Quote (Psyclon @ Jul 28 2014 05:45pm)
Ez meg nem változtat azon hogy full kretén vagy.
Nem szól másról az életed itt mostanában, csak arról hogy mindenkinek beszolj.
Inkább vagyok "nyomorék" uszomester mint egy ilyen elégedetlen fasz mint te aki akkor érzi jól magát mást lejarathat, megalazhat vagy csak simán beszolhat neki.
Régen is semmibe néztem az ilyen embert es ez azóta se valtozott.
Csak gratulálni tudok hogy ilyen vagy.
ne bántsd figyelj már
belegondoltál abba hogy neki mennyire szar lehet? biztos nem azért csinálja ezt mert jókedve van és jó az élete. lehet történt valami nagyon rossz dolog az életében és emiatt megkeseredett, nem mindenkinek van annyi lelkiereje hogy az ilyen dolgokat kellőképpen feltudja dolgozni és talpra tudjon állni. vagy lehet már csak belefásult a monoton mindennapokba és egyszerűen unja, kell neki valami, hogy végre ÉREZZEN VALAMIT, és ezt úgy próbálja elérni hogy itt kötözködik hátha valami változni fog, hátha így letudja vezetni a feszültséget. vagy lehet kontrollálhatatlanul ömlik belőle a fos annyira rossz neki, de hát nem ő tehet róla hanem a szemét világ ami ilyenné tette (:XD), ne adj hozzá a szenvedéséhez még teis, legyél a bölcsebb és okosabb. mondd azt neki hogy "Péter, én tudom hogy neked milyen lehet, és én szeretlek téged mint embert, ezt az egyet tudnod kell. szebb jövőt Péter"
Quote (RRC @ Jul 28 2014 05:48pm)
nekem is olyan lesz, h megkéselek egy ártatlan embert meg meglopom?
Péter, én tudom hogy neked milyen lehet, és én szeretlek téged mint embert, ezt az egyet tudnod kell. szebb jövőt Péter
This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jul 28 2014 10:49am