d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev17637647657667671257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 43.51
Jul 17 2014 11:11am
tüskésfaszos
Member
Gold: 145.00
Jul 17 2014 11:16am
Quote (TuskesVanek @ 17 Jul 2014 18:58)
tőlem annak képzelsz, aminek akarsz, úgyse fogod megtudni ki vagyok...

mindenesetre az érdekes, hogy a haverjaid shitposztjai felett elsiklasz, engem meg rögtön megítélsz... rajtam kívül senki nem kötekszik, rajtam kívül senki nem zár le azzal vitát, hogy "vergődsz" és rajtam kívül senki nem spammol

igen, csak velük már 6+ éve együtt fórumozok és ismerem őket irl
te meg egy noname senki vagy itt aki a semmiből megjelent és minden indok nélkül beléjük köt.

nem 1 beszélgetés volt, aminél csak belekötöttél az emberekbe és semmi konstruktívat nem szóltál hozzá
meshtől is nagyrészt csak akkor látok ragepostokat, amikor beugatsz neki.(amit kb. minden postja után megteszel)

azt meg végképp leszarom, hogy kinek a multija vagy. ha normális emberi lény módjára viselkednél akkor kíváncsi lennék, de így nem.
mellesleg biztos vagyok benne, hogy megvan az oka a névtelenségbe burkolózásnak(hasonlóan degenerált módon viselkedhettél akkor is, aztán kiutált mindenki)

Quote (fahrii @ 17 Jul 2014 19:03)
Ne basszatok mar szet a topicot könyörgöm. Psy meg nem is mondott tul nagy hülyeséget, zsiregetes céljából szar az úszás a kardio mivolta, illetve a viz hofoka miatt. Persze fogyni meg lehet, mint mindennel amivel kaloriat egetsz.

bocs, offolok is innen

This post was edited by TouchCow on Jul 17 2014 11:16am
Member
Gold: 834.97
Jul 17 2014 11:22am
Quote (TouchCow @ Jul 17 2014 06:16pm)
te meg egy noname senki vagy itt aki a semmiből megjelent és minden indok nélkül beléjük köt.

nem 1 beszélgetés volt, aminél csak belekötöttél az emberekbe és semmi konstruktívat nem szóltál hozzá
meshtől is nagyrészt csak akkor látok ragepostokat, amikor beugatsz neki.(amit kb. minden postja után megteszel)
azt meg végképp leszarom, hogy kinek a multija vagy. ha normális emberi lény módjára viselkednél akkor kíváncsi lennék, de így nem.
mellesleg biztos vagyok benne, hogy megvan az oka a névtelenségbe burkolózásnak(hasonlóan degenerált módon viselkedhettél akkor is, aztán kiutált mindenki)

bocs, offolok is innen

nemis ragelek amúgy igazából csak szopatom szerencsétlent :dd

amúgy vicces szegény gyerek mennyire utál minket meg mennyire butthurt, aztán mégis átveszi a szavajárásunkat egyből "shitpostolás, vergődés, sírás" és ezeket ismételgeti, szóval amellett hogy utál minket felis néz ránk. szerintem az apja anyja rendszeresen verte aztán ilyen fura komplexusa alakult ki

Quote (fahrii @ Jul 17 2014 06:03pm)
Ne basszatok mar szet a topicot könyörgöm. Psy meg nem is mondott tul nagy hülyeséget, zsiregetes céljából szar az úszás a kardio mivolta, illetve a viz hofoka miatt. Persze fogyni meg lehet, mint mindennel amivel kaloriat egetsz.

szerintem az elég nagy hülyeség hogy "felejtsd is el a zsírégetést" wtf? és az ilyen ember ad itt tanácsot másoknak

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jul 17 2014 11:22am
Member
Gold: 0.05
Jul 17 2014 11:35am
Quote (TouchCow @ Jul 17 2014 06:16pm)

bocs, offolok is innen

6+ éve toljátok ezek szerint full retardba :D én milyen büszkén mondod

kíváncsi vagyok hány embert próbáltatok már innen elzavarni... így még szánalmasabban fest a dolog, ilyen görcsös ragaszkodás valamihez, ami igazából nem is a ti tulajdonotok, és akárhogy nem tetszik ez neked, pont ugyanolyan joga van egy noobnak is ide postolni mint a 6 éves haverodnak. de ha ennyire zavar, akkor sg.hu vagy akármi, csinálj saját fórumot, ahol te leszel az admin, és úgy szórod ki az embereket ahogy akarod

te valami megmondóembernek képzeled magad, de amúgy teljesen látszik, hogy fingod nincs az egészről, csak kiállsz a haverod mellett...

bma amúgy pár hete reggeltől-estig vergődött putincikavodkával vagy hogy hívják, ma meg psyclon postjaira ugrált egyfolytában, ne magyarázd már nekem, hogy csak miattam ragel... az a gyerek szimplán idegbeteg

az esetek 90%-ban nem én kezdek kötekedni, hanem valamelyik okos cimborád próbál beoltani... ez meg a másik, hogy nem tudom hányan vették már észre, hogy én a retard 16 éves vagyok az egyetlen aki úgy ahogy kulturáltan olt vissza nem pedig full parasztban takarodj, nyomorék stb. kifejezésekkel... lehet, hogy ez senkinek nem tűnt még fel, de részemről legalább van némi színvonal... :D

úgy érzem ti még 10 év múlva is itt fogtok harcolni a hozzám hasonlókkal, nem is baj, ez a ti szintetek, jó ez, én meg röhögök amíg kedvem tartja :D

This post was edited by TuskesVanek on Jul 17 2014 11:40am
Member
Gold: 280.00
Jul 17 2014 11:41am
Quote (TuskesVanek @ Jul 17 2014 06:35pm)

kíváncsi vagyok hány embert próbáltatok már innen elzavarni... így még szánalmasabban fest a dolog, ilyen görcsös ragaszkodás valamihez, ami igazából nem is a ti tulajdonotok, és akárhogy nem tetszik ez neked, pont ugyanolyan joga van egy noobnak is ide postolni mint a 6 éves haverodnak. de ha ennyire zavar, akkor sg.hu vagy akármi, csinálj saját fórumot, ahol te leszel az admin, és úgy szórod ki az embereket ahogy akarod

te valami megmondóembernek képzeled magad, de amúgy teljesen látszik, hogy fingod nincs az egészről, csak kiállsz a haverod mellett...

bma amúgy pár hete reggeltől-estig vergődött putincikavodkával vagy hogy hívják, ma meg psyclon postjaira ugrált egyfolytában, ne magyarázd már nekem, hogy csak miattam ragel... az a gyerek szimplán idegbeteg

az esetek 90%-ban nem én kezdek kötekedni, hanem valamelyik okos cimborád próbál beoltani... ez meg a másik, hogy nem tudom hányan vették már észre, hogy én a retard 16 éves vagyok az egyetlen aki úgy ahogy kulturáltan olt vissza nem pedig full parasztban takarodj, nyomorék stb. kifejezésekkel... lehet, hogy ez senkinek nem tűnt még fel, de részemről legalább van némi színvonal... :D

úgy érzem ti még 10 év múlva is itt fogtok harcolni a hozzám hasonlókkal, nem is baj, ez a ti szintetek, jó ez, én meg röhögök amíg kedvem tartja :D

szerintem 100+nál járunk
Member
Jul 17 2014 11:41am
Quote (TuskesVanek @ Jul 17 2014 06:35pm)

http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=63038575&f=129&p=477833910

mert itt ki szólt hozzád, meg hol a "kulturált visszaoltás", ekkora failt gec :dddddddd

de még van 5 másik ilyen amit lusta vagyok visszakeresni, mondjuk nemtom minek alázlak még tovább egyáltalán mer egyértelmű hogy kicsit szefós vagy nem kéne téged bántani szegény gyerek

szoval AYY LMAO késes out
Member
Gold: 0.00
Jul 17 2014 11:42am
Quote (anyd @ 17 Jul 2014 19:41)
szerintem 100+nál járunk

úgy látszik még nem elég
Member
Jul 17 2014 11:43am
milyen aranyos, az idegbeteg bma hogy reportolgatja a postjaimat :D

ebből is látszik, hogy pont ugyanannyi skillje van konfliktuskezeléshez is, mint a csajozáshoz
Member
Jul 17 2014 11:45am
Quote (TuskesVanek @ Jul 17 2014 06:43pm)
milyen aranyos, az idegbeteg bma hogy reportolgatja a postjaimat :D

ebből is látszik, hogy pont ugyanannyi skillje van konfliktuskezeléshez is, mint a csajozáshoz

a késes bma akki kicsig iddeg beteg

amúgy reportolgat a fasz, azon kívül hogy néha szopatlak és röhögök rajtad leszarlak
Member
Jul 17 2014 11:45am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 17 2014 06:41pm)
http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=63038575&f=129&p=477833910

mert itt ki szólt hozzád, meg hol a "kulturált visszaoltás", ekkora failt gec :dddddddd

de még van 5 másik ilyen amit lusta vagyok visszakeresni, mondjuk nemtom minek alázlak még tovább egyáltalán mer egyértelmű hogy kicsit szefós vagy nem kéne téged bántani szegény gyerek

szoval AYY LMAO késes out

kiemelsz egy postot ami teljesen jogos volt a részemről, miután egész nap csak psyclonnak ugattál be a topicban és már rossz volt nézni ahogy erőlködsz

szóval a mai flamet is csak magadnak köszönheted ;(
Go Back To Magyar Topic List
Prev17637647657667671257Next
Add Reply New Topic New Poll