Quote (Baleee @ Nov 23 2015 11:57am)
????
Bizonyos evig koteles. Ha nem jar, nem kap segelyt az anyja-apja (nem hivjak be kozmunkara, nem kap egyeb tamogatasokat), nem tudom mirol beszelsz. Ironikus beszolasnak is faszsag volt.
Egyebkent vagom, itt a falunkban is szerintem kb 70-30 % az arany az alsosoknal.
Ket cigany volt az osztalyomban altalanosban, egyik magyar csaladban nevelkedett föl es soha nem gondoltam ra maskeppen, meg normalis is volt. A masik viszont havonta 1x ha benezett az iskolaba, 3x bukott meg amire bekerült hozzank, meg küldte a tizeneves pöcs fejünkre a felnött pasijat hogy verjen meg minket mert "kirekesztjük".
Quote (-joey- @ Nov 23 2015 12:01pm)
Nekem is dolgozott kint egy ismerősöm Svájcban, 3D modellező volt valami nagy építész cégnél. Pár hónapja felmondtak neki, haza is jött egyből Magyarországra. Azt mondta amíg kapja a segélyt, ami itthon egy felsővezetői fizetésnek felel meg, addig felesleges visszamennie, főleg hogy elég jó az ajánlólevele, nem lesz nehéz újra munkát találni.
Itt egy evig kapod a munkanelkülit, de rendszeresen be kell mutatnod hogy hova jelentkeztel munkara, vagy van hogy elküldenek tovabbkepzesre ha ugy gondoljak az segitene.
This post was edited by Karan2_Returned on Nov 23 2015 05:05am