d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3
Prev17837847857867872299Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 28.90
Mar 19 2013 05:57am
Quote (josheide @ 19 Mar 2013 12:54)
Hat en kurva kivancsi vagyok pedig hogy hogyan jutottak oda a szuleid hogy nem akarjak hogy esetleg megprobalj egy sulit hanem helyette mi is? eletmento vagy?

Ertem en, hogy nem lehet minenki karrierista de azt hittem ti valami felsokozep csalad vagytok es ott azert ki szokas tanittatni a gyereket.

Ja es tudom nem d3 szoval vmi mas topicba kene mozdulni, de legalabb ugy tunik mintha lenne itt forgalom.

Ontopic:
http://www.xfire.com/games/d3

Emlekszem 1.05 kornyeken meg 12-15k kozott mozgott ez. Szepen fogynak a jatekosok.

Van 2 öcsém. Beléjük vetik a hitüket.
Valakinek fekete baranynak is kell lennie.

Próbáltak taníttatni, de ezt kurtam el. Ennyi.
Member
Gold: 279.00
Mar 19 2013 06:04am
Quote (Psyclon @ 19 Mar 2013 13:45)
Nehéz feladni egy életszínvonalat.
Es ha ott hagyom a munkám hogy egyetemre menjek haza nem igazán tudok menni mert kb kitagadnak.

:D nincs jo es szép es boldog életem. Ezért is menekülők egy játék világába... Ami szánalmas. De ez van.
Meg egy két depis év es úgyis kinyirom magam.

Ninc értelme elszakadni :D

mert egyetem mellett nem lehet dolgozni. ne a kifogasokat keresd mar, kerlek. egy szulo meg az utolso narkos kolken is probal segiteni, ez az altruizmus. szimplan csak telibeszarod az egeszet, kenyelmes neked. egy ideig nincs is ezzel baj, de egy ido utan szerintem teljesen normalis, hogy a sajat talpadra akarsz allni es nem a pixeleket hajkuraszni.
Member
Gold: 6,645.00
Mar 19 2013 06:07am
Quote (Psyclon @ Mar 19 2013 12:45pm)
Nehéz feladni egy életszínvonalat.
Es ha ott hagyom a munkám hogy egyetemre menjek haza nem igazán tudok menni mert kb kitagadnak.

:D nincs jo es szép es boldog életem. Ezért is menekülők egy játék világába... Ami szánalmas. De ez van.
Meg egy két depis év es úgyis kinyirom magam.

Ninc értelme elszakadni :D

az acc pwdet előtte priviben jöhet
Member
Mar 19 2013 06:13am
Quote (ecneB @ 19 Mar 2013 13:04)
mert egyetem mellett nem lehet dolgozni. ne a kifogasokat keresd mar, kerlek. egy szulo meg az utolso narkos kolken is probal segiteni, ez az altruizmus. szimplan csak telibeszarod az egeszet, kenyelmes neked. egy ideig nincs is ezzel baj, de egy ido utan szerintem teljesen normalis, hogy a sajat talpadra akarsz allni es nem a pixeleket hajkuraszni.

Ez így van.
De sugd meg nekem, hogy hol találok munkát Magyarországon amiből tudom fizetni a tandíjat es a megélhetésemet?
Vagy menjek levelezosre? Annak en nem látom semmi értelmet.
Persze szeretnek talpra állni. De van ahonnan mar amolyan kurva mind1 mit teszel mert lebasztad az életed.
Nem sajnáltatom magam. Nehogy félre ertsetek. Tisztában vagyok a dolgokkal es igen ez így kényelmes.

(Ha sokszor mondjak hogy semmire nem viszed az életben te is elhiszed. Utánna pedig mar tényleg mind1. Es en ezt többször halottam az életemben mint ti itt subon összesen. )
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Mar 19 2013 06:16am
>official megnyílok topic
>official őszintére ittam magam topic

kéne valami ilyen
Member
Mar 19 2013 06:20am
Quote (Psyclon @ 19 Mar 2013 14:13)
Ez így van.
De sugd meg nekem, hogy hol találok munkát Magyarországon amiből tudom fizetni a tandíjat es a megélhetésemet?
Vagy menjek levelezosre? Annak en nem látom semmi értelmet.
Persze szeretnek talpra állni. De van ahonnan mar amolyan kurva mind1 mit teszel mert lebasztad az életed.
Nem sajnáltatom magam. Nehogy félre ertsetek. Tisztában vagyok a dolgokkal es igen ez így kényelmes.

(Ha sokszor mondjak hogy semmire nem viszed az életben te is elhiszed. Utánna pedig mar tényleg mind1. Es en ezt többször halottam az életemben mint ti itt subon összesen.  )

istenem, kapcsold mar ki azt a kurva jatekot egy hetre es kerd meg az ocsedet, hogy jo erosen basszon tarkon. annyira szanalmat erzek az olyan emberekkel szemben, akinek az a legnagyobb baja, hogy nem tud 24/7 szamitogepezni. mi az h nem latod a levelezo szak ertelmet? ott szerinted beiratkozas utan utanad kurjak a diplomat?
nem sajnaltatod magad? ehhez a sirashoz kepest, amit te itt levagtal egy menzeszes no harmatgyenge alakitast hozna.. 2x eves vagy, azert erzed igy h semmire nem viheted, mert meg semmit nem csinaltal a razer cuccok megvasarlasan es a jatszason kivul.
Member
Mar 19 2013 06:33am
Quote (ecneB @ 19 Mar 2013 13:20)
istenem, kapcsold mar ki azt a kurva jatekot egy hetre es kerd meg az ocsedet, hogy jo erosen basszon tarkon. annyira szanalmat erzek az olyan emberekkel szemben, akinek az a legnagyobb baja, hogy nem tud 24/7 szamitogepezni. mi az h nem latod a levelezo szak ertelmet? ott szerinted beiratkozas utan utanad kurjak a diplomat?
nem sajnaltatod magad? ehhez a sirashoz kepest, amit te itt levagtal egy menzeszes no harmatgyenge alakitast hozna.. 2x eves vagy, azert erzed igy h semmire nem viheted, mert meg semmit nem csinaltal a razer cuccok megvasarlasan es a jatszason kivul.

Na igen. Tipikus példája ez arra hogy más életével kapcsolat könnyű tanácsot adni.
De amúgy igazad van.
^^ csak engem ez kurvara nem érdekel.

Azért tanuljak es dolgozzak keményen hogy majd nyugdíjas éveikben éljek?
Nem köszi. Inkább most elem ki magam, most csinálom azt ami úgymond boldoggá tesz.
Es ha ez egy kibaszott játék, egy kibaszott informatikai termek, akkor ezt csinálom/veszem meg.

Ja hogy az élet nem így működik? Na látod ez a sajnálatos.

Es mondtam hogy nem sajnáltatom magam.
Member
Mar 19 2013 06:39am
Quote (Psyclon @ 19 Mar 2013 14:33)
Na igen. Tipikus példája ez arra hogy más életével kapcsolat könnyű tanácsot adni.
De amúgy igazad van.
^^ csak engem ez kurvara nem érdekel.

Azért tanuljak es dolgozzak keményen hogy majd nyugdíjas éveikben éljek?
Nem köszi. Inkább most elem ki magam, most csinálom azt ami úgymond boldoggá tesz.
Es ha ez egy kibaszott játék, egy kibaszott informatikai termek, akkor ezt csinálom/veszem meg.

Ja hogy az élet nem így működik? Na látod ez a sajnálatos.

Es mondtam hogy nem sajnáltatom magam.

szerinted mi a lofaszt csinalnak az emberek? verik a faszt a gep elott es keseregnek, hogy mar ugysem lesz jobb, ugye?
a szomoru az, hogy meg felnott fejjel sem vagy kepes belatni, hogy mennyire szanalmas a viselkedesed, meg mindig nem ismerted fel, hogy ez kurva gaz, amit muvelsz (sajat magadnak kene vegre beismerned, hogy sehol nem tartasz).
ugyanolyan szanalmas modon sajnaltatod magad mar x eve, vedd mar eszre magad.

ez a kielos dolog meg mar felbasz.. megha tizenhat puncit kurogatnal egy-egy nap, vagy fossa buliznad utaznad a napjaid.. de nem, felkelsz betolsz egy kavet es tolod a d3-t.. ez am az elet!
Member
Mar 19 2013 06:56am
Quote (ecneB @ 19 Mar 2013 13:39)
szerinted mi a lofaszt csinalnak az emberek? verik a faszt a gep elott es keseregnek, hogy mar ugysem lesz jobb, ugye?
a szomoru az, hogy meg felnott fejjel sem vagy kepes belatni, hogy mennyire szanalmas a viselkedesed, meg mindig nem ismerted fel, hogy ez kurva gaz, amit muvelsz (sajat magadnak kene vegre beismerned, hogy sehol nem tartasz).

ez a kielos dolog meg mar felbasz.. megha tizenhat puncit kurogatnal egy-egy nap, vagy fossa buliznad utaznad a napjaid.. de nem, felkelsz betolsz egy kavet es tolod a d3-t.. ez am az elet!

Tisztában vagyok vele :) nagyon régóta.tusztaban vagyok azzal mekkora szarhalom vagyok.
Nem az a probléma hogy nem tudnék ellene mit tenni. Hanem hogy nem akarok.
Továbbtanulás :D egy éve említettem apámnak hogy megprobalnam, spontán bele röhögött a kepembe. :)
A kielos meg kinek mi az. En is buliztam, ittam, csajoztam. De nekem valahogy ez mar nem kell, talán közre játszik az, hogy drága apám minden egyes alkalommal amikor elmentem hétvégén sörözni haverokkal úgy kezelt mint egy alkoholistát es folyton le ugatott hogy mar megint hova megyek. Több mint 6 éve nem voltam részeg... Nyáron talán 3 alkalom volt amikor kimozdultam "bulizni". Ofc akkor is le lettem baszva.
Otthon vagyok nem ugat le senki. Dolgozom is.
Csöppet antiszociális lettem :D de ez nekem így jo. Mert így békén hagynak es nem basztatnak.
Member
Gold: 0.00
Mar 19 2013 06:57am
Quote (ecneB @ 19 Mar 2013 13:39)

eh, suliból hazajövet épp gondolkodtam h mit írjak neki, erre te kb egy az egyben leírtad amit én is akartam ^^
Go Back To Magyar Topic List
Prev17837847857867872299Next
Add Reply New Topic New Poll