Quote (BmA_BeMyAngel @ 17 Jul 2014 18:22)
szerintem az elég nagy hülyeség hogy "felejtsd is el a zsírégetést" wtf? és az ilyen ember ad itt tanácsot másoknak
Most komolyan... fáj elismerni hogy feleslegesen kötöttél belém mi?
Quote (championmath @ 17 Jul 2014 19:30)
Fogyás szempontjából tökmindegy, hogy futsz vagy úszol, sőt az is, hogy futsz-e vagy nem, az étrend számít semmi más. Zsírt meg nem akkor égetsz ha ,,ráálsz a futópadra" hanem ha
1.kalóriadeficitbe vagy
2.inzulint minél alacsonyabban tartod, magas inzulin szint mellett nem égetsz zsírt
Azzal, hogy 1 órát aerobikozol még kondi után (Már nem emlékszem azt hiszem aerobikot szoktál) nem zsírt égetsz, hanem az izmokban raktározott glikogént, aztán edzés után betolod a fehérjét+vitargot (=magas inzulin)
hogy visszatöltsd amit elhasználtál. Mi értelme? Nem lenne egyszerűbb a heti 3-5 súlyzós edzés meg mondjuk heti 1-2 interval.
Edzés után nem tolok aerobikot vagy reggel éhgyomorra vagy este ahogy ma is. / BCAA-xpress + Carni Cannon kiséretében/
És nekem nem kell elmagyarázni mi az a zsirégetés/fogyás/diéta/fogyokura. Tudom nagyon jól.
Kondi után meg hogy használnám el az izmokban felhalmozott glikogént mikor a kondi lényege az hogy azt felhasználd alapból? Nem hiába kell sulyzós edzés után a gyors szénhidrát visszatölteni. De javits ki ha tévedek mert én ezt igy tudom.
De amugy megint faszságot irtál, mármint korrekt csak mégse abból a szempontból, hogy már megint probálsz hülyének beállitani.
1 gondolom a kaja rendben van nála
2 nem a kajárol volt szó
3 miért uszna az ember, ha annál sokkal de sokkal hatásosabb modszer is van? ott a HIIT edzés ami 20 perc és bőven elég vagy pl az amit én csinálok hogy füles be, futopadra rá és legyalogolni egy orát de abbol is elég lenne a 40 perc. Embere válogatja.
4 az aerobik edzésnek meg az az értelme hogy utána az anyagcsere még sokáig pörögjön. de ezzel ki nincs tisztában? hogy ténylegesen ugyan akkor is égetsz el zsirt de leginkább egy jó aerob edzés utánit időszakban.
még egyszer: azért vagyok ennyire ellene az uszásnak, mert az kardio és nem aerobik illetve a hideg viz miatt a testedben egyáltalán nem indul be annyira a zsirok lebontása mint MÁS SOKKAL HATÁSOSABB TEVÉKENYSÉGEKNÉL. Szóval mi a fasznak szarakodnál vele, mikor van jobb?
De amugy telibe szarom ki hogy szenvedi le magáról a kilókat. Majd az okosok itt megmondják mi a tuti. Menjetek uszni, jó az. Hajrá!
This post was edited by Psyclon on Jul 17 2014 01:09pm