Quote (bbaallaaggee @ 21 Nov 2011 10:41)
tényleg kibaszott fejnehéz, de a többi dolgot nem jelenteném ki róla
egyetlen egyszer volt eddig a kezemben egy galaxy s2, fogdosásra megvan ugyan az a minőségérzet, de lehet csak azért, mert vastagabb is és sokkal nehezebb a Dell. csúszka egyáltalán nem lötyög (még?), nagyon masszívnak hat az egész, a gorilla glass meg biztosíték arra, hogy karcos soha nem lesz
a kijelzője kikúrt szép, a haloványság az utolsó, amit mondanék rá, kiviszi a szemem, olyan éles ha maxon van a fényerő. kontraszt hibátlan, de sztem minden amolednek hibátlan a kontrasztja
féltem a windowstól, de szép is, pofon egyszerű is kezelni, és kurva gyors. Marketspace nagyon jó megoldás, kár, hogy az értelmes programok 90%-a fizetős. Azért ha picit kutakodik az ember, találni tud ingyen is hasznos dolgokat. Rábök az alkalmazásra, rábök a telepítésre, és internetkapcsolat sebességétől függően a letöltési idő + kb 20 másodperc elteltével a program fel van telepítve és azonnal futtatható
procija nekem elég gyors, egyetlen egyszer sikerült megakasztanom, 300 darab színes kis képponttal a kijelzőjén, amik egyszerre kezdtek színt váltani, duzzadni és összeolvadni, mindezt 60fps-el. fél másodpercre leesett kb 15 fpsre, de utána folytatta szépen amit elkezdett. átlagos dolgok egyáltalán nem akasztják, várni sem kell semmire
a kamerája eléggé lófasz, a vaku értelmetlen fényképezéshez, egyáltalán nem ad elég fényt, de zseblámpának lehet legalább használni
a Zune program, amivel a számítógéppel kommunikál engem idegesít, de az igaz, hogy nagyon hülyeálló és pofon egyszerű használni
egyelőre ennyi, majd még írok ha valami változik
Üdvözöllek a wp7 világába.