Quote (TouchCow @ 28 Nov 2011 14:28)
Quote (SaRGe77 @ 28 Nov 2011 14:54)
A zerg unitok mindig regenerálódnak, nemcsak creepen.
....
Quote (tevetava @ 28 Nov 2011 15:07)
a többi unithoz képest kell nézni.. amennyi a seregben a leglassabb unit movement speedje, annyival tud menni az egész sereg
a hydrával jelentősen csökken a sereg movement speedje, így a zerg army elveszti a legfontosabb képességét, a mobilitást... szóval stop cry, és inkább értsük már meg a gamet
oké akkor én sírok hogy legyen a tanknak is stimpackja meg a thornak is
MERT GECI LOGIKUS
sőt még kell hellion speedupgrade is.
egyébként nem értem miért mondod hogy inkább értsük meg a gamet, azért hurrdurrkodom mert nyomorékságot akarnak berakni a játékba amire egyeltalán nincs szükség
egyébként meg lehet kezelni is azt a rohadt armyt nem csak 1aclickelni.
Quote (mikroman @ 28 Nov 2011 15:05)
Mostanában olyan negatív vagy. Molesztáltak a zergek kiskorodban? Amúgy a zergnél se sok 4 feletti sebességű vagy közeli unit van. Lehet kb azonos a sebessége a különféle gyenge terran husiknak, de ha benyomják a kábszert intravánásan az kb olyan mintha bekapcsolná az utánégetőt a vadászgép. Kis lelkesek.

Az meg hogy a creepen gyorsabb a zerg mint autópályán szép és jó és illendő. Ha már a trutymó terjesztéssel lövi el az idejét és energiáját a zergfajzat akkor legyen is belőle előnye! A terranus meg szépen fel is perzselheti a tumorokat ha látja, csak a többség azért annyira nem nehezményezi a dolgot hogy ravent is hozzon. Szépen scanelgetnek és sose húz a vérterran ravent csak ha alázni akar egy sokkal gyengébb ellent.
Tumor-creep kérdésre: sebesség bónuszon kívül ingyen derítésre is jók a tumorok. A jobb zergek ezért is mocskoskodnak a mapon.
A hydra nagyon jó unit, csak nagyon szépen, gyorsan és tömegben hal. Helion felperzseli, bármi ami tömegben jön elég jól öli, colossus és storm bepirítja és semlegesíti zergnél meg banákkal és funghallal is elég keményen semlegesíthető + lassú is. Ha támadsz és beüt a baj, akkor kevés az esély a megmentésükre (visszavonulásra). De elég erős egység. Csak én nem kezelem jól...

ezt meg el se olvasom akkora tl;dr
This post was edited by Cpt_Ghost on Nov 28 2011 09:07am