Quote (fahrii @ Oct 1 2014 04:35pm)
Gondolkodtam h postolok képet ha már így belejöttünk, de már fasz kivan a sok szelfitől, elkezdek esténként pózolást gyakorolni, aztán majd haverral fényképeztetem magam.
Olyan kéne amin látszik a combom is, csak nem akarok alsógatyás képeket feltenni magamról

Pedig combban sokat fejlődtem.
Na jó nem akarok kilógni a sorból xd amúgy is sokat száradtam az utóbbi időben
http://kepfeltoltes.hu/141001/462129446asdasdasd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Vicces ez a kép összehasonlítva azzal amit legelőször postoltál a topicba hány kg vagy most am?
Quote (BmA_BeMyAngel @ Oct 1 2014 12:45pm)
2400-2600 között, zsírra ch-ra nem figyeltem, fehérjére is csak annyit hogy minden nap 100g+ legyen, minden edzés után toltam ilyen BEEF IZOLÁT fehérjét (mer a laktózra érzékeny vagyok) meg kreatint kezdtem el 1-2 hónapja. azért akarom emelni mert szerintem tudok gyorsabban is fejlődni, erőben pl szinte semmit nem fejlődtem az elmúlt hónapokban ilyen maintenance kalóriaszinten, meg kíváncsi vagyok igazából hogy hogy reagál a testem, csak tesztelgetem a dolgokat hogy mivan
Értem, én is hasonlóan fogom majd, kivéve az edzés utáni fehérjét, de olyan napi 100-150 között fogok imo minimum, aztán kicsit több ch edzésnapon és több zsír pihenőnapon
Quote (Karan2_Returned @ Oct 1 2014 03:43pm)
Akkoriban karateztam meg gyurtam, de mivel nem ettem ezert hamar megalltam a fejlödesben (50röl 52 kg egy ev alatt kb) es rauntam. A masfel ev alatt amit kihagytam alig mozogtam, es sokat ittam. Mikor elkezdtem ujbol lebetegedni eszbe kaptam hogy ez igy nem mehet tovabb.
Jó mondjuk nekem is ez volt középiskolába, aztán mikor többet ettem 1 hónap alatt egyből +5kg
This post was edited by championmath on Oct 1 2014 09:13am