Ezt még bepostolom, ha már megírtam, sorry:
Quote (cowding @ Jun 14 2015 04:55pm)
Egy dolog hogy nem kell orrba szajba flamelni, de az hogy miota visszajottel(tetek?) jatszatok itt a feherlovagot csak mert olyan kurva oldfagek vagytok kicsit bicskanyitogato
Nekem altalaban semmi bajom senkivel kerdezz meg barkit, de szerintem nektek is lejjebb kene adni az xy idejeben 30% warn jart a nigger-ert ertekrendbol es eszrevenni, hogy evek ota egy kurvaanyad itt nem uti meg az ingerkuszobot
Ez a te nézőpontod. Mert neked ez a 4-5 ember, akivel általában leállok/leállunk vitázni, a barátod.
Ha picit megnéznéd a dolgokat a másik oldalról is, akkor talán észrevennéd, hogy nem csak ti öten jártok erre a fórumra, és vannak itt még páran (aki minden bizonnyal a ti értékrendetek szerint nyilván ostoba és semmirevaló és nyomorék) akiket kifejezetten zavar az, ahogyan ti hatalmas arccal bunkóztok orrba-szájba.
Btw: képzeld én is szoktam. Jancsi tudja. A saját társaságomban, sörözés közben elmondom xy-t annak amit szerintem érdemel. Társaságban viszont tudok ember módjára viselkedni, és nem nyomorékozok le mindenkit, aki egy picit másképpen viselkedik, mint én. Vagy esetleg nem kövérezem le a másik barátnőjét, vagy nem zárom be és veszem el a pénzét, nem fojtogatom, nem verem meg és még sorolhatnám. És akkor még jöhet ide az unalomig ismert és kiforgatott hugyozós téma, mert más érv úgy sincs a szavaim ellen. Jó. Kivétel erősíti a szabályt.

Visszatérve a társasági viselkedési normákra: és akármennyire is furcsa amit most írok, de bizony ez a fórum is egy társaság, ahol szerintem azért nem árt ha az ember ember módjára tud beszélni a másikkal, és nem csak anyázik reggeltől-estig, mint az általánosban. Lehet, hogy évek múlva nem leszel büszke arra, amit írtál, vagy akár a főnököd is elolvashatja (ez azért elég valószínűtlen, de érdemes elgondolkozni, ki mennyire vállalja fel az itteni viselkedését). Mert ez a szar ugye itt marad. És bár Kovássy Levi még 40 évesen az apja cégében ücsörögve is önelégülten fog visszalapozgatni, hogy milyen jól elküldött mindenkit a kurva anyjába ízes-parasztosan, ahogy azt kell, szerintem az itt lévők többségének talán van annyi esze, hogy legalább elolvasta, amit írtam, és beleképzelte magát a másik helyébe.
Szóval, ha a bicskanyitogatásról beszélünk, igen, engem zavar, és nem nem megyek el, mert zavar, és nyilván nem te se mész el, tehát mind itt vagyunk, érted társaság, szóval akár vissza is lehetne venni, és akkor nincsenek ezek a viták.
És legvégül: ofc baszd meg ez itt az internet, de attól még te te vagy, szóval, ha úgy beszélsz mint egy cigány (csak példa volt), akkor ne várd, hogy másnak könyveljelek el, csak azért mert internet.