Quote (RRC @ 16 Jul 2014 23:19)
de hogy érted el? (no offense) mert 100 kiló egy felnőttnél is durva, de 13 évesen a fele osztály 100 kiló
hat inkabb az a nem mindegy hogy hany centi az ember, en 191-2 centimmel voltam 100kiló és annyira nem volt durva. bar mellette heti ket kezliabdameccsem volt és egy meccs.
Quote (fahrii @ 17 Jul 2014 07:21)
En amikor meguntam 8 eve h egy kalap szar a testem Elkezdtem felvotamaszokat csinalni meg otthon bohóckodni kezisulyzoval. Mondanom se kell nem birtam 3 fekvonel tobbet, es olyan érzés volt mintha a vallizuletem ki akart volna szaladni a helyéről, 2 nap utan annyira fajt a vállam h 1 hétig offon volt.

az egy kezesek meg nem jok semmire, én otthon mindig is lusta voltam barmit is csinalni.
nekem inkabb az volt a gaz hogy hasizmom nincs, es mikor csinalni akarom a fekvotamaszt majd szetszakad a derekam, mert nincs semmim ami megtartsa a hasamat

btw most költöztem új lakásba így én is eltávolodtam a konditeremtől, ezért felhagytam a proteinek szedésével, plusz a kondibérlet fizetésével, helyette vettem a sújzószettet és naponta tolom itthon a súlyemelést, futást, hasizmozást. itt a szett :
http://i62.tinypic.com/egfgx.jpgThis post was edited by kusziyoker on Jul 17 2014 01:28am