Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 9 Sep 2012 19:33)
Net barhol barmikor, kb barmiikor ingyenes kommunikacio, terkepek, kulfoldon minden turistaszar, terkep, utikonyv egy helyen, suliba pdfek, etc etc
Quote (beni @ 9 Sep 2012 19:11)
Én a korábbi eltévedéseket tudnám említeni, hogy mindig meg tudom nézni, hogy épp hol vagyok a célhoz képest. Vagy volt már olyan, hogy a reptéren felszálltam egy buszra (hogy majd jól spórolok a taxin) de valahol a halál faszán rakott le, nem ott amire én számítottam és lövésem sem volt, hogy merre kéne menni. Bepötyögtem a telefonba és kiírta, hogy az utca túloldaláról indul egy busz 3 perc múlva. Vagy külföldi utazásoknál nem kell laptopot vinni ha akarsz netezni, vagy emailt írni. Tudok viberen vagy skypeon ingyen hazatelefonálni, ha van wifi. De például idén több helyen is jártam úgy külföldön, hogy nem kellett várostérképet vinnem, mert sokkal faszábban tájékozódtam a telefon alapján. Simán elindultam random kóricálni a városban, mert a telefon iránytűjével + telefonos térképpel (wifi spotok alapján belőtte magát pontosan) bárhonnan könnyen visszataláltam a szállodához. Volt, hogy akartam inni egy sört és simán kidobta, hogy melyik utcában találok helyet.
De például hétvégén vidékre mentünk kocsival és akkor is kisegített, mikor kerestünk valamit. Mikor visszaértünk akkor megnéztem, hogy hány km-t mentünk és aszerint osztottuk el a benzinpénzt. Aztán este még elnavigáltam kocsival Pesten kóricáló ismerőst a megbeszélt helyre.
Vagy az is előfordult már, hogy a főnök hívott, hogy küldjek át valami anyagot én meg már nagyon nem voltam netközelben.
Szóval semmi olyan, ami nélkül nem lehetne/lehetett korábban élni, de nagyon sok helyzetben ki tud segíteni.
ja ilyesmire tényleg jó mondjuk. Meg még1 dolog amit nem említettetek, nekem kb az tetszik a legjobban, hogy Teamviewerrel átvehetem az otthoni vagy céges gépem és kb okostelefonról tudnék melózni hétvégéken amikor ügyelet van.
hogy feel is legyen:
tfw egyelőre smucig vagyok egy Iphone4-hez, de ha kijön az 5 és olcsóbb lesz akkor lehet veszek egyet