Quote (TouchCow @ Jul 17 2014 06:16pm)
igen, csak velük már 6+ éve együtt fórumozok és ismerem őket irl
te meg egy noname senki vagy itt aki a semmiből megjelent és minden indok nélkül beléjük köt.
nem 1 beszélgetés volt, aminél csak belekötöttél az emberekbe és semmi konstruktívat nem szóltál hozzá
meshtől is nagyrészt csak akkor látok ragepostokat, amikor beugatsz neki.(amit kb. minden postja után megteszel)
azt meg végképp leszarom, hogy kinek a multija vagy. ha normális emberi lény módjára viselkednél akkor kíváncsi lennék, de így nem.
mellesleg biztos vagyok benne, hogy megvan az oka a névtelenségbe burkolózásnak(hasonlóan degenerált módon viselkedhettél akkor is, aztán kiutált mindenki)
bocs, offolok is innen
6+ éve toljátok ezek szerint full retardba

én milyen büszkén mondod
kíváncsi vagyok hány embert próbáltatok már innen elzavarni... így még szánalmasabban fest a dolog, ilyen görcsös ragaszkodás valamihez, ami igazából nem is a ti tulajdonotok, és akárhogy nem tetszik ez neked, pont ugyanolyan joga van egy noobnak is ide postolni mint a 6 éves haverodnak. de ha ennyire zavar, akkor sg.hu vagy akármi, csinálj saját fórumot, ahol te leszel az admin, és úgy szórod ki az embereket ahogy akarod
te valami megmondóembernek képzeled magad, de amúgy teljesen látszik, hogy fingod nincs az egészről, csak kiállsz a haverod mellett...
bma amúgy pár hete reggeltől-estig vergődött putincikavodkával vagy hogy hívják, ma meg psyclon postjaira ugrált egyfolytában, ne magyarázd már nekem, hogy csak miattam ragel... az a gyerek szimplán idegbeteg
az esetek 90%-ban nem én kezdek kötekedni, hanem valamelyik okos cimborád próbál beoltani... ez meg a másik, hogy nem tudom hányan vették már észre, hogy én a retard 16 éves vagyok az egyetlen aki úgy ahogy kulturáltan olt vissza nem pedig full parasztban takarodj, nyomorék stb. kifejezésekkel... lehet, hogy ez senkinek nem tűnt még fel, de részemről legalább van némi színvonal...

úgy érzem ti még 10 év múlva is itt fogtok harcolni a hozzám hasonlókkal, nem is baj, ez a ti szintetek, jó ez, én meg röhögök amíg kedvem tartja
This post was edited by TuskesVanek on Jul 17 2014 11:40am