d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Sub-sorozes > Mert Mindenki Lusta Megszervezni
Prev1747576777879Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 206.00
Sep 24 2014 12:37pm
Quote (Baleee @ Sep 24 2014 08:32pm)
Ennek nagyon jo nyitanya volt ez a topic. 8DDD

ein hundert prozent jogos :D
na de szerintem igazol az, hogy más, jóérzésű embereknél is lelökte az ékszíjat a tegnap este posztjai, beszámolói

/na már duplaposztolok, úgyhogy befogom

This post was edited by Jancsipapa on Sep 24 2014 12:38pm
Member
Gold: 69.85
Sep 24 2014 12:39pm
Quote (Jancsipapa @ 24 Sep 2014 20:37)
ein hundert prozent jogos :D
na de szerintem igazol az, hogy más, jóérzésű embereknél is lelökte az ékszíjat a tegnap este posztjai, beszámolói

En beletorodtem, hogy nincs olyan pikirt humorom, hogy ertekelni tudjam ezt, meg a peniszem is kicsi ezert komplexusaim vannak. Nem baj majd kezdo vegyeszkent feltalalok valamit, ami jol megnoveli..

.. vagy leegeti teljesen.

This post was edited by Baleee on Sep 24 2014 12:41pm
Member
Gold: 80.00
Sep 24 2014 12:44pm
Quote (Jancsipapa @ 24 Sep 2014 19:34)
Persze, tudok is, de előtte tettem egy próbát, hogy tudsz-e normálisan is válaszolni. Tudtál.

Jarával már nem próbálkozom, hiába tanítok sokat, ennyire azért nem vagyok türelmes :D

en belatom, hogy en sem vagyok minta ember es a hirtelenharagusagommal nehez neha, bocsanatot is kerek, de meg mindig nem ugy tortent ahogy bevolt allitva es ez kurvara zavaro volt.
Member
Sep 24 2014 12:46pm
Quote (Baleee @ 24 Sep 2014 19:39)
En beletorodtem, hogy nincs olyan pikirt humorom, hogy ertekelni tudjam ezt, meg a peniszem is kicsi ezert komplexusaim vannak. Nem baj majd kezdo vegyeszkent feltalalok valamit, ami jol megnoveli..

gyere el a legkozelebbi subtalira es megolelgetlek te komplexusos kis torpe
Member
Gold: 206.00
Sep 24 2014 12:49pm
Quote (Cpt_Ghost @ Sep 24 2014 08:44pm)
en belatom, hogy en sem vagyok minta ember es a hirtelenharagusagommal nehez neha, bocsanatot is kerek, de meg mindig nem ugy tortent ahogy bevolt allitva es ez kurvara zavaro volt.

Ez egy olyan helyzet (szerintem!), hogy teljesen mindegy, hogy premierplán mondta visnek, hangosan ötször vagy félhangosan kétszer, úgy, abban a formában sem kicsit, sem nagyon nem emberhez méltó. Fórumon se sokkal jobb, de itt már könnyebben elfogadjuk az ilyen posztokat, én is kívántam más halálát itt, élőben nyilván nem mondanék olyat, sőt.

Másrészről a megbánás legkisebb jelét nem látom, hogy igen, ezt nem kellett volna x ember előtt, úgyhogy hadd vegyem már elő a faszkorbácsot, na. Most csak arról vitáztunk, hogy 100, vagy 2 faszkorbácsütést érdemel ez. Ennyikeh

Quote (Baleee @ Sep 24 2014 08:39pm)

nyomd hozzá a faszdombodhoz, úgy nagyobbnak tűnik. Mint a bicepsznél :D

This post was edited by Jancsipapa on Sep 24 2014 12:49pm
Member
Gold: 69.85
Sep 24 2014 12:52pm
Quote (Cpt_Ghost @ 24 Sep 2014 20:46)
gyere el a legkozelebbi subtalira es megolelgetlek te komplexusos kis torpe

Akartam menni szabikaval, de nem volt llki erom egy irl jsphez. =( Majd next.

Amugy a forum vs irl temaban: szerintem is teljesen mas. Bazurka eloszeretettel quoteolgat egy regi fail postomat, amin en is jokat hahotazok egy ideje mar (inb4 minden postom fail post). De amugy egyszer amikor jara, ede, bazur meg talan levivel talalkoztunk vagy 3 eve a Deaknal o is teljesen mas volt, ahogy ede-jara-levi stb is. Meg akkor meg ok is kezdo egyetistak voltak, sot akkor meg sztem levi-gurke vegzos gimnazistak talan.

Nyilvan nem lehet elkuloniteni a jsp-vs irl temat, de itt mindenki kicsit konnyebben nyilik meg imo, vagy csak konyebben kimondja a velemenyet, mert nem latja a masik arcat feltetlen maga elott, hogy az hogy reagalja le, illetve ha duhosen, akkor az max kimerul egy kurvaanyadban, etc es nem egy pofonban, ha olyan termeszetu az illeto, legyen az barki.

Rici visszafogott nolifer egyen, de sztem ertheto az is, hogy miert utalja ot sok ember. Ameddig mondjuk jara, nagykepu, bekepzelt, etc itt a forumon, de sztem meg is kevesebb emberbol valtja ugyan ezt ki, de vis se egy olyan ember, aki viszont a masik oldalrol nezve, agresszivan tamadna sztem barkit, az mesh.

This post was edited by Baleee on Sep 24 2014 12:58pm
Member
Sep 24 2014 12:54pm
Quote (Jancsipapa @ 24 Sep 2014 19:49)
Ez egy olyan helyzet (szerintem!), hogy teljesen mindegy, hogy premierplán mondta visnek, hangosan ötször vagy félhangosan kétszer, úgy, abban a formában sem kicsit, sem nagyon nem emberhez méltó. Fórumon se sokkal jobb, de itt már könnyebben elfogadjuk az ilyen posztokat, én is kívántam más halálát itt, élőben nyilván nem mondanék olyat, sőt.

Másrészről a megbánás legkisebb jelét nem látom, hogy igen, ezt nem kellett volna x ember előtt, úgyhogy hadd vegyem már elő a faszkorbácsot, na. Most csak arról vitáztunk, hogy 100, vagy 2 faszkorbácsütést érdemel ez. Ennyikeh

az a baj, hogy ez egyebkent nem mindegy, a masik meg az, hogy ez sokaig visszavezetheto, es bizony vismajor is hibas valahol, de ezt jaranak sem kellene megengednie maganak persze, de arrol sem volt szo, hogy vismajor meglett volna egesz este alazva es ebbol kelt volna ki a frusztracio ami a pofont kivaltotta. Jara is egy erdekes ember szerintem, es ez ezert jo, mert nagyon kulonbozoek vagyunk, de megis vannak kozos dolgaink.
Member
Gold: 33,265.80
Sep 24 2014 12:54pm
Quote (Jancsipapa @ 24 Sep 2014 19:49)

ha tudtam hogy lesz faszkorbacsolas en is belekotok mindenkinek a baratnojebe :(
Member
Gold: 21,598.00
Sep 24 2014 02:03pm
Quote (tevetavamultija @ 24 Sep 2014 20:03)
A malnas sor jo szar volt btw.

azt hittem hogy mindenki csak poénból írja, a málnás sör a vbk-nál és a kannásnál is rosszabb
Member
Gold: 0.00
Sep 24 2014 02:31pm
Quote (Cpt_Ghost @ 24 Sep 2014 20:54)
az a baj, hogy ez egyebkent nem mindegy, a masik meg az, hogy ez sokaig visszavezetheto, es bizony vismajor is hibas valahol, de ezt jaranak sem kellene megengednie maganak persze, de arrol sem volt szo, hogy vismajor meglett volna egesz este alazva es ebbol kelt volna ki a frusztracio ami a pofont kivaltotta. Jara is egy erdekes ember szerintem, es ez ezert jo, mert nagyon kulonbozoek vagyunk, de megis vannak kozos dolgaink.

csak szép dolgaitok nincsenek MI
Go Back To Magyar Topic List
Prev1747576777879Next
Add Reply New Topic New Poll