Quote (mikroman @ 26 May 2010 13:27)
Tegnap késő este leállt a Bnet és frissítették a kísérőszöveget

Azóta elindult újra? A drop problémát már tegnap megoldották. Le is agyaltam párszor az ellent. HA zerggel vagyok kb azonos számban nyerek és vesztek. Lekem se lesz 150-300 APM-em

Pár kérdés az izeltujjú játékosoktól:
Valami tippetek van, hogy mihez lehetne kezdeni a protoss ellen zerggel? A korai rusht feljárón bevédi akár már egy zelottal is, aztán ha már 2-3 gatewayból ontja a zelotokat vagy stalkert onnan már nehéz fogni. Érdemleges légierőt, vagy dropra fejlesztést addig nem hozol ki, onnan meg utralja a terepet ha nem is gyalogol bele a földbe 8-10-12 zelottal.
Másik genyaság a force field. Elég egy kis hulladék egység ami bedobja a feljáróba, aztán onnan semmit se lehet már kezdeni azon az oldalon. Zerlingek elvéreznek, hidrák meg sz*pják az alacsonyabbról való támadást és sötétben tapogatózást.
mass MMM kombó is szivatós és nem találtam ellenszert eddig. Valami tipp? Max akkor van esély népesebb csoport ellen, ha nem visznek lokátort és rásétálnak a beásott banelingekre. De az akkor mókás tud lenni

FE (fast expand) az esetek 90%-ában lehetséges hacsak nem blockolja a hatcht, vagy nem scoutolsz valami cheese-t (proxy pylon, etc), szóval 14 pool 15 hatch szinte mindig egy biztos pont
1-2 spine crowler, 1-2 queen minimális zerglingel megvéd bármitől amíg szerzel pár roach-t
A lényeg hogy sose játsz vakon, elején 1 droneal kell scoutolni amíg nem szerez ranged unitot, utána meg akár beküldhetsz 1-1 suicide linget vagy overlordot speedel (olcsó upgrade) scoutolni, úgyis általában egy helyen tartják az armyt és látod hogy milye van
Vagy mehetsz early lairre, így csak pár roacht csinálsz (amikor meglátják a roachokat úgyis immortalra mennek), és lair tech-el tudsz váltani hydrára -- mikoris az immortal feleslegessé válik, szóval duplán jól járunk. Ahogy megvan lair csinálsz 1 overseert (amúgy is jó a corruption skill miatt), és tudod küldeni a changelinget is, de ez már mid-game