Quote (Imdeth @ 23 Feb 2010 14:38)
álat
eskü egyszer benne lennék egy ilyenben, mondjuk én világ életemben a guitar pro klikkjeire gitároztam, lehet befailnék ilyen "live" környezetben, de érdekel milyen lehet
edit: amúgy azt a helyet amit linkeltem mostanában újították fel, még elmehetnek talán az ottani dolgok.
Vagyunk ketten. Más valaki?
Quote (Lajo @ 23 Feb 2010 22:24)
sziasztok
vettem a donor forumban egy gitart, es a szallitas kicsit megviselte (eleg szarul volt becsomagolva)
az eredmeny (tobbek kozott):
http://i50.tinypic.com/1ypds5.jpg (kb 3 cm hosszan lepattogzott)
mit lehet az ilyenekkel tenni, azon kivul hogy hazilag belenyomok mugyantat? ^^
van olyan hely ahol az ilyet seruleseket viszonylag szepen be tudjak foltozni?
amugy tok kezdo vagyok, ezen szeretnek megtanulni gitarozni
Én nem is vacakolnék vele. Lejött a lakk, na bumm. Ismerősöm dobott le lépcsőn preckó béztestet, hogy "vintage" kinézete legyen, meg súrolta smirglivel.
Ha nyak rendben, hagszedők működnek, bundozás okj, normál minőségű a fa, akkor minden oké.
Quote (TheStriker @ 23 Feb 2010 22:52)
Jaja, elektromoson azt vágom, de ott nem érdemes a húrlábbal szórakozni, ha az ember nem ért hozzá, márpedig én nem értek, ugyhogy hozzá nem nyúlnék
asdasd
Egy csavar. Eltekered, ha nem jó, visszatekered. Nem lesz semmi baja. Minden bézemen magamnak állítottam be eddig a nyakat+húrmagasságot, képtelenség tönkretenni a cuccot így. Sőt, kifejezetten jó dolog ha értesz hozzá valamennyire, mert így magadnak tudod korrigálni, kedved szerint.