d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev17747757767777784765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 4.20
Nov 23 2015 10:46am
na yosh volt a vastagbeltukrozes
nem akartam elaludni a szokasos adagtol szoval tobbet adott a doktorneni
doktorneni miert vagy ilyen jo ))))))))))))))

es mivel mindenkit erdekel jelenleg vicces allatvideokat nezek
mint peldaul ez itt :)))))))))))))))))))
Member
Gold: 2,496.00
Nov 23 2015 10:47am
Quote (Senee @ Nov 23 2015 05:38pm)
erre lett volna jó a falubankós ötletem :c
de arra meg írta balee hogy befenyítik a tanárt :XD
rendőri szolgálat kéne az iskolákba

MAGYAR GÁRDÁT AZISKOLÁKBA

SZEBB JÖVŐT
Member
Gold: 33,265.80
Nov 23 2015 10:48am
Quote (Cpt_Ghost @ 23 Nov 2015 17:30)
már leirtam szerintem, hogy ez az én fejemben hogy nézne ki, fizessünk nekik azért, ha tanulnak szakmát, érje meg megcsinálni, kapjanak támogatást érte, hogy legyen motiváció végigcsinálni a lehető legjobban
ebbe inkább megéri fektetni talán egy kicsit több pénzt, mint kihajtani őket kapálni a semmit, csak hogy csináljanak valamit, úgyis szakmunkás hiány van, lesz valami viszonylag képzett munkaerőnk, kapnak normális pénzt ha lesz egy szakmájuk etc
sokkal több értelme van mint bármi másnak
de persze ez több éves folyamat, nem egyik napról a másikra, mint a közmunka, meg úgy általában az összes ilyen populista marhaság

ez ilyen da dream kategoria.

Ofc, jobb lenne

de akkor ki kell fizetni azt aki az oktatason reszt vesz, a pedagogust, a tanrendet osszeallito embereket, es az egesz burokraciat hozza

Illetve honnan talalna ki ez a csodarendszer, hogy epp mit kepezzunk, ha mondjuk 1 tersegben kell mindenfele szakmunkasbol 1-2 ?

Ha kozpontositasz nem tudnak oda eljutni.

Ha szinte szemelyre szabod az oktatast a rendszer kb ketszeresebe fog kerulni a kozmunkanak.

es tovabbra is: 10% (++) -os munkanelkuliseg van. A szakmunkaskepzok evrol evre ontjak magukbol elvileg ezeket az embereket.

Megis hol van szakmunkasokbol hiany?

Member
Gold: 343.00
Nov 23 2015 10:57am
Quote (TresholdOfUniverse @ Nov 23 2015 04:47pm)
MAGYAR GÁRDÁT AZISKOLÁKBA

SZEBB JÖVŐT

amúgy azon gondolkodtam az meg se fordul a fejükben, hogy a gyerek a hülye és nem a tanár szemét
vagy pontosan tudják de leszarják
néha nehéz megmondani hogy hol a hülyeség határa
nincs náluk a nevelésnek csak az erőszaknak kultúrája
Member
Gold: 80.00
Nov 23 2015 11:00am
Quote (josheide @ 23 Nov 2015 17:48)
ez ilyen da dream kategoria.

Ofc, jobb lenne

de akkor ki kell fizetni azt aki az oktatason reszt vesz, a pedagogust, a tanrendet osszeallito embereket, es az egesz burokraciat hozza

Illetve honnan talalna ki ez a csodarendszer, hogy epp mit kepezzunk, ha mondjuk 1 tersegben kell mindenfele szakmunkasbol 1-2 ?

Ha kozpontositasz nem tudnak oda eljutni.

Ha szinte szemelyre szabod az oktatast a rendszer kb ketszeresebe fog kerulni a kozmunkanak.

es tovabbra is: 10% (++) -os munkanelkuliseg van. A szakmunkaskepzok evrol evre ontjak magukbol elvileg ezeket az embereket.

Megis hol van szakmunkasokbol hiany?

hát most én ezt itthonról nem fogom megtervezni, de szerintem megvalósítható
a pénzt meg ez pont az amire nem kéne sajnálni.
nem kell személyre szabni, de működhetne ilyen szakmunkás egyetemként, vagy nem is tudom, változó csoportlétszámokkal, de ez eléggé csak hasraütés szerű
próbáltál már itthon szakembert keresni valami munkára az otthonodba, vagy valahova? Mert én ahogy hallom/látom meglehetősen nehéz találni
meg nem is feltétlenül csak szakmunkásokat lehet ilyen keretek között képezni

This post was edited by Cpt_Ghost on Nov 23 2015 11:01am
Member
Nov 23 2015 11:04am
Quote (Cpt_Ghost @ 23 Nov 2015 18:00)
hát most én ezt itthonról nem fogom megtervezni, de szerintem megvalósítható
a pénzt meg ez pont az amire nem kéne sajnálni.
nem kell személyre szabni, de működhetne ilyen szakmunkás egyetemként, vagy nem is tudom, változó csoportlétszámokkal, de ez eléggé csak hasraütés szerű
próbáltál már itthon szakembert keresni valami munkára az otthonodba, vagy valahova? Mert én ahogy hallom/látom meglehetősen nehéz találni
meg nem is feltétlenül csak szakmunkásokat lehet ilyen keretek között képezni

Amikor villanyorat kellett csereltetnem, egy telefon es meg a heten kijott valaki.

Amikor szarakodott az ajto, egy oran (!!!) belul kijott egy lakatos - mondjuk eleg szar alak volt, de kijott.

Nekem meg nem volt olyan, hogy hajlando voltam fizetni es ne talaltam volna embert aki megcsinalta volna az adott munkat.
Member
Nov 23 2015 11:15am
Quote (josheide @ 23 Nov 2015 18:04)
Amikor villanyorat kellett csereltetnem, egy telefon es meg a heten kijott valaki.

Amikor szarakodott az ajto, egy oran (!!!) belul kijott egy lakatos - mondjuk eleg szar alak volt, de kijott.

Nekem meg nem volt olyan, hogy hajlando voltam fizetni es ne talaltam volna embert aki megcsinalta volna az adott munkat.

most az hogy budapesten találtál nem vonatkzoik az egész országra és pláne nem mindig.
Member
Gold: 69.85
Nov 23 2015 11:33am
Videken nalunk a kemenyt akartuk volna idrn ujraepittetni a padlas szintjetol, mert 20 ev alatt elfagyott bar foleg a kulter csak onnan konnyu ujraepiteni. + kemenybelest berakni a kazan szintjetol a padlasig. Nem sikerult helyben talalni komuvest, aki akar CSAK a kemeny ujraepiteset vallalja (4m magas a teljes amit ujra kellett volna epiteni). Nograd. Pest kornyeken talaltunk, mondjuk az a belest is vallaltade csak jovore. Vegul magamnak fugaztam ki a teton kivuli reszen a repedeseket.
Member
Nov 23 2015 11:37am
Quote (Baleee @ 23 Nov 2015 18:33)
Videken nalunk a kemenyt akartuk volna idrn ujraepittetni a padlas szintjetol, mert 20 ev alatt elfagyott bar foleg a kulter csak onnan konnyu ujraepiteni. + kemenybelest berakni a kazan szintjetol a padlasig. Nem sikerult helyben talalni komuvest, aki akar CSAK a kemeny ujraepiteset vallalja (4m magas a teljes amit ujra kellett volna epiteni). Nograd. Pest kornyeken talaltunk, mondjuk az a belest is vallaltade csak jovore. Vegul magamnak fugaztam ki a teton kivuli reszen a repedeseket.

erről beszélek
festő gázszerelő villany
kell minden szar és alig találni
meg esetleg ha még valami verseny is lenne, hogy ne szarja le telibe a munkáját mert úgysincs más az tök jó lenne.

This post was edited by Cpt_Ghost on Nov 23 2015 11:37am
Member
Nov 23 2015 01:22pm
Quote (Cpt_Ghost @ 23 Nov 2015 18:37)
erről beszélek
festő gázszerelő villany
kell minden szar és alig találni
meg esetleg ha még valami verseny is lenne, hogy ne szarja le telibe a munkáját mert úgysincs más az tök jó lenne.

A kis telepulesek nem fogjak tudni eltartani ezt az embert. ha utaznia kell az plusz koltseg (= nem eri meg)

Ja meg nem vagyok teljesen kepben a vallalkozasok koltsegeivel de ha jol emlekszem ceget alapitani 3 millio forint.
Go Back To Magyar Topic List
Prev17747757767777784765Next
Add Reply New Topic New Poll