Quote (sylke @ 29 Jun 2013 15:45)
cp/10
az a lényeg, hogy a gyerek nem álszent
Quote (sylke @ 29 Jun 2013 17:10)
A VISELKEDÉSI NORMÁKAT AKKOR IS BE KELL TARTANI, MÉG HA FIATALKA VOLT ITT AKKOR IS!
HÁT NEM NEVELTEK MEG TÉGED RENDESEN OTTHON, HE?!
MILYEN EMBER VAGY TE MI?!
lle j/k
Lehet nem olvastad múltkor, hogy mit írtam, mert bezárták az eredeti topicot, és ezért máshol kellett válaszolnom.
Quote (CyberPunk666 @ 20 Jun 2013 13:13)
http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=67947042&f=129&p=455219389örülök neki, hogy boldoggá tudlak tenni. (na jó nem, bevallom, hogy nem érdekel)
Viszont álszent nem vagyok, tényleg így is gondolom. Az, hogy régen nem ilyen voltam, nem jelent semmit. Sok ember változik idővel. Sok dolgot másként gondolok, mint anno. Szinte mindent. Akkor lennék álszent, ha a mai napig folyamatosan ugatnék és fröcsögnék én is, mint ahogy tettem régen, és bőven van amire nem vagyok büszke.
Persze nem várom el tőled, hogy érdekeljen. Már nem idegesítem magam rajta. Sőt meg is köszönöm neked, hogy segítettél nekem rengeteget fejlődni az önuralomban. Igen fontos pontja volt ennek a te folyamatos támadásod. Igen jó edző voltál.
Mint mondtam sok mindent másként gondolok, és sok dologra nem vagyok büszke.
Igen, olyan voltam, amilyen ma már semmiképpen sem szeretnék. De álszent nem vagyok, mert már nem vagyok olyan. Még, akkor sem, ha olyan voltam anno.