Quote (sylke @ Aug 4 2015 03:53pm)
nemtudom kinek a multija ez a szar, nem követem számon, csak vmelyik postban olvastam hogy direkt rá lett guglizva
amugymeg milyen elbaszott kretén jön statisztikával, amikor az egyén szempontjábol teljesen jelentéktelen
föleg ha más a _tapasztalata_
amugy kb 2 postot olvastam el, de vmit random be kellett hánynom mert már megint ilyen 110% retardban tolod, nem értem miért
?XD bajok vannal sylke? mert úgy érzem hogy súlyos problémákkal küzdesz
1részt ez volt az első postom itt, szóval nemtudom hogy hogyan olvastad el 2 postom (vagy ha nem az enyémet akkor minek nekem válaszolsz és miért retardozol)
a statisztika meg igenis fontos, mert joey az egész ausztriai életről pofázik úgy mintha szarabb (vagy hasonló) lenne mint itt, a saját nyomorék tapasztalata alapján ami teljesen irreleváns mert nem jellemző az átlagra (és le is írtam hogy miért nyomorék)
a multit meg nem védem és le is szarom, csak joey primitívsége baszta ki a biztosítékot, amúgy el se olvastam a postokat csak véletlenül megláttam ezt hogy százalékokkal dobálózott és ez alapján kijelentette hogy ott ugyanolyan mint itt, lehet hogy faszságot is írtam mert az előzményeket el se olvastam, de hát én már csak ilyen vagyok
Quote (-joey- @ Aug 4 2015 03:52pm)
Maradjunk annyiban, hogy hülye vagy ehhez.
A manipuláció meg az, amit jarabek menedzser barátod írt, miszerint itthon mindenki senee, aki nem lop, csal és hazudik. :D
te meg az élethez balfasz, ha tényleg úgy van amit leírtál XDD
én kezdő mérnökként itt megkapok 200k-t nettó ha szerencsém van, az albérletem kb 100-120ezer körül mozogna ha egyedül laknék 1 szar kis garzon lyukban a belvárosban
bécsben kb 2500 euró lenne a kezdőm, és a belvárosban kapnék 6-700 euróért sokkal igényesebben kinéző felújított garzont.
tanulj meg számolni, vagy csak ne legyél ennyire buta pls
de amúgy biztos mindenki azért emigrál ki a faszba, mert itt ugyanolyan jól meglehet élni mint ott
This post was edited by BmA_BeMyAngel on Aug 4 2015 09:02am