Quote (Smat @ Jul 4 2013 12:42am)
Ok, most őszintén, te miről magyarázol? Mert nagyon nem értem.
Igen, 100 font volt az autó, azért volt 100 font mert se vizsga nincs rajta, se útadó, a belseje csupa retek, a jobb elején behorpadt a műanyag sárvédő, és 5 hónapja nem mozdult egy centit se. De látom megint megy a cp stílusú szakértés. Én élek itt, én tudom az autó árakat, és amin se vizsga, se útadó, az eléggé keveset ér.
Also, implikálod hogy nem fogom kicserélni a szíjat görgővel meg pumpával együtt 10k mérföldön belül.
+Van szervizes papír amin rajta van hogy milyen vezérműszíj szettet használtak amikor kicserélték, és nem hiszem hogy 55 font lett volna az egy szál gumidarab, szóval a görgőt mindenképp kicserélték, de ne ezen lovagoljunk.
mennyibe kerül nalatok az atiratas meg az "útadó"?
+Van szervizes papír amin rajta van hogy milyen vezérműszíj szettet használtak amikor kicserélték, és nem hiszem hogy 55 font lett volna az egy szál gumidarab, szóval a görgőt mindenképp kicserélték, de ne ezen lovagoljunk.
abba meg azt irnak amit akarnak, márkakereskedésben meg tudják nézni hogy az autó hányszor volt ott javíttatva (akarmelyik markakerben) meg hogy hogy volt tekergetve a kilóméteróra
This post was edited by lacketto on Jul 3 2013 05:50pm