Quote (-joey- @ 23 Nov 2015 16:53)
Hogy ne lenne társadalmi haszna. Az hogy a gyerek nem azt látja, hogy apu anyu egész nap otthon döglik a TV előtt, vagy a kocsmában, hanem szépen elmegy gürcölni azért a pénzért, annak szerinted hosszú távon nincs társadalmi haszna?
igen nevelesi celzata van, de eleg marginalis es nem is biztos, hogy joo iranyba terelodik, valoszinu, hogy ugy fogja fel a gyerek, hogy baszok bele ugy is lesz kozmunka, majd megelek abbol en is mint faterek, nem kell szakmat tanulni meg ilyen faszsagokra elbaszni az idot! es az milyen jo eredmeny ugyebar. Inkább kapná meg azt a pénzt az ilyen közmunka helyett a család ösztöndíj formájában azért a szakmáért mondjuk amit a gyerek, vagy éppen saját maga megcsinál, érdemjegyektől függően
mindjárt kevésbé lenne elbaszott az a pénz.
joo meguntam a javitgatast, szar a billentyuzetem es mindenhovoa dupla oobetuket irok meg kimarad neha, dol wit et
Quote (jarabekg @ 23 Nov 2015 16:56)
Annak szerintem nincs nagy tarsadalmi haszna, hogy a gyerek azt latja, hogy a fater igy is iszik, sosem jart iskolaba, de az allam ugy is adott neki munkat. Minek torekedne o is akarmire?
+
This post was edited by Cpt_Ghost on Nov 23 2015 09:57am