Quote (Jancsipapa @ Sep 24 2014 08:16pm)
Na, alakul már a hangnem, ennek örülök.
Most, hogy mondod, persze, az életkor miatt van párhuzam öcsém és vanek között, ezt a mai napig így vallom, hogy 2,4,6,8 éve, én például 15 évesen, mikor netem lett, ugyancsak nem tudtam normálisan viselkedni az interneten. Mégis, mivel a többség is hasonló életkorú volt, sikerült úgymond együtt felnőni. Most meg mi van? Néznek szúrós szemmel szinte minden fiatalra, hogy bezzeg a mi időnkben! Pedig akkor sem volt másabb SEMMI.
Személy szerint mulattat Vanek, persze sokszor átcsap másba, de speciel a lestatos/kenyeres posztjain a mai napig sírok. Az meg, hogy nem bírod tolerálni postblockerrel meg minden kurvaanyámmal, tényleg nem tudok mit mondani, csak azt, hogy egyedül a te hibád, nem vaneké, nem az enyém, csak és kizárólag a tiéd.
Fogalmazd meg magadban, hogy mit jelent a troll szó és ha belegondolsz, azt jól csinálja. Jól átvág, mint ahogy egy zsebes tenné a villamoson.
Nem latom a kulonbseget egy " troll" es mikes kozott akkor, de mindegy, biztos csak az en fogyatekossagom. Remelem a kovetkezore jossz te is