d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3
Prev17817827837847852299Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 28.90
Mar 19 2013 04:52am
Quote (Flutter @ 19 Mar 2013 11:51)
mi dontottunk ugy fahriival hogy barbot szerelunk fel neki, mivel low budgetbol az a legeffektivebb
ne kotekedj -.-

De unatkozom. -_-
De amúgy adtál volna ink neki 20m goldot es csá.
Abból meg azt csinál amit akar.

Este adok neki egy 20ast csak mert gonosz voltam es most furdal a lelkiismeret jah meg hogy fair fair.

This post was edited by Psyclon on Mar 19 2013 04:56am
Member
Gold: 50.10
Mar 19 2013 05:00am
Quote (Vismajor @ 19 Mar 2013 11:39)
Ha valami van ami jobb a monkomon akkor lekaphatod róla
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Vismajor-1162/hero/4106811

Az hiszem az armor és a shoulders jó lenne, de nem tudom, hogy meghálálni :/

Quote (Psyclon @ 19 Mar 2013 11:46)
Str-es karirol dexesre pakolni cuccot ofc win dolog.
Az amúgy nem farmolas ha orba szájba halsz.
Menj mp0 act3 es kész.

Nem kell szarakodni magas mp-n ha nem megy.

Azért basztam fel magam mert ok segítettek neked egy karit felcuccolni, te meg másnap úgy döntesz eladod a dolgokat.
Faszert nem mondtad nekik hogy figyeljetek inkább a monkot cuccoljuk fel.

Na mind1 nem parasztkodom, csak nem szeretem ha hülyék az emberek.

Nem a str miatt (nincs is rajtuk jóformán), hanem a crit dmg, crit chance, res és a többi miatt amiktől, ha kicsivel is de jobb lett a monk.
És nem hal orrba-szájba, 1-1 szívósabb elite szivat be néha de ez nem gond.

És a srácok segítségét meg egyrész nagyon szépen megköszöntem, másrészt felettem Vismajor és Flutter is megírta mi a helyzet.
De ennek ellenére se tiszteletlen, se unfair nem akartam lenni és elnézést is kérek érte ha melléfogtam.
Member
Gold: 710.00
Mar 19 2013 05:11am
Quote (Psyclon @ Mar 19 2013 10:46am)
Str-es karirol dexesre pakolni cuccot ofc win dolog.
Az amúgy nem farmolas ha orba szájba halsz.
Menj mp0 act3 es kész.

Nem kell szarakodni magas mp-n ha nem megy.

Azért basztam fel magam mert ok segítettek neked egy karit felcuccolni, te meg másnap úgy döntesz eladod a dolgokat.
Faszert nem mondtad nekik hogy figyeljetek inkább a monkot cuccoljuk fel.

Na mind1 nem parasztkodom, csak nem szeretem ha hülyék az emberek.

ja mekkora köcsög!
inkább vett volna több milliárd goldot rmahn, tiszta szánalmas a srác
Member
Mar 19 2013 05:22am
Quote (sylke @ 19 Mar 2013 12:11)
ja mekkora köcsög!
inkább vett volna több milliárd goldot rmahn, tiszta szánalmas a srác

Az olyan barmok miatt mint amilyen en is vagyok tudsz pénzt adni a szüleidnek te fogyatékos fasz.
Gondolkozz el ezen mielőtt itt ugatsz ilyen szarsagok miatt.

Lenezel engem mert pénzt ölök egy játékba. Bocs mar hogy ez miatt nem halok éhen.
Ha jelenleg megtehetem hogy költök a hobbimra akkor meg is fogom.

Tele a faszom a folytonos nagyképű beszolasaiddal. Mintha te lennél a tökéletes es itt mindenki hülye.

Csak azért jársz ebbe a topicba, hogy valakit megtalalj minden pitiáner szarral... szánalmas vagy. Egyszerűen csak egy féreg. Nem hiába ciganyoznak.
Member
Gold: 33,265.80
Mar 19 2013 05:26am
Quote (Psyclon @ 19 Mar 2013 12:22)
Az olyan barmok miatt mint amilyen en is vagyok tudsz pénzt adni a szüleidnek te fogyatékos fasz.

Lenezel engem mert pénzt ölök egy játékba. Bocs mar hogy ez miatt nem halok éhen.

Tele a faszom a folytonos nagyképű beszolasaiddal. Mintha te lennél a tökéletes es itt mindenki hülye.

Csak azért jársz ebbe a topicba, hogy valakit megtalalj minden pitiáner szarral... szánalmas vagy. Egyszerűen csak egy féreg. Nem hiába ciganyoznak.

En teljesen megertem, hogy emberek ilyesmire koltenek es isten ments, hogy a zsebedben turkajlak, de szerintem a te kereseti szinted mellett nem ez a legjobb modja a penzed elkoltesenek.

Egeszen mas lenne a dolog visszhangja ha mondjuk egyetemista lennel es kozben nem lenne idod megszerezni alapveto cuccokat ezert vennel mittudomen, parszaz millat.
Member
Gold: 3,747.73
Mar 19 2013 05:26am
Quote (josheide @ Mar 19 2013 12:26pm)
En teljesen megertem, hogy emberek ilyesmire koltenek es isten ments, hogy a zsebedben turkajlak, de szerintem a te kereseti szinted mellett nem ez a legjobb modja a penzed elkoltesenek.

Egeszen mas lenne a dolog visszhangja ha mondjuk egyetemista lennel es kozben nem lenne idod megszerezni alapveto cuccokat ezert vennel mittudomen, parszaz millat.

Én egyetemista vagyok, mikor olvastam,h ogy 1b gold 10k huf, akkor majdnem bűnbe estem
Member
Mar 19 2013 05:29am
Quote (josheide @ 19 Mar 2013 12:26)

Ezért írtam hogy jelenlegeg megtehetem.
Nincsenek olyan nagy kiadasaim hisz a szüleimmel élek.

Más élet helyzetben, más körülmények között természetesen nem költenek ilyenre. Ami el is fog érkezni.
De nem mostanában.

/e: poén amúgy hogy mindig ide lyukadunk ki. Mármint hogy en meg a pénz meg a játék... Nagyon unom. Pedig sose vágtam fel itt azzal hogy hah csöves barmok en ennyi mindent veszek ti meg semmit!! -_- ha így lenne megertenem meg Syl ellenszenvet is.
De kurvara nem így van. Ráadásul ahol tudok segítek...

This post was edited by Psyclon on Mar 19 2013 05:34am
Member
Gold: 710.00
Mar 19 2013 05:31am
Quote (Psyclon @ Mar 19 2013 11:22am)

nem azzal van a bajom hogy erre költöd, hanem hogy idiotán költöd erre, egy kikurt normális karit nem tudtál összehozni nemtom hány milliárdbol
ha már ugyis veszel goldot, akkor gondolkozzál el, hogy mit veszel belöle

amugymeg nemtudom mit ugatsz bazdmeg, miután milyen tetves geci postokat irtál pl bugnak is

This post was edited by sylke on Mar 19 2013 05:33am
Member
Gold: 33,265.80
Mar 19 2013 05:33am
Quote (Vismajor @ 19 Mar 2013 12:26)
Én egyetemista vagyok, mikor olvastam,h ogy 1b gold 10k huf, akkor majdnem bűnbe estem

Ja en is gondolkoztam hogy veszek a fgmbol goldot de rajottem nincs igazan ertelme fejleszteni mert nincs nagyon izgalmas content a jatekban :(

Quote (Psyclon @ 19 Mar 2013 12:29)
Ezért írtam hogy jelenlegeg megtehetem.
Nincsenek olyan nagy kiadasaim hisz a szüleimmel élek.

Más élet helyzetben, más körülmények között természetesen nem költenek ilyenre. Ami el is fog érkezni.
De nem mostanában.

Igazabol pont erre akartam utalni. Lassan ideje lenne elszakadnod otthonrol, egyetemet vegezni esetleg, es megalapoznod a sajat eleted ahelyett hogy 300k damos wdt csinalj.

Dehat azok a franya prioritasok....

This post was edited by josheide on Mar 19 2013 05:35am
Member
Gold: 3,747.73
Mar 19 2013 05:39am
Quote (josheide @ Mar 19 2013 12:33pm)
Ja en is gondolkoztam hogy veszek a fgmbol goldot de rajottem nincs igazan ertelme fejleszteni mert nincs nagyon izgalmas content a jatekban :(

Igazabol pont erre akartam utalni. Lassan ideje lenne elszakadnod otthonrol, egyetemet vegezni esetleg, es megalapoznod a sajat eleted ahelyett hogy 300k damos wdt csinalj.

Dehat azok a franya prioritasok....

Akkor gieb a fegyódat, kkhthxbye
Go Back To Magyar Topic List
Prev17817827837847852299Next
Add Reply New Topic New Poll