elkerül, mert meg van győződve, hogy valaki meg akarja ölni. Minden zajra felugrik, minden mozgásra az asztal alá bújik.
Délután hazamegy, az ajtóban találkozik a feleségével.
- Atyaúristen! Micsoda szörnyű napom volt! Egész életemben ilyen rosszul még nem voltam - mondja az asszonynak.
Mire az asszony:
- Neked volt szörnyű napod? Hát még nekünk! Képzeld a postás ma reggel itt halt meg az ajtónk előtt!

Nézi az nagymama, hogy az unokája meztelenül áll a tükör előtt.
- Mit csinálsz kisunokám? - kérdi.
- Várom a barátomat.
- Na de így? Hát öltözz fel!
- Fel vagyok mama, ez a szexhálóingem, manapság már így kell várni a fiúkat.
Nem szól semmit az öregasszony, hazamegy, levetkezik, s várja haza ő is az urát. Érkezik haza az öreg székely, nézi a feleségét:
- Mi van asszony, megbolondultál? Öltözz fel!
- Hát fel vagyok, nem látod? Ez a szexhálóingem.
Nézi, kerüli a székely a feleségét, vizsgálgatja:
- Hát azért kivasalhattad volna mielőtt felveszed!

Az angol, a német és a cigány beszélgetnek. Angol:
- Én a két kezemmel körbe érem a feleségem derekát. De nem azért, mert olyan nagy kezem van, hanem mert olyan karcsú a feleségem.
Német:
- Az én feleségem ha ráül a lóra, a lába leér a földig. De nem azért, mert kicsi a ló, hanem mert olyan hosszú lábai vannak.
Cigány:
- Én ha reggel rácsapok az asszony seggére, aztán elmegyek munkába, mikor hazaérek, a segge még mindig remeg. De nem azért, mert olyan nagy a segge, hanem mert olyan hamar hazaérek.
Member
Gold: 6,645.00
May 1 2008 11:19am
bali nagy egyeduralkodó itten muszáj interruptot adni neki:

Öreg székely ül a vonaton, belibeg a kocsiba egy hölgyike, intenzív illatfelhőt húzva maga után. Meg is kérdezi az öreg, hogy mi ez az illat.
Mire a hölgy:
- Le fragrance II. a Diortól, Párizsból: 50 ml 29.800 forint.
Hümmög az öreg, erre nem lehet mit mondani, majd pár perc múlva enyhén oldalra dőlve elereszt egy kb 20 másodperces, lapos pukit.
A hölgynek könnybe lábad a szeme, enyhén kiakadva kérdezi:
- Jézusom, mi ez a szag?
Mire az öreg:
- Tarkabab, Érmihályfalváról, a Józsitól, fél kiló 180 forint.
Member
May 1 2008 11:44pm
Két bolond talál egy autókormányt. Megfogják, majd elmennek vele egy benzinkúthoz.
- 95-ös benzint kérünk, amennyi belefér - mondja egyikük.
- Na, maguknak sincs ki a négy kerekük - mormolja a benzinkutas.
- Látod? - mondja az egyik bolond - Alig kapod meg az autót, máris szerelni kell!

- Hány szürrealista kell 1 villanykörte kicseréléséhez?
- 3. Egy kicseréli a körtét, egy hozza a zsiráfot, és egy, aki dobálja a körtéket a kádba.

- Mi a mértékegysége az akvárium es az istalló közötti távolságnak?
- Hallótávolság.

Egyszer volt egy ősember és felkiáltott:
- Hé víz!!!
Azóta van ott Hévíz.

- Mi volt Zrínyi Miklós fiatal korában?
- Kifutófiú.

Michael Knight felcsenget egy lakáshoz. Kaputelefonon leszólnak neki:
- Kit keres?
Michael az órájához hajol:
- Hé Kitt, valóban kerestél?

Kohn bácsi, az ékszerész, haldoklik. Aléltan fekszik, de arra felébred, hogy a fia a páncélszekrényben, az órák között matat. Mire az öreg:
- Fiam, az óráim meg vannak számlálva!

Két hajótöröttet sodornak egymás mellé a hullámok az óceán végtelen vizében. Egy-egy deszkába kapaszkodva ringanak a vízen. Boldogan üdvözlik egymást, és az egyik megkérdezi:
- A te hajód mikor süllyedt el?
- Legalább hat hónapja mar.
- És hogy tudtad fél évig elviselni az éhséget, a szomjúságot, a hideget, az egyedüllétet?
- Nehéz volt. Különösen a vasárnapok voltak nagyon unalmasak.

Kapor elmegy vendégségbe, és nagyon megtetszik neki a háziak Frédi nevű papagája, mert be nem áll a szája, és mindenkit utánoz.
- Jópofa ez a madár! - mondja elragadtatottan.
- Különösen akkor, amikor a trombitáló férjemet utánozza! - mondja a háziasszony.
- Azt is tud? És hogy tudja a kis csőrében megtartani azt a nehéz hangszert?

- Mi az: hét feje van, repül, és csak a mesében létezik?
- A hét törpe helikopteren.

Member
May 2 2008 12:07pm
Valósággal sokkolta az ausztrál Territory város közlekedési rendőreit a napokban, amikor egy kikapcsolt biztonsági övvel autót vezető hölgy a szabálytalanságot firtató kérdésükre a következőt felelte:
- Persze hogy nem viselem, mert érzékenyek a melleim!!
Az egyenruhások az eset után összegyűjtötték az elmúlt egy év legkirívóbb szabálysértési indokait. Az érzékeny keblű hölgy mögött az ezüstérmet egy sportautóval száguldozó férfi vitte el, aki kétszer is átment a rendőrök szeme láttára a piroson. Ő csak ennyit közölt:
- Ebben az autóban egy V8-as motor van, próbálják megállítani!!
Nem sikerült meggyőzni a rend őreit azoknak sem, akik így indokolták a gyorshajtást:
- Sietek, mert mindjárt kifogy a benzin...
- Rohanok a temetőbe, mert lekésem a temetést.
- Hasmenésem van.

Egy meglehetősen vidám hangulatú, ferde éjszaka után az egyik miskolci night-clubban kötöttünk ki egy haverommal minden különösebb szándék nélkül. A pultnál ültünk, iszogattunk, néztük a sztriptízt, amikor az egyik "konzumlány" odalépett a cimborámhoz:
- Nagyon tetszel annak a brátnőmnek, aki ott ül az asztalnál. - kezdte a kerítő dumát.
- Tényleg?
- Igen, azt mondta nagyon tetszel neki.
- Na hála Istennek! Csak így van esélyem dugni ma este, ugyanis pénzem már egy fillér sincs. - majd felkapta a poharát és elindult az asztal felé.
(Természetesen öt perc múlva már a kapun kívül voltunk)

Megint egy balatoni háromnapos kiránduláson voltunk, és nagyon nem bírtuk ott a házigazdákat, mert pofátlanul fölvitték a fagyiárakat meg egyfolytában azzal vádoltak hogy hazudunk stb. szóval nem jöttünk ki velük.
De egyszer ahogy mentem ki a lányokkal fürödni a Balatonba, észrevettük, hogy a házigazda felesége, a Tehén (as we know) iszonyatosan üvölt, hogy " MILYEN HALAT????" mondja a gyereke, hogy "A fiúk!! Visszaengedték a halakat!" "Milyen fiúk????"
Kiderült, hogy az én drága osztálytársaim visszaeresztették a Bódi család vacsorára összefogdosott halait a hálóból a vízbe...egész este azon röhögtünk, hogy most éhen maradtak... :-)

Itthon történt, egy vasúti kereszteződésben. Leengedték a sorompót. Megállt egy motoros, mögötte egy lovas kocsi, mögötte egy autó. A motoros berregése és kipufogója úgy felidegesítette a lovat, hogy beleharapott a motoros vállába. Erre a fickó a nála lévő tartalék bukósisakkal fejbe vágta a lovat. A ló rükvercbe kapcsolt és nekitolatott a mögötte álló autónak. Persze az autós kiugrott, a kocsis is leszállt és egymást anyázták keményen. Közbeszólt egy arra járó ember, aki rövid kötélen egy kecskét vezetett. Most már négyen veszekedtek. Hogy a kecske ne zavarja a hadonászásban a gazdáját, a jóember odakötötte a sorompóhoz. Észre sem vették, hogy a vonat közben elment, a sorompót felemelték. Kis idő múlva a gazda keresni kezdte a kecskéjét, ami akkor már csendesen, "lélegzetvisszafojtva" lógott a sorompó tetejéről...

Az autószerelő elfogadható árat mondott a kocsim rendbehozatalára.
- Ez jól hangzik - feleltem -, de ha nem haragszik, érdeklődöm az utca végén lévő autószerelőnél is.
- Nyugodtan, uram. Csak jót mondhatok róla. A legjobb barátom.
Meglepődtem ezen a barátságon. Miután a másik szerelőnél is érdeklődtem, visszatértem az elsőhöz.
- A kétszeresét kérte, mint én, ugye? - mosolygott rám a szerelő. - Mondtam, hogy ő a legjobb barátom!

Egyik este meghívtak a fiúk bulizni. Mondtam a feleségemnek, hogy
éjfélre otthon vagyok, de tutira. Az órák csak teltek, a sörök meg
könnyedén gurultak lefelé. Úgy fél 3 felé - sík részegen - elindultam
hazafelé.
Éppen az ajtóban állok, mikor az óra hármat kakukkol. Gondoltam, ha a
feleségem felébredt és hallja a három kakkukolást akkor bukta van,
ezért kakukkoltam még kilencet. Nagyon büszke voltam, hogy ilyen
frappánsan kivágtam magam, megmenekülve egy esetleges veszekedéstől.
Másnap reggel feleségem kérdezte, mikor értem haza. Mondtam neki, hogy 12-kor. Nem is kérdezősködött tovább. Na, mondom, ezt megúsztam. Kb. 5 perc múlva megjegyezte, hogy kéne venni egy új kakukkosórát. Kérdem:
- Miért?
- Nos azért, mert tegnap éjjel hármat kakukkolt, majd azt mondta: "A francba!" Kakukkolt még hármat, megköszörülte a torkát, kakukkolt
még négyet, elkezdett vihogni, kakukkolt kettőt, és fingott egyet.

Member
May 2 2008 12:20pm
Két massachusetts-i férfi észrevette, hogy egy ház előtt nagy mennyiségű autó parkol. Bementek a házba, ahol éppen buli volt, italt vettek magukhoz egy hűtőből, amelynek ajtajára egy Framingham SWAT (antiterrorista különítmény) csapat fényképe volt felragasztva. Ezután odamentek egy fickóhoz, aki egy "Burlington Rendőrakadémia" feliratú melegítőfelsőt viselt, a derekán egy pár kézibilinccsel, és megpróbáltak neki egy kis kokaint eladni, minimum 20, a bulin tartózkodó rendőr szeme láttára.

1998 június: A 19 éves Carl Truman szomszédját 74 000 dollár kártérítésre és a fiatalember orvosi kezelési költségének megtérítésére kötelezte a bíróság Los Angelesben, miután Honda Accordjával áthajtott a sértett kezén. Szerencsétlen szomszéd bűne az volt, hogy nem vette észre, hogy valaki a kocsi alatt van és a dísztárcsát próbálja ellopni.

2000 január: Kathleen Robertson, a texasi Austinban 780 000 dollár kártérítést kapott, miután egy bútorboltban eltörte a bokáját. A baleset amiatt következett be, mert Ms. Robertson átesett egy tébláboló kisgyermeken. A pervesztes üzlettulajdonos főként azért lepődött meg az ítéleten, mivel a balesetet okozó kisgyerek a hölgyé volt...

Egy Paramount (Kalifornia) városi pénzhamisító lebukott, amikor egy boltban próbálta meg beváltani a saját maga által készített hamis bankót. A rendőrség szerint kevesebb esélye lett volna a lebukásra, ha a hamisított pénz másik oldalára is nyomtat valamit.

Thomas Alva Edison New York-i házát sok vendég látogatta. Barátok, ismerősök, családtagok. Sokuknak feltűnt, milyen nehezen nyílik a kert kapuja, nagyon erősen kellett nyomni, hogy kinyíljon. Az egyik vendég nem álta meg és megkérdezte:
- Uram. Ön korunk legnagyobb műszaki lángelméje. Hogyhogy nem tud egy olyan egyszerű technikai problémát megoldani, mint a könnyen nyíló kertkapu?
- Hja, kérm, megvan annak az oka - mosolygott Edison. - Ahány látogató a kertembe lép, mire bejön, addigra két gallon vizet nyomott fel a padláson elhelyezett víztartályomba!

Anyám úszáshoz régimódi gumisapkát visel, hogy védje fülét a víztől. Egyik nap is lesétált a partra, felöltötte fehér állpántos fürdősapkáját, majd bement a vízbe. A pacskoló gyerekektől jó távol, hanyatt fekve, lehunyt szemmel békésen lebegett a vízen.
Néhány perc múlva azonban egyenesen odaúszott hozzá egy srác, és megragadta a fejét. Anya ijedten felsikoltott, de a fiú még jobban megrémült.
- Bocsánat! - hebegte. - De azt hittem, a röplabdának tetszik lenni!

Korábbi szomszédommal állandóan a horgászáson járt az eszünk: vagy horgásztunk, vagy nagy halakról és nagy kapásokról beszélgettünk. Első fiunk születésekor boldogan kopogtam be hozzájuk:
- Megvan, gyerekek! Ötvenegy centiméter hosszú, három és fél kiló!
Barátom abban a pillanatban eldobta a kezében tartott újságot, kirohant a folyosóra, és felvillanyozva kérdezte:
- No és csuka vagy ponty?

A boltban, a pénztárnál az előttem álló férfi egy tucat rózsát és hozzá egy kártyát vásárolt.
- Baj van otthon? - nevettem rá.
- Nem - felelte. - Ez csak megelőző karbantartás!

Egy felsőoktatási intézmény egyik professzora arról volt híres, hogy időnként meglehetősen durva szavakat használt előadásai közben.
Hallgatólányok egy csoportja megelégelte ezt és összebeszéltek: ha
legközelebb előfordul egy ilyen szó, mindnyájan felállnak és távoznak a teremből. Azonban valahogy az illető professzorhoz is eljutott a készülődés
híre. Így aztán már az előadás kezdetén minden átmenet nélkül hirtelen ezt mondta:
- Afrikában a bantu férfiaknak ekkora f@rka van! (és a karjával mutatta is, hogy mekkora).
A hallgatólányok a megbeszéltek szerint felálltak és a kijárat felé indultak. Mire a professzor:
- Hölgyeim, felesleges sietniük. A legközelebbi repülőgép abba az irányba csak a jövő héten indul.

This post was edited by Baleee on May 2 2008 12:26pm
Member
May 2 2008 01:02pm
Rendőr lekapott, kb. 100-zal téphettem:
- Mennyivel ment?
- 100-zal.
- És mennyi a megengedett?
- A városban 60, meg kinn volt a 40-es tábla, az 100!
- Na menjen a pi...! (nem lett belőle büntetés)

Rendőr megállított gyorshajtásért:
- Magára vártam egész délután!
- Én meg siettem, hogy ne kelljen sokáig várnia.
Nem lett büntetés belőle.

A munkahelyemen az egyik kollégának legendásan rossz viszonya volt a szemétláda főnökkel, aminek apropóján ebédkor a főnök, hogy újra belekössön, rádörrent mogorván a (székely) srácra:
- Mi az, már jó étvágyat sem kíván?
A srác ránézett és nyugodtan válaszolt:
- Nem akarok hazudni.

Kollégám mesélte egy korábbi munkahelyéről: a kolléganők arról beszélgettek, hogy az egyiküknek sehogy sem sikerül teherbe esni. Jöttek az ötletek, mindenféle ülőfürdőre, hőmérőzésre, teára, stb... ami vajákos módszert csak el lehet képzelni. Egyszer csak az egyik elvarázsolt férfi kolléga, aki eddig a munkájába mélyedt, megszólalt:
- És b@szni próbáltatok már?

Kártérítést nyert egy floridai szextelefonos kisasszony, aki azzal perelte be munkaadóját, hogy dolgos évek során ínhüvelygyulladást kapott a sok maszturbálástól. Steven Slootsky, a Fort Lauderdale-i nő védője nem tudja, hogy vajon ez az első ilyen jellegű peres eset, de abban biztos, hogy nem szokványos üggyel bízták meg. A periratból kiderül, hogy a ma 40 éves nő húsz év alatt naponta több mint hétszer elégítette ki magát kezével a telefonálók kívánságára. Egy-egy alkalom 15 és 30 percig tartó kézmozgást igényelt. Az orvosi kezelés számlája a károsult állítása szerint 6 és fél millió forintnak megfelelő dollárra rúg.
Member
May 2 2008 11:59pm
Franz Beckenbauert, a legnagyobb német labdarúgót és szövetségi kapitányt, még aktív korában megkérdezte egy riporter:
- Tudja, hogy ön többet keres, mint a szövetségi kancellár?
- Persze, hogy tudom - felelte Beckenbauer. - De jobban is játszom, mint ő!

Uruguayban történt egyszer, hogy a Maya Szimfonikus Zenekar basszusharsonása, nevezzük Paolo Esperanzának, kitalálta, hogy emlékezetes módon járul hozzá egy szabadtéri koncert sikeréhez. Az előadás csúcspontjaként meggyújtott egy nagy fény- és robbanóerejű petárdát, bedobta a basszusharsona tölcsérébe, majd a tölcsért betömte egy alumínium hangfogóval. Legközelebb a kórházban tért magához, ahol csalódottan ecsetelte az újságíróknak, hogy másra számított. Eredeti terve szerint egy sziporkázó fénycsóva ívelt volna a zenekar felett, méltó látványt nyújtva a koncerthez. Ehelyett azonban a robbanás kilőtte a hangfogót, ami végigsöpört az ülő muzsikusok sorai között, egyenesen gyomorszájon találva a karmestert, aki összecsuklott, és a közönség első soraiba zuhant. A detonáció energiájának jóval kisebb, ámde koncentráltabb része a másik irányba, a fúvókán keresztül Paolo Esperanza arcába csapott, leégetve ajkait és orrának egy részét, sőt a robbanás erejétől szétnyílt hangszer egy letört darabja leterítette a harmadik klarinétost is. Esperanza végül mégis elmondhatta magáról: a koncert mindenki számára emlékezetes maradt.

Két tréfás kedvű rádiós műsorvezető azzal szórakozott show-jában, hogy különböző embereket hívtak fel élő adásban, és kitalált dolgokat állítottak rokonaikról. Egyszer egy beugratásuk túlontúl jól sikerült. Egy asszony volt az áldozat, akit férje főnökének nevében tárcsáztak. A meglepett nőnek felháborodott hangon elmondták, hogy férjét épp most rúgták ki, mert lopott az irodából, ráadásul félreérthetetlen helyzetben kapták egyik kolleganőjével. Az asszony először hangosan kiabálva átkokat szórt ura fejére, majd kijelentette: legalább most már neki sem kell lelkiismeret furdalást éreznie, mert néhány hónapja megcsalta őt a bátyjával. A rádióriporter kínjában alig merte bevallani neki, hogy egy nyilvános adásban elhangzott beugratás áldozata.

Amatőr fotós barátom vacsorára volt hivatalos, és magával vitte néhány fényképét is. A háziasszony végignézte a fotóit, majd így szólt:
- Igazán nagyszerűek! Önnek bizonyára kitűnő fényképezőgépe van!
Később, amikor a barátom hazaindult, búcsúzóul odafordult a háziasszonyhoz, és azt mondta:
- Nagyon finom volt a vacsora! Önnek bizonyára kitűnő lábosai vannak!

A parkolóba kanyarodva észrevettem, hogy egy kisteherautó, amelynek vezetőülésén egy kutya ült, gurulni kezd - éppen egy gyalogos felé. Az asszony nem érzékelte a veszélyt, ezért a kürtre tenyereltem. Éppen idejében nézett fel ahhoz, hogy elugorjon a jármû elől, amely aztán a járdaszegélynek ütközött, és megállt.
Odasiettem a nő mellé, hogy megnézzem, nem esett-e baja.
- Jól vagyok - nyugatott meg. - De ha az a kutya nem dudál rám...!
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 10%
May 3 2008 03:08am
recccsss szentem jo vicc
Go Back To Magyar Topic List
Prev17879808182397Next
Add Reply New Topic New Poll