direkt kiemeltme meg aláhuztam bazdmeg, hogy az én személyes véleményem szerint.
Nem csapok fel semminek, csak normálisan reagáltam egy postra.
hol vertem a mellem áruld el pls.
És még kurvára nem szedtem asztmagyógyszert csak van egy ilyen lehetőség. Nem hiába irtam, hogy nem biztos.
Én vagyok az idióta miközbe te pofáztál multkor hogy a sulyzós edzés után az aerobiknak semmi értelme mert az izmok GL raktárait használom energiaforrásként és nem zsirt éget az ember.
Szerintem ezek után én a te véleményedre nem fogok adni.
-------
Szánalmas, hogy az itteni emberek akik azt valják, hogy ott vannak ebben a sportban, szarba nézik azt aki áldoz táplálék kiegészitőre és nem csak fehérjére.
Erre nem tudok mit mondani.
Én törekszem arra, hogy minél jobb legyek minél tájékozottabb azzal kapcsolatban, hogy mit veszek magamhoz illetve milyen edzést toljak le.
Tőletek csak ilyen szarlavinára számithat az ember és fogalmam nincs, hogy miért.
NEM VÁROK CSODÁT A TÁPLÁLÉK KIEGÉSZITŐKTŐL ÉS NEM AKAROK HIRTELEN MAGAMRA PAKOLNI 10 KILO IZMOT AHOGY VÉGE A DIÉTÁMNAK.
Egyszerűen csak törekszem kihozni mindenből a maximumot.
Tisztábban táplálkozom mint közülletek bárki az 100% és ez mellé jön ez a "rengeteg" tápkieg.
xdd rengeteg... te jo ég

protein, bedurrantó, vitamin, gyors CH, creatin ha ez nektek sok... semmi kurvára extra nincs közte. Csak épp nem tömegnövelőt veszek, ami alapból protein + ch + creatin. Hanem külön veszem meg őket, PONTOSAN AZÉRT MERT TUDOM IGY SOKKAL JOBBAN JÁROK! És itt nem az anyagiakra gondolok.
Nem is értem mit erölködöm itt.
Érdekes modon a többi haverom akik már évek ota is benne vannak ebben a sportban, nem néznek le az miatt mert "ilyen sok" tápkieget szedek... hanem normálisan elmondják ha például valami nem olyan jó mint azt én gondoltam és van helyette jobb. Vagy simán levezetik, hogy miért nincs szükségem épp arra a cuccra.
De ti????? xdddddddd
90%ban biztos vagyok benne, hogy csak az anyagiak miatt ugattok.
Mert irni nem irtok semmit a dolgok ellen, csak az hogy szar vagyok.
GZ nektek.
kb mindent leírtak amit mondtam volna, talán a szánalmas kevészszer hangzott el...
soon postolok képet csak a telom egyelőre alkalmatlanrá, egész jól alakulnak a dolgok a kajával a lábamat kivéve minden fejlődik szépen