d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev17667677687697701257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jul 17 2014 12:32pm
Quote (TuskesVanek @ 17 Jul 2014 19:30)
wowot sosem szerettem, viszont közben megy a d3
van annyira unalmas a paragonozás, hogy közben meg legyen nyitva a fórum

persze, beszelgesettek csak itt tovabb itt seneevel, ahelyett hogy VÉGRE befognád a pofádat

hogy lehet valaki ilyen kibaszott retardalt
Member
Jul 17 2014 12:33pm
nem ide

This post was edited by Rawen on Jul 17 2014 12:33pm
Member
Gold: 343.00
Jul 17 2014 12:34pm
Quote (Fej @ Jul 17 2014 06:32pm)
persze, beszelgesettek csak itt tovabb itt seneevel, ahelyett hogy VÉGRE befognád a pofádat

itt itt itt itt szítsd még a tüzet, ne hagyd abba
oltsd le hogy fogja be a pofáját, ez majd biztos célra vezet és meghunyászkodva elkullogunk innen

ja nem

ja már 4 éve nem ezt mutatja a gyakorlat, hogy ez a pofázás bármiféle eredményre vezetne
ergo ha nem flamelni akarsz egész este akkor inkább te fogd be és menj el innen
Member
Gold: 0.05
Jul 17 2014 12:35pm
Quote (championmath @ Jul 17 2014 07:30pm)
Fogyás szempontjából tökmindegy, hogy futsz vagy úszol, sőt az is, hogy futsz-e vagy nem, az étrend számít semmi más. Zsírt meg nem akkor égetsz ha ,,ráálsz a futópadra" hanem ha

1.kalóriadeficitbe vagy
2.inzulint minél alacsonyabban tartod, magas inzulin szint mellett nem égetsz zsírt

Azzal, hogy 1 órát aerobikozol még kondi után (Már nem emlékszem azt hiszem aerobikot szoktál) nem zsírt égetsz, hanem az izmokban raktározott glikogént, aztán edzés után betolod a fehérjét+vitargot  (=magas inzulin)

hogy visszatöltsd amit elhasználtál. Mi értelme? Nem lenne egyszerűbb a heti 3-5 súlyzós edzés meg mondjuk heti 1-2 interval.

én is hasonlót olvastam amúgy, hogy nagy részben az étrend számít, és hosszú távon úgy lehet tartósan fogyni, ha a napi ~2000 kcal bevitelt lejjebb tolod - elvileg 1200-1500 kcal étrenddel is simán el lehet lenni, csak 1000 alá nem tanácsos menni
és ha jól válogatod össze az ételeket még éhesnek sem érzed magad

van egy ismerősöm, aki nem szeret sportolni, viszont 95-ről lement 75-re fél év alatt, és úgy megszokta azt az étrendet, hogy nem igényel többet, így nem hízik vissza

Quote (Fej @ Jul 17 2014 07:32pm)

na de 30...

This post was edited by TuskesVanek on Jul 17 2014 12:36pm
Member
Gold: Locked
Jul 17 2014 12:48pm
Quote (TuskesVanek @ Jul 17 2014 08:35pm)
én is hasonlót olvastam amúgy, hogy nagy részben az étrend számít, és hosszú távon úgy lehet tartósan fogyni, ha a napi ~2000 kcal bevitelt lejjebb tolod - elvileg 1200-1500 kcal étrenddel is simán el lehet lenni, csak 1000 alá nem tanácsos menni
és ha jól válogatod össze az ételeket még éhesnek sem érzed magad

van egy ismerősöm, aki nem szeret sportolni, viszont 95-ről lement 75-re fél év alatt, és úgy megszokta azt az étrendet, hogy nem igényel többet, így nem hízik vissza

na de 30...

Kalóriákkal faszság foglalkozni, túl sok faktortól függ, hogy mennyit használsz el.

Fogyáshoz a legjobb ha tojást/húst/halat eszel zöldségekkel főleg olyanokkal amik kevés keményítőt/cukrot tartalmaznak(broccoli/spenót/káposzta) mehet rájuk 1-2 kanál kókuszolaj/vaj, és mást nem ennyi, fogyni fogsz. Ha megéhezel eszel, amennyi jól esik, nem tudsz túl sokat enni.

This post was edited by championmath on Jul 17 2014 12:49pm
Member
Gold: 28.90
Jul 17 2014 12:58pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 17 Jul 2014 18:22)
szerintem az elég nagy hülyeség hogy "felejtsd is el a zsírégetést" wtf? és az ilyen ember ad itt tanácsot másoknak

Most komolyan... fáj elismerni hogy feleslegesen kötöttél belém mi?

Quote (championmath @ 17 Jul 2014 19:30)
Fogyás szempontjából tökmindegy, hogy futsz vagy úszol, sőt az is, hogy futsz-e vagy nem, az étrend számít semmi más. Zsírt meg nem akkor égetsz ha ,,ráálsz a futópadra" hanem ha

1.kalóriadeficitbe vagy
2.inzulint minél alacsonyabban tartod, magas inzulin szint mellett nem égetsz zsírt

Azzal, hogy 1 órát aerobikozol még kondi után (Már nem emlékszem azt hiszem aerobikot szoktál) nem zsírt égetsz, hanem az izmokban raktározott glikogént, aztán edzés után betolod a fehérjét+vitargot  (=magas inzulin)

hogy visszatöltsd amit elhasználtál. Mi értelme? Nem lenne egyszerűbb a heti 3-5 súlyzós edzés meg mondjuk heti 1-2 interval.

Edzés után nem tolok aerobikot vagy reggel éhgyomorra vagy este ahogy ma is. / BCAA-xpress + Carni Cannon kiséretében/
És nekem nem kell elmagyarázni mi az a zsirégetés/fogyás/diéta/fogyokura. Tudom nagyon jól.
Kondi után meg hogy használnám el az izmokban felhalmozott glikogént mikor a kondi lényege az hogy azt felhasználd alapból? Nem hiába kell sulyzós edzés után a gyors szénhidrát visszatölteni. De javits ki ha tévedek mert én ezt igy tudom.

De amugy megint faszságot irtál, mármint korrekt csak mégse abból a szempontból, hogy már megint probálsz hülyének beállitani.
1 gondolom a kaja rendben van nála
2 nem a kajárol volt szó
3 miért uszna az ember, ha annál sokkal de sokkal hatásosabb modszer is van? ott a HIIT edzés ami 20 perc és bőven elég vagy pl az amit én csinálok hogy füles be, futopadra rá és legyalogolni egy orát de abbol is elég lenne a 40 perc. Embere válogatja.
4 az aerobik edzésnek meg az az értelme hogy utána az anyagcsere még sokáig pörögjön. de ezzel ki nincs tisztában? hogy ténylegesen ugyan akkor is égetsz el zsirt de leginkább egy jó aerob edzés utánit időszakban.

még egyszer: azért vagyok ennyire ellene az uszásnak, mert az kardio és nem aerobik illetve a hideg viz miatt a testedben egyáltalán nem indul be annyira a zsirok lebontása mint MÁS SOKKAL HATÁSOSABB TEVÉKENYSÉGEKNÉL. Szóval mi a fasznak szarakodnál vele, mikor van jobb?

De amugy telibe szarom ki hogy szenvedi le magáról a kilókat. Majd az okosok itt megmondják mi a tuti. Menjetek uszni, jó az. Hajrá!

This post was edited by Psyclon on Jul 17 2014 01:09pm
Member
Gold: Locked
Jul 17 2014 01:43pm
Quote (Psyclon @ Jul 17 2014 08:58pm)
Most komolyan... fáj elismerni hogy feleslegesen kötöttél belém mi?

Edzés után nem tolok aerobikot vagy reggel éhgyomorra vagy este ahogy ma is.  / BCAA-xpress + Carni Cannon kiséretében/
És nekem nem kell elmagyarázni mi az a zsirégetés/fogyás/diéta/fogyokura. Tudom nagyon jól.
Kondi után meg hogy használnám el az izmokban felhalmozott glikogént mikor a kondi lényege az hogy azt felhasználd alapból? Nem hiába kell sulyzós edzés után a gyors szénhidrát visszatölteni. De javits ki ha tévedek mert én ezt igy tudom.

De amugy megint faszságot irtál, mármint korrekt csak mégse abból a szempontból, hogy már megint probálsz hülyének beállitani.
1 gondolom a kaja rendben van nála
2 nem a kajárol volt szó
3 miért uszna az ember, ha annál sokkal de sokkal hatásosabb modszer is van? ott a HIIT edzés ami 20 perc és bőven elég vagy pl az amit én csinálok hogy füles be, futopadra rá és legyalogolni egy orát de abbol is elég lenne a 40 perc. Embere válogatja.
4 az aerobik edzésnek meg az az értelme hogy utána az anyagcsere még sokáig pörögjön. de ezzel ki nincs tisztában? hogy ténylegesen ugyan akkor is égetsz el zsirt de leginkább egy jó aerob edzés utánit időszakban.

még egyszer: azért vagyok ennyire ellene az uszásnak, mert az  kardio és nem aerobik illetve a hideg viz miatt a testedben egyáltalán nem indul be annyira a zsirok lebontása mint MÁS SOKKAL HATÁSOSABB TEVÉKENYSÉGEKNÉL. Szóval mi a fasznak szarakodnál vele, mikor van jobb?

De amugy telibe szarom ki hogy szenvedi le magáról a kilókat. Majd az okosok itt megmondják mi a tuti. Menjetek uszni, jó az. Hajrá!

Miért próbálnálak hülyének beállítani? Direkt mellőztem az ilyen célzásokat, a mostani postra reagálva, nem a kajáról volt szó, de a fogyás meg csak arról szól. 4.-pontra reagálva, megint csak, edzésnek nagyon kicsi a szerepe a fogyásban,

nyilván ha napi 6 órát fut valaki és közbe meg éhezik akkor fogyni fog hurrá nagyon egészséges. Te se az aerobiktól fogytál, vagy az edzéstől hanem, hogy elkezdtél ételt enni szemét helyett.

Az ilyen kardio jellegű mozgásoknál kár belemenni szerintem, hogy melyik a jobb vagy rosszabb egyrészt van különbség a mellúszás és a gyors között, a kocogás és a sprint között nincs értelme belemenni, ez, hogy az úszás szarabb zsírégetésre mint a futás, ez nevetséges, egyrészt mindkettő szar => DIÉTA

2. Ha eddig nem sportolt és most meg elkezd úszni az tök jó, ha pl túlsúlyos és szar technikával fut az elég káros, úszás ebből a szempontból pl jobb.

Túlságosan tudományosan kezeled imo az egészet és elrugaszkodtál a valóságtól, ezt mutatja a sok fölösleges kieg amit használsz meg ezek a postok. Utolsó előtti sor: Megint a zsírok lebontása nem a sportoktól indul be, hanem a kalóriadeficittől

This post was edited by championmath on Jul 17 2014 01:44pm
Member
Jul 17 2014 02:15pm
Ma úgy jött ki a lépés, hogy du 5 fele tudtam edzeni menni. Komolyan rákot kapok a sok helyi nagy pofájú koxos retardálttól.
Member
Gold: 3,747.73
Jul 17 2014 02:24pm
Otthon egesznap csak zabaltam es a gep elott ultem zero mozgas
84 kilo voltam mikor kijottem
Itt folyamatosan mozgasban vagyok, dolgozom, valamikor futok valamikor biciklizek etc, ma 23 kilometert tekertem le
Szinte semmi kenyeret nem eszem, mivel semmi olyan zsiros kaja nincs amihez ennek, reggelire muzlit eszem altalaban
De ha eszek is kenyeret akkor rozskenyeret. Maga kaja is sokkal egeszsegesebb semmi zsiros, legtobb grillezet csirke vagy hal, levesek

Most 88 kilo vagyok

Kosz orban nagyon koszonom
Member
Gold: 5,390.00
Jul 17 2014 02:27pm
gecijó ez a free szauna edzés után, olyan szépen rendbehozza a bőrömet, hogy hihetetlen
Go Back To Magyar Topic List
Prev17667677687697701257Next
Add Reply New Topic New Poll