Quote (Megas_heroes @ 18 Dec 2009 02:27)
Kicsit belekötnék... számolgattam, nézegettem, és arra jutottam (figyelem), hogy str 1v1 amán igenis kap létjodogultságot!!!4444
Ok:
Mire kell str?
Storm.
Kik ellen kell storm, ergó kik ellen kell +str?
ama, baba, smite, dru, etc. Ahol kell damred, és block.
Kik ellen használsz váltásban wispet, és ravent (ha nincs stack resed)?
cold soso, assa.
Ellenük mit használsz shieldnek?
50OW shieldet.
Ahhoz kell str?
NEM.
Gondolom, sokakban felmerül: és a wwsinnel mi a helyzet? Nos igen, igen. Ez érdekes, mivel első gondolatunk az, hogy ellene kell damred és block. Lássuk: wwsin ellen általában futsz, és váltogatod a fegyvert (MB-ból kimenj). Ergó, block nem nagyon számít, leesik 25-re, és még káros is lehet (blok fless alatt megállsz, eltalálnak a trapok, ha használ WoF-t, különösen gondban lehetsz... MB stun fejed felett kering, + semmi nem ad fhr-t csak dungo, ha azt használsz).
Ha sétára rakod hybsin ellen, és nem váltogatsz, mondván akkor nincs block, fossáver trapokkal. De kb megmoccanni nem fogsz tudni.
Másik meg: damred hybsin ellen? Mire? ww-nek lvl7-8ig -ed%a van, tehát nem nagyobb lesz tőle a fiz damod, hanem kisebb.

Az általános fegyver GT, ami egy exeptional fegyver: alapból low dam. Chaos +~320edje nem sokat combosít rajta, főleg hogy noneth. Igazi dam venomon, és OW-n van.
Szóbal persze, minden +dam kell, és minden ellenfél sebzését csökkentő dolog kell, de ennyi kis minusz igazán feláldozható azért, hogy sok más kari ellen kapj +lifeot, és +9mindamot (ami, kurvasokat számít, annyit kb mint 15+dex!).
Az meg, h OW shieldet használsz külön jó trap/hyb ellen, mivel ott kellhet javelin: akár jab, akár dobálás végett. Arról nem is beszélve, hogy sok helyen korlátozva van az OW (50, 66 szokott lenni aszem).
/e Mondjuk, tvt-re ofc kell a wisp+storm, és annyit nem ér az a +20life, hogy külön karit csináljon vki 1v1-re és tvt-re. De akinek csak 1v1-re kell, annak jó lehet ez. Még az is lehúzza, hogy ZvZ-n nagyon jó tulajdonság a replife - ami nincs ezen. Így még egy karit kihúz a listáról, aki ellen igazán jó.
This post was edited by Oberon_os on Dec 21 2009 07:07pm