Quote (Norbi1one4all @ Aug 9 2014 01:21am)
na holnaptól újra elkezdek edzeni
eddig 4 hónapot voltam de szar kajával ez alatt szinte nem is fejlődtam semmit
csak az utso 2-3 hétben kezdtem el normálisan kajálni és meglátszott most viszont el akarom kezdeni komolyabban
vettem wheyt, kazeint lenmagolajat plusz szénhidrátnak szőlőcukrot ami tudom nem a legjobb de a legolcsóbb ez ugye csak edzés után lenne
nagyjából úgy számoltam, hogy minden nap meglenne 1.8g/tsk fehérje viszont a szénhidráttal nem vagyok tisztában
amikor normálisan kajoltam ( utobbi 3 hét) akkor 6g/tsk-t ettem és igazából meg is látszott a hasamon ilyen kis idő alatt
mindenhol ilyen 6-7g/tskt írnak
ezzel mindenképpen kísérletezni kéne vagy ha mondjuk picit kevesebb tegyük fel 4.5-5g-t kajolnék az is elég testépítéshez?
ja meg mégegy hogy lenmagolajból napi 1 evőkanalat javasolt este a bolti eladó ezt picit kevésnek érzem, elég ez vagy mehet reggel este 1-1 kanál?
azt is olvastam, hogy a lefekvés előtti kajálásban ha van szénhidrát az hizlal viszont csak nap közben nem tudnék eleget megenni ( sose tudtam egyszerre sokat enni és meló miatt nem is tudnék napi 4 max 5x több alkalommal kajolni, ebbe beleszámolom a turmixot is) akkor este lefekvés előtt mehet mondjuk 20-40g ch vagy inkább mellőzzem? (lassan felszivodo ch-ra gondoltam)
Általában ha olyan 40% körül mozog a ch az optimális az átlagembernek, több az nagyon ritkán kell. De kísérletezz, ha elkezdesz zsírosodni, akkor vegyél vissza a chból. Mehet este persze, bár szerintem azért ne közvetlen lefekvés előtt, az, hogy össz mennyit viszel be többet számít mint, hogy mikor.
This post was edited by championmath on Aug 8 2014 11:20pm